سلام آره سازگاره من هم الان همین رام رو نصب کردمولی چند تا ایراد داره که اگه دوستان راهی واسش دارن کمک کنن1-صفحه کلیدش عربیه و گ چ پ ژ نداره2- باتری زود خالی میشه تغریبا بثل رام اصلیه شایدم بد تر ،ولی انتظار بهبود داشتم
سلام آره سازگاره من هم الان همین رام رو نصب کردمولی چند تا ایراد داره که اگه دوستان راهی واسش دارن کمک کنن1-صفحه کلیدش عربیه و گ چ پ ژ نداره2- باتری زود خالی میشه تغریبا بثل رام اصلیه شایدم بد تر ،ولی انتظار بهبود داشتم
بله سازگاره
صفحه کلیدش فارسی رو کامل ساپورت میکنه ولی بعضی از حروف رو باید با لمس طولانی بیارید ، مثلا برای گ حرف ک رو نگه دارید
متاسفانه مصرف باتری نسبت به رام اصلی بالاتره
سلام
این رام برگرفته از سایت تخصصی آندروید است که توسط دوست خوبم آقا یوسف عزیز و آقا سینا انتشار یافته که خودم هم از این رام استفاده میکنم و خیلی راضی هستم .
این رام برای کرنل اصلی یا استوک و یا کرنل کاستوم آلفس هست یعنی اگرم بوت لودرتونو هم نشکستین میتونین نصبش کنید.
![]()
تغییرات رام نسبت به نسخه اصلی:
رفع باگ دوربین
رفع باگ کانتکتها و تغییر دیال پد .
حذف نمای نامحدود.
ویرایش بیولت پروب با رام اصلی گوشی. که مثل dx نیست تنظیمات gprs یا mms اتوماتیک نیاد.
تغییر نوع نصب برنامه ها به این صورت که میتونید انتخاب کنید کجا نرمافزار یا بازیتون نصب شه داخل گوشی internal و یا مموری کارت external که این .باعث میشه اکثر نرمافزارهایی که نمیشه نصب کرد رو با یه تغییر کوچک داخل یا خارج برطرف کر نمونش رو در رام سیبورق دیدید که این خیلی به درد میخوره. و موزیک پلیر زیبای والکمن
از مزایای دیگه سرعت خیلی خوب رام فضای خالی زیاد رم و تصویربرداری رون
تغییر کلی فریمورک توسط شروین
تغییرات بسیار زیاد حاصل کار دو روزه من و شروین
نیازمندیها:
بیسباند 15
کرنل استوک یا اصلی و یا alfs
روت و دسترسی به ریکاوری
قبل از نصب رام بک آپ بگیرید
طریقه نصب رام:برای کرنل اصلی یا استوک
اول رامو از پایین دانلود کنید
به مموری انتقال بدین
بعد به ریکاوری منو برین و فکتوری ریست و وایپ کش کنید
رامو از طریق instal costum zip در ریکاوری منو یا کلاک ورک مود نصب کنید.
بعد دوباره فکتوری ریست و وایپ کچ و ریبوت کنید.
بعد حتما هاتفیکس رو نصب کنید همونطوری که رامو نصب کردین
طریقه نصب رام:برای کرنل آلفس alfs
اول فایلهای مورد نیازو از پایین دانلود کنید
به مموری انتقال بدین
بعد به ریکاوری منو برین و فکتوری ریست و وایپ کش کنید
نصب رام و آپدیتها از طریق instal costum zip در ریکاوری منو یا کلاک ورک مود.
بعد رامو نصب کنید بعد آپدیت vold و آدرنو لیبز رو همونطورکه رامو نصب کردین بکنید .
بعد دوباره فکتوری ریست و وایپ کچ و ریبوت کنید.
بعد حتما هاتفیکس رو نصب کنید همونطوری که رامو نصب کردین
در صورت بروز هرگونه مشکل فکتوری ریست کنید .
فایلهای مربوط به کرنل آلفس:بعد از نصب رام ار کلاک ورک مود نصب شوند
توجه در صورتی این آپدیت رو نصب کنید که با کرنل alfs میخواین رامو نصب کنید.دانلود آپدیت vold بعد نصب رام نصب کنید و ریبوت کنید:محتوای مخفی: کرنل آلفس
دانلود رام+2 yousef-p and shervinbiuti :جدید
لینک دانلودکمکی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهات فیکس یا آپدیت برای ورژن fde+2 حجم 3 مگ:
حتما دانلود کرده و بعد نصب رام از کلاک ورک مود یا ریکاوری منو نصبش کنید با گزینه instal costum zipکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سربلند و پیروز باشید![]()
Last edited by ALI . R; 24-05-2012 at 14:15.
سلاممن رام update-GingerDX-v026 رو نصب کردم ولی ازش رازی نیستم دوربین کنده روان فیلم برداری نمیکنه با کیفیت زیاد 2 ثانیه بیشتر فیلم نمیگیره،بعد یکی /دو روز سرعت گوشی پایین اومده و مصرف باتری خیلی خوب نیست، خیلی از نرم افزارها رو نمیشه رو رم نصب کرد.اگه ممکنه رامی معرفی کنین که این مشکلات رو نداشته باشه(واسه هسته اصلی)ممنون میشم.راستی این بیس باند چیه وقتی میگیم بیس باند 15 یعنی چی؟
Last edited by axilbam; 24-05-2012 at 13:02.
سلام دوست عزیز. این رامی که من بالا معرفی کردم یکی از بهترین رام هایی برای هسته اصلی هست. من خودم هم از این استفاده میکنم .
از همه دوستان هم میخوام که حتما از این رام استفاده کنن. مطمئناً پشیمون نمیشید
شادباشید![]()
Last edited by ALI . R; 24-05-2012 at 14:17.
سلام
من بک آپ رو که قبل از نصب رام گرفته بودم ریستور کردم ،اما حالا دیگه گوشی بالا نمیاد تو نوشته سونی اریکسون گیر میکنه تو محیط ریکاوری هم نمیتونم برم!!!
چیکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما باید از کنترل پنل از ادد هاردوار اون و نصب کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه محیط ریکاوری هم بالا نمیاد باید گوشیتون و فلش کنین .
gingerdx v025 خیلی خوبه
سلام.
منم از همين طريق اقدام كردم ولي اخرش مينويسه Cannot Install this Hardware . موقع نصب هم مسير اون فايلي كه مربوط به درايوره ميدم ولي اينجوري ميشه. چيزه ديگه اي لازم نيست قبلش نصب كنم ؟
اين مورد براي شما نصب شده ؟
Last edited by Extreme-Forces; 24-05-2012 at 23:49.
من همینطوری نصبش کردم گوشی و با کابل باید به کامپیوتر وصل کنین اگه بازم نشد شاید درایور مشکل داره درایور و دوباره دانلود کنین اینم لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب نشد. نميدونم چشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)