سلام
سمند 83 معمولی، بیمه 1 سال ، لاستیک ضعیف ، 150 تا کار کرده،رنگ خیلی جزیی داره چقدر قیمت می خوره؟
یه سوال دیگه هم داشتم با این مبلغ چی پراید مدل بالا بهتره یا سمند یا 405؟
سلام
سمند 83 معمولی، بیمه 1 سال ، لاستیک ضعیف ، 150 تا کار کرده،رنگ خیلی جزیی داره چقدر قیمت می خوره؟
یه سوال دیگه هم داشتم با این مبلغ چی پراید مدل بالا بهتره یا سمند یا 405؟
به خاطر لاستیک و رنگ جزیی و کارکردش حدود 11 تا 11.5.
به نظر من همون سمند اینا خیلی بهترن...به خصوص مدل های 83 که کیفیت خیلی خوبی دارن.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام امروز رفتم بنگاه طرف يه سمند نقره اي نشونم داد گفت مدل 84 رنگ نقره اي كاپوت و يه در رنگ شده بود ولي ميگفت موتور سالمه لاستيك ها همه نو تودوزي داخل عالي ظاهر هم عالي قيمتش رو گفت 14 ولي بعدش گفت ميتوني تا 13.600قيمت رو بياره پايين
خواستم نظر كارشناسا رو بدونم چون من براي خريد پرايد رفته بودم
راستي يه پرايد مدل89 دوگانه سوز فابريك كارخونه رو گفت 12.5 طرف ميگفت پرايده رنگ نداره و تميزه
به نظر كارشناس عزيز آيا ماشين رو ارزون نگفته آيا علتي داشته كه اين قيمت رو گفته؟؟؟
مچكر از جواب كاملتون
سلام
پراید دوگانه سوز کارخانه مدل 86 تقریبا دور رنگ(3 لکه کمتر از دور رنگ)از جلو سالم بیمه 9 ماه چند میارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل ماشین صفر و بعد از آن ماشین کم کار و مدل بالا بیشتر پیشنهاد میشود مگر اینکه خودرو با ملاک های شما همخوانی نداشته باشد ، اگر خودروی جادار و خانوادگی میخواهید و همینطور پیمایش شما بیرون شهری است سمند گزینه بهتری است ، اما در غیر اینصورت پراید ماشین شهری و کم مصرف است و میتونید مدل ABS رو بخرید که توی ایمنی ماشین تاثیر زیادی دارد .
پراید 2 گانه مدل 86 دوررنگ ---->10.200.000
سلام
پژو پارس 82 ، بدون رنگ، مشکی، بیمه 1 ماه چقدر قیمت می خوره؟
با سلام
دوستان من میخوام یه 206 اتومات بگیرم حالا موندم صندوق دار با شه یا بی صندوق این وسط چند تا نکته هست :
1- من خیلی سفر میرم و ایا مشکلی واسه گیربکس پیش نمیاد
2- جمعیت ما 3 نفره
3- اصلان ارزش خرید داره این ماشین یا نه اگه نه تا همین رنج قیمت چه ماشینی بگیرم خوبه
با تشکر از همه.
آقا من نگفتم پرايد بهتره يا سمند اين چيزا رو خودم ميدونستم من عرض كردم ماشينهايي كه با اين مشخصات بهتون گفتم با اين قيمتها ارزش خريدن داره يا نه
مثلا منظورم اين بود كه سمند 84 با اين قيمت مناسبه يا نه يا اگه كاپوتش رنگ داره اين مشكل داره يا نه يا همينطور در مورد اين پرايد
با سلام خدمت دوستان متخصص
من 20 م سرمایه دارم و میخوام ماشین بگیرم و موندم که چه ماشینی انتخاب کنم
1. بین گزینه های 206 تیپ 5 - 206 تیپ 2 - 405 - تیبا با این قیمت کدوم یکیشون برای خرید بهتره
2. من خودم از 206 خوشم میاد ولی با این قیمت تیپ 5 فکر نکنم مناسب باشه در مورد تیپ 2 از لحاظ موتور و خرج ماشین تیپ 2 بیشتر یا 405
3. گزینه بعدیم 405 هستش . بابام 405 داره که 5 6 ساله پشت فرمون 405 میشینم خیلی باهاش راحتم ولی طی این 5 6 سال ماشین بابام 4 یا 5 بار فقط واشر سرسیلندر سوزونده (آخریشم همین هفته پیش بود که 500 هزینش شد) میخواستم ببینم همه 405 ها این طورن یا فقط 405 ما این طور از آب در اومده
4. 405 موتور TU5 چه مدلی گیرم میاد با این قیمت
5. تیبا کم کارکرد بهتره یا 405 و 206 کار کرد بالاتر
6. با این قیمت اگه راهنمایی دیگه ای هم میتونید بدید
ببخشید زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)