تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 574 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

عالیه؛ ولی دنبال اینم که نرم افزاری نیست که اگه یه قطعه به بدنه ماشین اضافه کردیم اون قطعه هم یه جایی توی template داشته باشه؟؟؟ یعنی یه template جدید بسازیم.
    مثلا همین آرم عقاب که تو پست قبلی میبینی اگه طوری باشه که بشه رنگش رو به صورت دلخواه تو بازی تغییر بدیم خوبه.

راستی یاد گرفتم accessory جدید بسازم آرم عقاب و تاپلاین هر کدوم برای خودش یه قطعه جداست.
    منم دنبال همین بودم دیگه که گفتم جلو بندی اسکانیا رو بشه کاری کرد که رنگش با رنگ کامیون عوض بشه . رنگ بدنه چجوریه با اینکه تو تکسچرش رنگ سفیده تو بازی میشه رنگش رو عوض کرد .
    من zmod 3 رو رجیستر کردم ورژنش هم 3.0.3 چیکار کنم که این 14 روزش تموم نشه ؟ هر چی تو زدمودلر 2 یاد گرفته بودم یادم رفته تا بیام دوباره سر در بیارم چی به چیه 14 روز تموم شده .

کارت با اون اسکانیا تموم نشده هنوز ؟
    قطعه ها رو باید جایگزین کنین یا یه قطعه جدید اضافه میشه ؟
    Last edited by hamed30; 15-12-2012 at 17:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سرچش کردم این لینکشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه تمپلت هم واسه زیر کاره که بدونی چی رو کجا بذاری این پوشه رو باز کن: \base [Euro 2]\vehicle\truck\upgrade\paintjob.
    matching_pattern.dds مال اسکانیاست.
    تو طرح های paintjob از 3 رنگ اصلی برای رنگ های متغیر و سیاه هم پس زمینست.
    این ها رو هم ببین : def\vehicle\truck\...\paint_job البته هنوز نمیدونم عدد هایی که باهاش رنگ رو معرفی کرده، تو چه برنامه ای وارد کنم که اون رنگ رو بهم نشون بده.(برا تعویض رنگ پیش فرض)
    میشه بگیم چطوری میشه از این پلاگین استفاده کرد ؟؟ من دانلود کردم نصبشم کردم حالا وقتی میرم سیو کنم یه عکسو فرمت dds نداره چجوریه این ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

منم دنبال همین بودم دیگه که گفتم جلو بندی اسکانیا رو بشه کاری کرد که رنگش با رنگ کامیون عوض بشه . رنگ بدنه چجوریه با اینکه تو تکسچرش رنگ سفیده تو بازی میشه رنگش رو عوض کرد .
    من zmod 3 رو رجیستر کردم ورژنش هم 3.0.3 چیکار کنم که این 14 روزش تموم نشه ؟ هر چی تو زدمودلر 2 یاد گرفته بودم یادم رفته تا بیام دوباره سر در بیارم چی به چیه 14 روز تموم شده .

کارت با اون اسکانیا تموم نشده هنوز ؟
    قطعه ها رو باید جایگزین کنین یا یه قطعه جدید اضافه میشه ؟
    نه داداش این رنگش تو بازی عوض نمیشه بابا دردسریه اگه بخوام کاری کنم که عوض بشه چون یه قسمتش تو شاسیه یه قسمتش تو کابین بعد جداگانه باید باشه اصلا حذف نشه؛ این تیکه تو مدل topline رنگش ایجوریه که میبینی ولی تو v8 رنگش سیاهه.
    یعنی چی رنگ بدنه چه جوریه؟ یعنی چه طور کار میکنه؟ رنگ سفید بدنه تو تکسچر پیش فرضه چون هم سایه روشن توش معلومه هم رنگهای RGB توش یه اندازن بعد تو بازی رنگ اون متریالو تو بخش های R G B تنظیم میکنه.

واسه اینکه زمانش تموم نشه اول باید اتوماتیک آپدیت زمان و تاریخ ویندوز رو خاموش کنی (متاسفانه) روز بعد قبل از اجرا تاریخ رو تو روزی تنظیم کنی که اکتیو باشه محض احتیاط وقتی به شبکه وصلی اجراش نکن کلا نباید اجراش کنی تاریخ از اون محدوده بیرون باشه. من خودم هنوز رو 11 روز مونده

با این آدرس برو: base [Euro 2]\material\ui\accessory میخوام یه آیکون جدید بسازم چون آیکون هاش محدوده نمیخوام جایگزین بشه، تو پوشه میبینی که هر تکسچر یه فایل mat. و یه tobj. داره!
    چطور تکسچرها رو سیو کردن که این فایل ها هم باهاش سیو شده؟

میتونی جایگزین کنی میتونی هم بسازی (که سختره) قطعه ها: آرم عقاب، topline شاسی ها(روش دردسر داشتم) چرخ ها ، sunshld، sideskirt ، همه اضاف شدن!

