چجوری با گوشی انجام دادید برا من حتما با pc companion باید انجام شه یا update service
چجوری با گوشی انجام دادید برا من حتما با pc companion باید انجام شه یا update service
In December, Sony released an alpha ROM of Ice Cream Sandwich and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to help in testing the release in order for Sony to be able to make ICS better and release it faster. Now, Sony has an update for its ICS ROM for those interested to try it out.![]()
Just like before, the ICS ROM is for the Sony Xperia Ray, Xperia Arc S, and Xperia Neo V handsets. And, just like last time, Sony wants user feedback either via a survey or through comments in the xda forum thread. Obviously, this is not stock ICS, so you'll have to deal with Sony's skin, but that should have been expected. Still, Sony says that it has updated the UI in this build and has "added a number of UI elements from ICS." The build also adds a camera option on the lockscreen as well as Face Unlock. Possibly best of all is that the GSM modem and FM radio have passed re-certification, and have been turned on in this build.
If you want to give it a try, jut head over to Sony's website for instructions and files.
source: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من ارک اس دارم نقر ه ای ولی ترک نداره
سلام دوست عزیز همه که اینجوری نمیشن فک کنم شانسی یکی دو مورد این میاد انشالله که واسه هیچکس ترک بر نداره چون واقعا حال ادمو میگیره![]()
رفتم تو تنطیمات تو قسمت اپدیت یه تیک داشت نوشته update only wifi هم چین چیزی منم زدم رفت برای دانلود و بعدشم نصبش کرد ! الانم به خوبی داره گوشی کار میکنه
واسه منم یکی دو هفته پیش ترک خورد
-----
کسی از محافظ صفحه که همرا با خود گوشی هست استفاده کرده؟خوبه؟چرب نمیشه؟کیفیتو تاچ و ... رو پایین نمیاره؟
من گوشی رو که خریدم یه محافظ کپدکس(کپدسک , ...) خریدمو یارو روش نصب کرد که به شدت افتضاحه حالا می خوام عوضش کنم.محافظ خود گوشی رو بندازم یا یکی دیگه بخرم؟
بعد محافظ قبلی رو بکنم مشکلی پیش نمیاد که؟
محافظ داخل پک که حرف نداره من چهار ماهه انداختم هنوز خش هم برنداشته چرب که میشه تاچش هم حرف نداره
در ضمن من گوشیمو میفروشم کسی خواست پیغام بده
چه طوری با برنامه go sms از اس ام اس ها بک اپ بگیرم؟
بک اپ میگیرم ولی نمیتونم .restore کنم
راستی این ارک و ارک اس تو بچمارک ها قدر امتیاز میگیره؟البته تو برنامه Quadrant Advanced
پس محافظ هم داشته مال من رو برداشتن؟!
من قاب ژله ای مارک kashi رو گرفتم چون خیلی ظریف و فیت بود داخلش یه محافظ هم داشت که هیچ مشکلی باهاش ندارم و خیلی عالیه.
سلام دوستان.
ی سوال...
خروجی صدای جک 3.5 آرک اس چند میلی واته؟ (میخوام با محصولات cowon مقایسش کنم)
ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)