نه داداش این رنگش تو بازی عوض نمیشه بابا دردسریه اگه بخوام کاری کنم که عوض بشه چون یه قسمتش تو شاسیه یه قسمتش تو کابین بعد جداگانه باید باشه اصلا حذف نشه؛ این تیکه تو مدل topline رنگش ایجوریه که میبینی ولی تو v8 رنگش سیاهه.
یعنی چی رنگ بدنه چه جوریه؟ یعنی چه طور کار میکنه؟ رنگ سفید بدنه تو تکسچر پیش فرضه چون هم سایه روشن توش معلومه هم رنگهای RGB توش یه اندازن بعد تو بازی رنگ اون متریالو تو بخش های R G B تنظیم میکنه.
واسه اینکه زمانش تموم نشه اول باید اتوماتیک آپدیت زمان و تاریخ ویندوز رو خاموش کنی (متاسفانه) روز بعد قبل از اجرا تاریخ رو تو روزی تنظیم کنی که اکتیو باشه محض احتیاط وقتی به شبکه وصلی اجراش نکن کلا نباید اجراش کنی تاریخ از اون محدوده بیرون باشه. من خودم هنوز رو 11 روز مونده
با این آدرس برو: base [Euro 2]\material\ui\accessory میخوام یه آیکون جدید بسازم چون آیکون هاش محدوده نمیخوام جایگزین بشه، تو پوشه میبینی که هر تکسچر یه فایل mat. و یه tobj. داره!
چطور تکسچرها رو سیو کردن که این فایل ها هم باهاش سیو شده؟
میتونی جایگزین کنی میتونی هم بسازی (که سختره) قطعه ها: آرم عقاب، topline شاسی ها(روش دردسر داشتم) چرخ ها ، sunshld، sideskirt ، همه اضاف شدن!
فعلا مشکلم آیکون و ساختن template !