فعلا مشکلم آیکون و ساختن template !

4. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

میشه بگیم چطوری میشه از این پلاگین استفاده کرد ؟؟ من دانلود کردم نصبشم کردم حالا وقتی میرم سیو کنم یه عکسو فرمت dds نداره چجوریه این ؟
    dds رو وارد میکنه؟ نکنه یه چی دیگه دانلود کردی؟ ولا من یادم نیست ا کجا دانلود کردم یکی از بچه ها گذاشته بود تو همین تاپیک فکر کنم 100 صفحه پیش بود آخه 4 مگه نمیشه آپلودش کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

dds رو وارد میکنه؟ نکنه یه چی دیگه دانلود کردی؟ ولا من یادم نیست ا کجا دانلود کردم یکی از بچه ها گذاشته بود تو همین تاپیک فکر کنم 100 صفحه پیش بود آخه 4 مگه نمیشه آپلودش کنم.
    اتفاقا 4 مگ بود اونی که دان کردم اسمشم اینه photoshop DSS plagin

داره خودمونی میشه arash696's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سرخ

پيش فرض

مربوط به گیربکس نیست
    لیمت سرعت روی 180 هست دستکاری کنید درست میشه

اوکی. حق با تو بود. درستش کردم. الان با همون گیربکس 12 سرعته میره بالای 180 تا.
    ممنون از راهنماییت.

داره خودمونی میشه arash696's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سرخ

پيش فرض

این همون گیربکسی که قبلا گذاشته بودم.12 سرعته اصلی خود بازی با تغییراتی که دادم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
    برداشتن محدودیت سرعت .
    =
    لذت بردن از بازی.
    Last edited by arash696; 15-12-2012 at 20:08.

9. 2 کاربر از arash696 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان برای اینکه جزییات صفحه کیلومتر واضح تر بشه کدوم گزینه رو باید دستکاری کرد؟اخه یکم تاره
    ??????????

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نه داداش این رنگش تو بازی عوض نمیشه بابا دردسریه اگه بخوام کاری کنم که عوض بشه چون یه قسمتش تو شاسیه یه قسمتش تو کابین بعد جداگانه باید باشه اصلا حذف نشه؛ این تیکه تو مدل topline رنگش ایجوریه که میبینی ولی تو v8 رنگش سیاهه.
    یعنی چی رنگ بدنه چه جوریه؟ یعنی چه طور کار میکنه؟ رنگ سفید بدنه تو تکسچر پیش فرضه چون هم سایه روشن توش معلومه هم رنگهای RGB توش یه اندازن بعد تو بازی رنگ اون متریالو تو بخش های R G B تنظیم میکنه.

واسه اینکه زمانش تموم نشه اول باید اتوماتیک آپدیت زمان و تاریخ ویندوز رو خاموش کنی (متاسفانه) روز بعد قبل از اجرا تاریخ رو تو روزی تنظیم کنی که اکتیو باشه محض احتیاط وقتی به شبکه وصلی اجراش نکن کلا نباید اجراش کنی تاریخ از اون محدوده بیرون باشه. من خودم هنوز رو 11 روز مونده

با این آدرس برو: base [Euro 2]\material\ui\accessory میخوام یه آیکون جدید بسازم چون آیکون هاش محدوده نمیخوام جایگزین بشه، تو پوشه میبینی که هر تکسچر یه فایل mat. و یه tobj. داره!
    چطور تکسچرها رو سیو کردن که این فایل ها هم باهاش سیو شده؟

میتونی جایگزین کنی میتونی هم بسازی (که سختره) قطعه ها: آرم عقاب، topline شاسی ها(روش دردسر داشتم) چرخ ها ، sunshld، sideskirt ، همه اضاف شدن!

فعلا مشکلم آیکون و ساختن template !
    یدونه از این مد هایی که قطعه اضافه کرده به بازی مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فایلاشو یه نگا بنداز شاید یه چیزی دستگیرت بشه . توش یه سری فایل های pmd هست .

داره خودمونی میشه amiran1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این همون گیربکسی که قبلا گذاشته بودم.12 سرعته اصلی خود بازی با تغییراتی که دادم.

+
    برداشتن محدودیت سرعت .
    =
    لذت بردن از بازی.
    ولی یه مشکل بوجود میاد اونم اینه که مد خراب نشدن ماشین و بار خنثی میشه!!
    میتونید این مشکل رو حل کنید؟؟
    مد خراب نشدن ماشین و بار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (خدایش این گیربکس جدیده خیلی به واقعیت نزدیکتره . . . دستت درد نکنه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •