تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 4105 اولاول ... 2893393793853863873883893903913923933994394898891389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من ليسانس صنايعم
    قبلا شنيده بودم 02 ماله فوق ديپلماس 01 ماله ليسانسا مثل اينكه داره ليسانسم ميگيره
    يه سري سرچ كردم مثل اينكه جاي بدي نيست
    من خیلی پرس جو کردم جای خوبیه .
    اره قبلا لیسانس نمی گرفت اصلا چند وقتی هست داره لیسانس می گیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

سلام

آره همون پاکت کافیه، اشکالی هم نداره درشو باز بکنی، چون ببری پلیس 10 + 1 مسئولش خودش باز می کنه و اطلاعاتت رو با سایر مدارک ثبت می کنه و بعد همه ی مدارکت رو بهت پس میده. حتما هم برو آزمایش خون بده چون همراه با مدارک باید برگ آزمایش خون رو هم تحویلشون بدی. در مورد برگه ها هم آره همون دو تاست، برگ معاینه رو پزشکی که معاینه ات می کنه پرش می کنه.

در ضمن باس واکسنم بزنی و برگه واکسیناسیون رو هم ببری.
    داداش ممنون از جوابت.من میخواستم برم پست خونه دفترچه رو پست کنم یعنی الان نمیشه باید حتما برم پلیس 10 +1 ؟ بعد اون برگه معاینه رو زده همه قسمتاشو باید دکتر پر کنه من اون قسمت مشخصات فردی مثل اسم و فامیل و ... رو خودم پر کردم الان مشکل داره؟در مورد واکسن میگن که زمانی که خواستی اعزام بشی باید واکسن بزنی و برگه واکسن رو با خودت ببری الان فکر نکنم احتیاج باشه درسته؟

پ.ن : جدیدا بچه های لیسانس که دفترچه رو فرستادن واسه تاریخ اعزام 6/1 یا 8/1 کدام ارگان بیشتر نیرو میگیره نیرو انتظامی یا ارتش(هوایی یا زمینی یا دریایی کدوم بیشتر)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. امروز رفتم پلیس + 10
    متن برگه اینه :
    نیرو : ستاد فرماندهی کل سپاه
    مرکز آموزش : مرکز آموزش شهدای کرمانشاه

من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم حالا الان چطوری میتونم بفهمم پذیرش قبول شده ؟
    چون سپاه افتادی قطعا پذیرشت قبول شده .بدون پذیرش سپاه نمیوفتی.آقاشما تکمیلی هم داری؟؟

4. این کاربر از dh_meamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داداش ممنون از جوابت.من میخواستم برم پست خونه دفترچه رو پست کنم یعنی الان نمیشه باید حتما برم پلیس 10 +1 ؟ بعد اون برگه معاینه رو زده همه قسمتاشو باید دکتر پر کنه من اون قسمت مشخصات فردی مثل اسم و فامیل و ... رو خودم پر کردم الان مشکل داره؟در مورد واکسن میگن که زمانی که خواستی اعزام بشی باید واکسن بزنی و برگه واکسن رو با خودت ببری الان فکر نکنم احتیاج باشه درسته؟

پ.ن : جدیدا بچه های لیسانس که دفترچه رو فرستادن واسه تاریخ اعزام 6/1 یا 8/1 کدام ارگان بیشتر نیرو میگیره نیرو انتظامی یا ارتش(هوایی یا زمینی یا دریایی کدوم بیشتر)
    اصلا نیازی به پست کردن چیزی نداری، مدارکت رو تکمیل کردی ببر یکی از این مراکز پلیس 10 + 1 شهرتون اونجا خودشون سه سوت کارتو راه می ندازن. مضخصات فردی اشکالی نداره باقیشو دکترخ ودش پر می کنه.
    واکسنم باس حتما بزنی، اصلا یکی از مدارکی که باس بدی به پلیس 10+1 همین برگ واکسیناسیونت هستش که توی درمونگاه وقتی واکسن رو نوش جون کردی، مهر میزنن و تحویلت میدن.

