عزیز٬ اینجا جای بحث روی کنکور ۹۱ و مخصوصا انتخاب گزینه ۲ و قلم چی نیست. چندین تاپیک نسبتا جامع داریم در این مورد٬ یکیش رو خودم زدم. برو تو اونا بحث کن٬ اینجا به نتیجه دلخواه نمی رسی.
عزیز٬ اینجا جای بحث روی کنکور ۹۱ و مخصوصا انتخاب گزینه ۲ و قلم چی نیست. چندین تاپیک نسبتا جامع داریم در این مورد٬ یکیش رو خودم زدم. برو تو اونا بحث کن٬ اینجا به نتیجه دلخواه نمی رسی.
کاملا تایید میشه
آقا بزار ما کنکورمون تموم شه بعد شما
اینا دیگه کین؟ میخوان از الان شروع کنن. ما که از بعد عید شروع کردیم الان دیگه حال خوندن نداریم....
همون کانون فکر کنم بهتر باشه. البته در هر صورت من گام اول گزینه دو رو پیشنهاد می کنم.من واسه زیر هزار دارم فکر میکنم.بین 500 تا هزار یعنی.
گام اول یه طرحیه از موسسه گزینه دو. خودش که موسسه نیست. گزینه دو هم تو هر شهر و روستایی وجود داره ( خیلی از شهرها گزینه دو برگزار می شه ولی نمایندگی نیستن و خودشون تابع یه نمایندگی هستن که باید از نزدیکترین نمایندگیتون بپرسین )راستی گام اول موسسه جدیده؟
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
تایید می شود.عزیز٬ اینجا جای بحث روی کنکور ۹۱ و مخصوصا انتخاب گزینه ۲ و قلم چی نیست. چندین تاپیک نسبتا جامع داریم در این مورد٬ یکیش رو خودم زدم. برو تو اونا بحث کن٬ اینجا به نتیجه دلخواه نمی رسی.
همیشه اونایی که تازه وارد بحث کنکور میشن با توجه به اون فکرایی که نمیدونم از کجا القا میشه فک میکنن سوالای آزاد ساده تر از سراسریه شاید واسه اینکه بچه هایی که تو آزمونای سراسری قبول نمیشن تو آزاد رشته های خوب قبول میشن.
اما بهتره بدونی که سوالهای سراسری همگی دارای چهارچوب خاص (والبته مشخص)ی هستن که تا حد زیادی با اهداف آموزشی گروه تالیف کتب درسی همخونی دارن
اما سوالای دانشگاه آزاد چهارچوب که نداره هیچ ، سوالای عجیب غریبی داره و بعضی سوالاتش از بخشای حذف شده ی کتابن و بعضیاشونم تا ابد حل نشده باقی میمونن![]()
بحث قبولی تو دانشگاهها هم واسه خاطر اینه که میانگین درصد پذیرفته شدگان تو رشته های پرطرفدار مثل برق و مکانیک تو آزاد از 20-30 درصد تجاوز نمیکنه(این در صورتیه که واسه قبولی در این رشته ها تو سراسری تو منطقه 1 درصدای بالای 60 درصد بیاریم)
Last edited by spider_man5225; 19-06-2011 at 12:46.
راستی بچه ها امروز کارنامه های سنجش اومدن
رشتم ریاضی منطقه 3
من ترازم دقیقا 10000 اومده(چقد روند)
رتبمم تو سهمیه: 245
معادل سال پیش:284
البته معدلمو اشتباها به جای 18.50 ، 19.50 وارد کردم
فک میکنید امسال تو سهمیه رتبم چن بشه؟؟؟؟؟
ممنون
Last edited by spider_man5225; 19-06-2011 at 18:18.
رشتت ریاضیه دیگه تخمینی 245 یا سنجشت ؟
اگه سنجشت باشه که خیلی خوبه اگر هم تخمینی بازم خیلی خوبهرتبه رو که نمیشه گفت ولی هر چی رتبه ی منطقت شد تو سنجش همون حدودا میشه انشا..
سلام دوستان ...
من ترازم اين دفعه توي سنجش حدود 8600 بودش ... گروه زبان... البته اين دفعه سوالات تخصصي خيلي فاجعه بود و سخت جوري كه نفرات برتر فقط 67 درصد زده بودن !!
مي خواستم بدونم با اين تراز من احتمال قبوليم تو همين تهران هستش يا نه؟
بعدش الان تو اين چند روزه باقي مونده مي خوام يك روز در ميون تست هاي آزمون سراسري 85-89 رو بزنم... خوبه به نظرتون؟
Last edited by Hamid Hamid; 19-06-2011 at 18:50.
لام دوستان
یه اتفاق بد واسه من افتاده... هر روز که آزمون می دم درصدام میاد پایین آخریش هم همین مرور آخر امروز بود درصدام اینا بود:
ادبیات 32:نمی دونم چی شد ولی 8 تا سوال آخر رو همش غلط زدم....
عربی 42
دینی 55
زیان 45
ریاضی 41
فیزیک 37
شیمی53
فیزیک شماره 7 سخت بود یا من بلد نبودم... مغناطیسشو مشکل دارم...
دوستان تو این روزای آخر چه پیشنهادی دارین؟؟؟؟
راستی نتیجه سنجش هم اومد تخمین رتبش زد 5900... با توجه به اینکه سری قبل واسم زد 4000 چه پیشبینی می کنید ؟؟؟؟
Last edited by milla.online; 19-06-2011 at 17:23.
رشتم ریاضی منطقه 3
واسه سنجشه
تخمینی 284
انشالله
ایول
منم معدلم رو اشتباه زدم(نمیدونستم کتبی رو میگه) تقریبا 1.5 نمره!!!!!!. به نظرتون برای من چقدر کمتر میشه؟
احتمال داره که هردفعه سوالای سال بالاتر رو میزنید. مثلا امروز 85 فردا 86. خوب معلومه هرچی بیشتر میشه سوالا سخت ترمیشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
جواب سنجش اومد. نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت. دوباره همون 3000 منطقه 2 شدم. البته همونطور که گفتم معدلم رو یک و نیم نمره بیشتر زدم. به نظر شما چقدر میره رو رتبم. مثلا 1000 تا یا 2000 ؟
ما که دیگه حتی امیدم از شیراز هم بریده شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)