دوستان جواب سوال منو کسی نمیدونه ؟![]()
دوستان جواب سوال منو کسی نمیدونه ؟![]()
از کجا میشه فهمید چند % از بازی رو رفتیم ؟
سلام ... کراکه دیگه ای وجود نداره که حجمش از razor کمتر باشه و حرکت دوربینو هم درست کنه ... آخه من پدرم درمیاد 35 مگ دانلود کنم ... تازه داره درایور گرافیک تموم میشه ......... اگه هست حتما حتما بگید ....
راستی یه سوال راجع بع داستانه بازی :
ما تو بازی اگه دوست دخترمونو بکشیم یا نکشیم تو روند داستانیه بازی تغییری ایجاد میشه .... یا دختره دوباره ظاهر میشه ...
آخه منم میخوام از شرش خلاص شم ...
تلویزیونو نمیشه سوزوند خیلی وقته آدمو میگیره (شوخی)
سلام عزیز جون
من کرک رازور رو دارم فشرده شده هست تویه زیپ 4 مگ و خرده ایی هم هست خودمم الان دارم استفاده میکنم ازش خیلی هم باحاله شما این 35 مگ رو از کجا اوردی؟؟؟؟؟؟
در مورد دوست دختر هم باید بگم والله من یه سری رفتیم باهاش همبرگر بخوریم این نیکو همش خودش میخورد به اون نمیداد از اون روز به بعد هرچی بهش زنگ میزنم میپیچونم دیگه فکر کنم قهر کرده
ولی فکر کنم بکشیش یا نکشیش اتفاقه خاصی نمیافته
تی وی رو هم میشه راحت با یه هفت تیر ترکوند
ما که اخر کافینت رو گیر نیاوردیم رو نقشمون هم @ نیست اصلا
راستی این شماره اتیش نشانی و پلیس هم بدید دیگه بابا
با مسیر سیو ها آپدیت شد ...ویرایش پانزدهم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Benygh; 10-12-2008 at 19:12.
وقتی یه جایی از بازی stop رو میزنی یا همون esc رو میزنی برو تو قسمت stats همون اولین نوشته از سمته راست درصد بازیتو نوشته نوشته که چند درصد رو بازی کردی
اطلاعات کلی بازیتو اونجا نوشته
![]()
سلام - دوستان من دیروز این بازی رو گرفتمسیستم من اینه:
CPU:Intel 4500 Dore2Duo
Ram:2GB
Graphic:GeForce 8600GT 1GB
ولی بازم رو Highکه میزارم بازم تیک تیک میشه
بعد این بازیرو نمیتونم با JoY STiCKبازی کنم چرا؟"![]()
این ارور رو برای wmediaencoder میده
من کراک رازور و درایور رو گرفتم .. درایور و فیزیک رو اول پاک و سپس جدید رو نصب کردم ... حالا برای استفاده از کراک :
من از کراک داخل دی وی دی استفاده کردم حالا برای استفاده از رازور باید بازی رو دوباره نصب کنم (بگید که نیازی نیس).... اگه نه باید چیکار کنم ..روی فایل های قبلی بریزمشون ...؟ (در ضمن من از تمام فایل های تقریبا کم حجم بازی یک back up گرفتم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)