واللا من خودم لیسانس داشتم افتادم نیرویی زمینی ارتش 01 تهران، دیگه نمی دونم اکثرا کدوم ارگان می فرستنشون

6. این کاربر از emilvr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

اصلا نیازی به پست کردن چیزی نداری، مدارکت رو تکمیل کردی ببر یکی از این مراکز پلیس 10 + 1 شهرتون اونجا خودشون سه سوت کارتو راه می ندازن. مضخصات فردی اشکالی نداره باقیشو دکترخ ودش پر می کنه.
    واکسنم باس حتما بزنی، اصلا یکی از مدارکی که باس بدی به پلیس 10+1 همین برگ واکسیناسیونت هستش که توی درمونگاه وقتی واکسن رو نوش جون کردی، مهر میزنن و تحویلت میدن.

واللا من خودم لیسانس داشتم افتادم نیرویی زمینی ارتش 01 تهران، دیگه نمی دونم اکثرا کدوم ارگان می فرستنشون
    پس پاکتی که همراه دفترچه میدن واسه چی هست؟پس اگر دفترچه رو به جای 10+1 از طریق پست بفرستم برگ واکسن نمی خواد این قضیه واکسن رو من هنوز شک دارم چون من شنیدم یه 2 -3 هفته قبل از تاریخ اعزام باید بزنی؟
    من کرجم یعنی احتمال داره بیفتم 01 ارتش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پس پاکتی که همراه دفترچه میدن واسه چی هست؟پس اگر دفترچه رو به جای 10+1 از طریق پست بفرستم برگ واکسن نمی خواد این قضیه واکسن رو من هنوز شک دارم چون من شنیدم یه 2 -3 هفته قبل از تاریخ اعزام باید بزنی؟
    من کرجم یعنی احتمال داره بیفتم 01 ارتش؟
    واللا من که اینجوری کارای سربازیو انجام دادم، از همون پلیس 10+1 دفترچه گرفتم و مدارک رو هم به خودشون تحویل دادم و هیچی رو هم پست نکردم، اون پاکتم برا این هست که اگه بخوای پست بکنی، ولی چه کاریه وقتی می تونی بری اونجا سه سوت کاراتو ردیف کنی و مطمئنم باشی که همه چیز اوکیه و نقص مدارک نداری.

در مورد واکسنم اینجا ( ساری ) که اینجوری بود، قبل ارسال مدارک رفتیم درمونگاه دو تا واکسن زدیم و برگه هارو مهر کردن و خلاص.
    پیشنهاد من اینه که یه سر بری پلیس10+1 اونجا مسئولش همه مراحلو بهت توضیح میده منم همین کارو کردم ، مثلا بهت میگه فلان درمونگاه باس بری فلان روز و فلان ساعت واکسن بزنی، آدرس چند تا از پزشکای مورد اعتماد ارتشم بهت میده تا بری پیششون معاینه بشی، کلا هر چی لازم باشه بهت میگه.

9. این کاربر از emilvr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من که بالاخره نفهمیدم!!! رو برگه من زده مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
    توی همین پست زدید "کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز" یکی از بچه گفت تهرانه! داستان چیه! کدوم درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که بالاخره نفهمیدم!!! رو برگه من زده مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
    توی همین پست زدید "کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز" یکی از بچه گفت تهرانه! داستان چیه! کدوم درسته؟
    شما ببین قسمت نیرو چی زده، اگه زده نیروی زمینی ارتش، مرکز آموزش 01 میشه همون تهران.
    اون کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز، مال سپاه هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شما ببین قسمت نیرو چی زده، اگه زده نیروی زمینی ارتش، مرکز آموزش 01 میشه همون تهران.
    اون کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز، مال سپاه هستش.
    دقیقا نوشته
    نیرو : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
    مرکز آموزش: مرکز آموزش 01

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من کدم 01 یعنی ارتش تهران خورده، امروز دنبال امریه بودم که امریه وزارت دفاع رو ردیف کنم که گویا حل شده
    به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا امریه وزارت دفاع؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •