من خیلی پرس جو کردم جای خوبیه .
اره قبلا لیسانس نمی گرفت اصلا چند وقتی هست داره لیسانس می گیره.
من خیلی پرس جو کردم جای خوبیه .
اره قبلا لیسانس نمی گرفت اصلا چند وقتی هست داره لیسانس می گیره.
داداش ممنون از جوابت.من میخواستم برم پست خونه دفترچه رو پست کنم یعنی الان نمیشه باید حتما برم پلیس 10 +1 ؟ بعد اون برگه معاینه رو زده همه قسمتاشو باید دکتر پر کنه من اون قسمت مشخصات فردی مثل اسم و فامیل و ... رو خودم پر کردم الان مشکل داره؟در مورد واکسن میگن که زمانی که خواستی اعزام بشی باید واکسن بزنی و برگه واکسن رو با خودت ببری الان فکر نکنم احتیاج باشه درسته؟
پ.ن : جدیدا بچه های لیسانس که دفترچه رو فرستادن واسه تاریخ اعزام 6/1 یا 8/1 کدام ارگان بیشتر نیرو میگیره نیرو انتظامی یا ارتش(هوایی یا زمینی یا دریایی کدوم بیشتر)
چون سپاه افتادی قطعا پذیرشت قبول شده .بدون پذیرش سپاه نمیوفتی.آقاشما تکمیلی هم داری؟؟
اصلا نیازی به پست کردن چیزی نداری، مدارکت رو تکمیل کردی ببر یکی از این مراکز پلیس 10 + 1 شهرتون اونجا خودشون سه سوت کارتو راه می ندازن. مضخصات فردی اشکالی نداره باقیشو دکترخ ودش پر می کنه.
واکسنم باس حتما بزنی، اصلا یکی از مدارکی که باس بدی به پلیس 10+1 همین برگ واکسیناسیونت هستش که توی درمونگاه وقتی واکسن رو نوش جون کردی، مهر میزنن و تحویلت میدن.
واللا من خودم لیسانس داشتم افتادم نیرویی زمینی ارتش 01 تهران، دیگه نمی دونم اکثرا کدوم ارگان می فرستنشون
پس پاکتی که همراه دفترچه میدن واسه چی هست؟پس اگر دفترچه رو به جای 10+1 از طریق پست بفرستم برگ واکسن نمی خواد این قضیه واکسن رو من هنوز شک دارم چون من شنیدم یه 2 -3 هفته قبل از تاریخ اعزام باید بزنی؟
من کرجم یعنی احتمال داره بیفتم 01 ارتش؟
واللا من که اینجوری کارای سربازیو انجام دادم، از همون پلیس 10+1 دفترچه گرفتم و مدارک رو هم به خودشون تحویل دادم و هیچی رو هم پست نکردم، اون پاکتم برا این هست که اگه بخوای پست بکنی، ولی چه کاریه وقتی می تونی بری اونجا سه سوت کاراتو ردیف کنی و مطمئنم باشی که همه چیز اوکیه و نقص مدارک نداری.
در مورد واکسنم اینجا ( ساری ) که اینجوری بود، قبل ارسال مدارک رفتیم درمونگاه دو تا واکسن زدیم و برگه هارو مهر کردن و خلاص.
پیشنهاد من اینه که یه سر بری پلیس10+1 اونجا مسئولش همه مراحلو بهت توضیح میده منم همین کارو کردم ، مثلا بهت میگه فلان درمونگاه باس بری فلان روز و فلان ساعت واکسن بزنی، آدرس چند تا از پزشکای مورد اعتماد ارتشم بهت میده تا بری پیششون معاینه بشی، کلا هر چی لازم باشه بهت میگه.
من که بالاخره نفهمیدم!!! رو برگه من زده مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
توی همین پست زدید "کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز" یکی از بچه گفت تهرانه! داستان چیه! کدوم درسته؟
شما ببین قسمت نیرو چی زده، اگه زده نیروی زمینی ارتش، مرکز آموزش 01 میشه همون تهران.
اون کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز، مال سپاه هستش.
دقیقا نوشته
نیرو : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
مرکز آموزش: مرکز آموزش 01
من کدم 01 یعنی ارتش تهران خورده، امروز دنبال امریه بودم که امریه وزارت دفاع رو ردیف کنم که گویا حل شده
به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا امریه وزارت دفاع؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)