تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 449 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مرسی رفیق ولی:
    * نفهمیدم این تنظیماتی که گفتی باعث چه چیزی میشه؟
    من مشکلم این نیست که کومودو سوال کم میکنه یا زیاد
    بلکه مشکلم اینه که نمیدونم چه جوابی باید بدم
    از خود من میپرسه فلان برنامه امنه یا نه
    خب من از کجا بدونم؟!!!!
    * متاسفانه بلد نیستم که از کجا باید ببینم سنتم به کجاس. مثلا میبینم که نوشته svchost یا تورنت داره به کجا out میکنه! ولی خب منکه نمیدونم چی به چیه. کلی عدد و رقم نوشته. فقط اگر با یکی دیگه مقایسه کنم میتونم بفهمم کجاش غیر طبیعیه
    مثلا الان که اینو مینویسم 83 درسد ریسیوم سنت داشتم!
    البته لازمه بگم که اتصال من ppope هستش و کانکشن نساختم. نمیدونم شاید اینطوری با حالت کانکشن ساختن فرق داشته باشه
    مرسی مرسی مرسی
    ضمنا ما قم فایمل زیاد داریم
    خصوصا تو محله بسیار با کلاسه شابرهیم!!!!!!!

دوست عزیز ،
    ورود شما به جمع کاربران کومودو رو تبریک میگم
    اما شما کلی سوال مطرح کردید که جواب دادن به اونها
    کار اسونی نیست ولی شما یک کمی وقت بذارید پست های
    اول این تاپیک رو ببینید خیلی وقت نمیگیره مطمئنا یک تعدادی از
    سوالات شما رو جواب میده و در حدودی با اون اشنا میشید در مورد
    پیغامهای کمودو و بهترین تنظیمات و تنظم سوال پرسیدن برای اتصال
    به اینترنت و اشنای با برنامههای که با اینترنت اتصال دارند و....
    به هر حال کلی مطلب یاد میگیرید و خیلی از سوالاتتون جواب داده
    میشه اگر سوال دیگه ای بود هم دوستان اینجا هستند در حد توانشون
    کمک میکنند .
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان،

یه مساله ای همیشه هست اونم اینه که با وجود اینهمه روش های پیچیده جاسوسی از کجا معلوم یک شخص یا نهاد جاسوسی اقدام به کرک کردن برنامه ها نکنه؟
    مثلا همین IDM فقط کافیه لیست اسامیه فایلاهاییکه شما دانلود میکنی رو به یه جا بفرسته. میتونه با یه فایل سبک چند کلیو بایتی اینکارو بکنه جوریکه روحتم خبر نشه.حتی اگر کرک شده هم نباشه کی میتونه خودش تشخیص بده که برنامش سالمه
    چه تضمیمی هست که دقیقا اونچه ما تصور میکنیم رخ میده؟
    من میگم کی میدونه حتی همین کومودو دستکارش شده نباشه........حتی ویندوزمون....
    سلام مجدد جناب shayan_tanha

شما دیگه خیلی داری سخت میگیری، از اونور بوم داری میافتی: د ی

اگه اینجوری باشه با چه امنیت خاطری از یاهو استفاده بکنیم! از گوگل چطور؟ گوگل بچه خوبیه؟ من که نمیدونم، شما میدونید؟ میگن دست یهودیاست!! اصلا خودِ مایکروسافت، بچه خوبیه؟ ویندوز چطور! فضوله یا نه؟ و هزارن مثال دیگه... اگر بخواهیم اینجوری فکر کنیم باید سر تا پای همه چیز را گِل بگیریم! ، حداقل اینترنت را باید تعطیل کنیم، همونی که جناب pcsoft فرمودند:

اگر قرار به این حساسیت ها باشه که به لینوکس و کلا همه سیستم عامل ها باید شک کرد و در اینترنت رو هم تخته کرد.
    ========

از خود من میپرسه فلان برنامه امنه یا نه
    سوال: ایا در مورد همه فایلها و همه برنامه ها اینجوریه؟؟؟ ==> خـیـــــر

مگه شما نفرمودید که در مورد IE کاری باهاش نداشت، خب این یعنی کمودو داره صراحتا میگه بابا این برنامه امنه.

همین الان که داشتم این پستو مینوشتم کمودو یه ویروس توی سیستم من پیدا کرد ...==> یعنی به من گفت علی! این فایل ویروسه.

خب، اگر هم نتونه تشخیص بده که فایل امنه یا ویروس:

1) آیا این حالت خوبه که کاری با فایل نداشته باشه تا فایل هر کاری خواست بکنه....=> اگر ویروس باشه سیستم ویروسی میشه.

2)یا اینکه این حالت خوبه که وقتی تشخیص سالم یا مخرب بودن را در مورد یک فایل نداره حداقل بهتون اعلام کنه؟

شما کدوم را میپسندید؟؟

========

شما اول کار وقتی IDM را نصب کردید آیا کمودو بهتون نگفت که برنامه سالمه؟ ولی وقتی کرک کردید بهتون اطلاع میده که ==> کاربر عزیز این IDM شما اون IDM -ی نیست که من سالم میشناسم. ولی اگر دوست دارید ازش استفاده کنید، انتخاب با خودتونه!

آیا این رفتار کمودو و حساسیتش خوب نیست> البته که خوبه.

اگر شما IDM را کرک بکنید و یا مثلا بیایید تغییراتی بدید و کمودو کاری باهاش نداشته باشه و کنار وایسه من به کمودو نمره منفی میدم!!

========

نکته آخر:

در مورد خروجی و ... فرمودید: شما فقط سیستمت ویروسی نباشه، خروجی دیگه مشکلی نیست!

4. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    من مدیر کوچولو! چند هزار تا پست دارم

پيش فرض

دوست عزیز ،
    ورود شما به جمع کاربران کومودو رو تبریک میگم
    اما شما کلی سوال مطرح کردید که جواب دادن به اونها
    کار اسونی نیست ولی شما یک کمی وقت بذارید پست های
    اول این تاپیک رو ببینید خیلی وقت نمیگیره مطمئنا یک تعدادی از
    سوالات شما رو جواب میده و در حدودی با اون اشنا میشید در مورد
    پیغامهای کمودو و بهترین تنظیمات و تنظم سوال پرسیدن برای اتصال
    به اینترنت و اشنای با برنامههای که با اینترنت اتصال دارند و....
    به هر حال کلی مطلب یاد میگیرید و خیلی از سوالاتتون جواب داده
    میشه اگر سوال دیگه ای بود هم دوستان اینجا هستند در حد توانشون
    کمک میکنند .
    موفق باشید.
    مرسی رفیق بابت پاسخت
    خودم اونها رو نگاه کردم
    کلا اکثر سوالات آدمها جوابش یک جایی نوشته شده و خب با این استدلال کلا نباید هیچ سوالی مطرح بشه

ضمنا قوانین این فروم هم عجیب و غریبه
    من تو خیلی از فروم ها قبلا عضو بودم ولی هیچکدوم اینطوری نبوده
    من هر چند تا پست یه بار که میدم پیغام میده پست شما باید تائید بشه
    اصلا معنای این کارو نمیفهمم
    فرضا من اولین پستم باشه
    مثلا میخوام چی بگم یا چکار کنم که باید تائید شه؟
    Last edited by shayan_tanha; 05-03-2012 at 21:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان،

سلام مجدد جناب shayan_tanha

شما دیگه خیلی داری سخت میگیری، از اونور بوم داری میافتی: د ی

اگه اینجوری باشه با چه امنیت خاطری از یاهو استفاده بکنیم! از گوگل چطور؟ گوگل بچه خوبیه؟ من که نمیدونم، شما میدونید؟ میگن دست یهودیاست!! اصلا خودِ مایکروسافت، بچه خوبیه؟ ویندوز چطور! فضوله یا نه؟ و هزارن مثال دیگه... اگر بخواهیم اینجوری فکر کنیم باید سر تا پای همه چیز را گِل بگیریم! ، حداقل اینترنت را باید تعطیل کنیم، همونی که جناب pcsoft فرمودند:

========

سوال: ایا در مورد همه فایلها و همه برنامه ها اینجوریه؟؟؟ ==> خـیـــــر

مگه شما نفرمودید که در مورد IE کاری باهاش نداشت، خب این یعنی کمودو داره صراحتا میگه بابا این برنامه امنه.

همین الان که داشتم این پستو مینوشتم کمودو یه ویروس توی سیستم من پیدا کرد ...==> یعنی به من گفت علی! این فایل ویروسه.

خب، اگر هم نتونه تشخیص بده که فایل امنه یا ویروس:

1) آیا این حالت خوبه که کاری با فایل نداشته باشه تا فایل هر کاری خواست بکنه....=> اگر ویروس باشه سیستم ویروسی میشه.

2)یا اینکه این حالت خوبه که وقتی تشخیص سالم یا مخرب بودن را در مورد یک فایل نداره حداقل بهتون اعلام کنه؟

شما کدوم را میپسندید؟؟

========

شما اول کار وقتی IDM را نصب کردید آیا کمودو بهتون نگفت که برنامه سالمه؟ ولی وقتی کرک کردید بهتون اطلاع میده که ==> کاربر عزیز این IDM شما اون IDM -ی نیست که من سالم میشناسم. ولی اگر دوست دارید ازش استفاده کنید، انتخاب با خودتونه!

آیا این رفتار کمودو و حساسیتش خوب نیست> البته که خوبه.

اگر شما IDM را کرک بکنید و یا مثلا بیایید تغییراتی بدید و کمودو کاری باهاش نداشته باشه و کنار وایسه من به کمودو نمره منفی میدم!!

========

نکته آخر:

در مورد خروجی و ... فرمودید: شما فقط سیستمت ویروسی نباشه، خروجی دیگه مشکلی نیست!

سلام دوست عزیز
    واقعا این تاپیک خیلی فعاله
    من جاهای دیگه پست دادم کسی اصلا جوابی نداده
    مرسی بابت همکاریتون
    ببین دوست من، من به اینترنت جهانی بدبین نیستم. به اینترنت ایرانی بدبینم. من برام مهم نیست شرکت مایکروسافت یا گوگل یا ... به اطلاعات هاردم دسترسی پیدا کنه. مثلا عکسهای خانوادگی من به چه کار اونها میاد؟ ولی این در مورد خودی ها صدق نمیکنه. شمایه نوعی مخ برنامه نویسی و -- و ... هستی. من یه آدم کج و کوله بیسواد. میشینم پشت سیستم و میام تو سایت شما. شما میای برنامه های مفید رو بر میداری یه تغییراتی توش میدی و میذاری برای دانلود. بعد من بیسوادم دانلودش میکنم و میگم خدا پدرش رو بیامرزه. میام تو فروم عضو میشم میگن کومودو خوبه. میرم دانلودش میکنم و بعدم نصب میکنم. بعد کومودو میاد میگه "تورنت یک نرم افزار قابل اعتماد و امن هست ولی ما نمیتونیم تشخیص بدیم که اون حق فلان کارو داره یا نه. اگر تورنت یکی از برنامه های روزانه شما هست ( یا مورد اعتماد شما هست ) اجازه بدید کارشو انجام بده وگرنه که نه"
    خب عزیز دل برادر همه که امکانات فضا نوردی ندارن. من بیچاره چه میدونم تورنت داره چه غلطی میکنه. ممکنه اون کسیکه تو ایران این تورنت رو گذاشته برای دانلود خودش یه کاری کرده باشه که تو همه فایلهای من یکی از peer ها باشه. یا اینکه لیستی از فایل های دانلودی منو براش بفرسته. یا اینکه اصلا نه برنامه ریزی شده باشه که تو سیستم سرچ کنه و یه سری فولدر با اسامی خاص ( مثلا family ) رو براش آپ کنه. خب من بیچاره که نمیتونم بگم تورنت آپ نداشته باشه. خب پس این وسط تکلیف من چیه؟

من میگم کار فایر وال باید این باشه که بگه مثلا " جناب کاربر این تورنت شما داره به جایی فایل رو آپ میکنه که نباید بکنه. یا از جایی دان میکنه که نباید بکنه" اونوقته که کاری کرده که از دست خود من بر نمیومده نه اینکه بیاد از خود من بپرسه که فلان برنامه مورد اعتماد یا نه؟

مشکل من کمی یا زیادی سوالات کومودو نیس. صد تا سوالم کنه نوکرشم هیچی هم نکنه نوکرشم ولی از من سوالی نکنه که فلسفه وجودیش رو زیر سوال ببره.
    فرمودید که فایل های مورد اعتماد رو نمیپرسه. ولی من صد در صد باهاتون موافق نیستم. مثلا smadav یکی از کوچکترین( زیر یک مگه) و جالبترین آنتی ویروس های جهان و ساخت کشور اندونزیه
    این آنتی ویروس رو من مستقیم از خود سایتش میگیرم و طبیعتا دستکاری نشدس. ولی کومودو نمیتونه صحتش رو تشخیص بده. بنظرت این عجیب نیس؟ قبول دارم smadav معروف نیس ولی بهرحال برای اینکه فایروال اول جهان باشی باید اینجور نرم افزارها رو بشناسی
    در مورد سنت و ریسیومم که فرمودید اگر ویروسی نباشم عیبی نداره دقیقا روش کومودو رو پیش گرفتید. خب منم نگران همین هستم که نکنه سیستمم مشکلی داره که این آنتی ویورس ها و فایروال ها نمیتونن تشخیص بدن
    ضمنا عجیب ترین ویروس جهان رو سیستم من داره که اگر دوس دارید باش آشنا شید اینو ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگرم دوس دارید در زمینه برنامه نویسی بهم مشاوره بدید اینم ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز ویندوزم رو عوض کردم و comodo internet security رو نصب کردم. مال اواخر سال 2011 است. الانم دارم آپدیتش میکنم. خیلی کنده. اصلا هم مشخص نمیکنه چقد باید دان کنه. فقط زده 10 درصد آپ شده!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز! من درست متوجه نشدم. ولی من از شما ناواردترم.
    حالا که کومودو گرفتی، از اکانت مجانی مدتدار گیک بادی استفاده کن. وقتی آمدند روی خط ریموت میخواهند(کنترل کامپیوتر از راه دور)
    نترس و اجازه بده و بنشین و تماشا کن. مشکل را جلوی چشمات حل میکنند.
    ققط دو نکته: 1-زبان باید بلد باشی.
    2- سرعت اینترنت باید نسبتاً بالا باشه. بهتره با یه کانکشن 512 ADSL در زمان خلوتی خط این کار را انجام بدی.

8. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    .
    .
    .
    .

امروز ویندوزم رو عوض کردم و comodo internet security رو نصب کردم. مال اواخر سال 2011 است. الانم دارم آپدیتش میکنم. خیلی کنده. اصلا هم مشخص نمیکنه چقد باید دان کنه. فقط زده 10 درصد آپ شده!!!
    خب مگه مجبور هستین نرم افزارهای رایگان رو از سایت ایرانی دانلود کنید. از سایت اصلی و سازنده دانلود کنید.
    دیگه به خارجی ها که شک ندارید؟
    این موردی هم که شما می گین به نظر من یک در هزار اتفاق ممکنه بیافته که اونم آنتی ویروس ها بیکار نمی شینند. نمونه اش شید. چون موتور دو تا آنتی ویروس دیگه رو برداشته بود سریع هم سایتش بلوک شد و خودش هم به عنوان ویروس شناخته شد.
    شما با ساختار عملکرد سایت ها آشنا هستین؟ سایت های بزرگ و کوچک دانلود نرم افزار، نویسنده هایی دارن که خود مدیرش دیگه فقط مدیریت می کنه. نویسنده ها هم از سایت های بزرگ تر مثل soft**archive که منابع دانلود نرم افزار داخل نت هستند نرم افزار بر میدارن توضیحات رو ترجمه می کنند و قرار می دن داخل سایت. به نظرتون چند درصد از نویسنده هایی که توی سایت ها فعالیت می کنند برنامه نویس حرفه ای اند؟ برنامه نویس حرفه ای اصلا میاد نویسنده سایت بشه؟چند درصد ممکنه. به نظر من کمتر از یک درصد. این درصد کم واقعا قابل چشم پوشی نیست که اینقدر نگرانش هستین؟
    Last edited by pcsoft; 06-03-2012 at 19:02.

10. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

1-چطوری فهمیدید سیستم لاگ شده؟ یعنی علایمی ، نشونه ای ،چیزی مد نظرتونه؟

2- کمودو آنتی لاگر هم داره. +D همین نقش را هم ایفا میکنه==> HIPS ، که واقعا بی نظیره و نیازی به محصول دیگری ندارید.
    بله وارد بیشتر اکانتهام از جمله ایمیل و.. میشه
    روی همین پک اینترنت سکوریتی هست یا پک جداگانه داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

خب مگه مجبور هستین نرم افزارهای رایگان رو از سایت ایرانی دانلود کنید. از سایت اصلی و سازنده دانلود کنید.
    دیگه به خارجی ها که شک ندارید؟
    این موردی هم که شما می گین به نظر من یک در هزار اتفاق ممکنه بیافته که اونم آنتی ویروس ها بیکار نمی شینند. نمونه اش شید. چون موتور دو تا آنتی ویروس دیگه رو برداشته بود سریع هم سایتش بلوک شد و هم خودش به عنوان ویروس شناخته شد.
    شما با ساختار عملکرد سایت ها آشنا هستین؟ سایت های بزرگ و کوچک دانلود نرم افزار، نویسنده هایی دارن که خود مدیرش دیگه فقط مدیریت می کنه. نویسنده ها هم از سایت های بزرگ تر مثل soft**archive که منابع دانلود نرم افزار داخل نت هستند نرم افزار بر میدارن توضیحات رو ترجمه می کنند و قرار می دن داخل سایت. به نظرتون چند درصد از نویسنده هایی که توی سایت ها فعالیت می کنند برنامه نویس حرفه ای اند؟ برنامه نویس حرفه ای اصلا میاد نویسنده سایت بشه؟چند درصد ممکنه. به نظر من کمتر از یک درصد. این درصد کم واقعا قابل چشم پوشی نیست که اینقدر نگرانش هستین؟

مرسی بابت پاسختون
    فکر مکینم خوب نتونستم منظورم رو از تهدیدات اینترنتی برسونم
    شایدم دچار توهم توطئه شدم
    ولی اگر بخواهیم این نوع دید رو داشته باشیم باید بگم کاربری در سطح من ( شما که دیگه استادی ) میتونم خودم بدون هیچ آنتی ویورس و فایورالی حد سلامتی سیستمم رو بفهمم. من بشخصه اینقد ویورسی شدم و بعد کشتمش که دیگه ویروس های عادی رو کاملا میشناسم و اصلا نیازی نیست آنتی ویورسم بگه.
    بنظر من خیلی آنتی ویورس ها از ویورس بدترن و هم سرعت سیستم رو پائین میارن و هم در عملکرد برنامه ها اختلال ایجاد میکنن. مثل نورتون 5 سال پیش که واقعا اینقد سیستم رو سنگین میکرد که دیگه اصلا کار نمیکرد.
    3 سال پیش مک کافی اینقد رو سیستم من موقع بوت شدن فشار آورد که مادربردم سوخت!!! ( احتمالا بدلیل ضعف پاور در برق رسانی برای تامین انرژی CPU )
    ولی خدائی من خطرناک ترین ویروسی که داشتم این بود که فایلهام رو سوپر هیدن کرده بود و خب منم چون اون زمان وراد نبودم بعضی پوشه هام رو پاک کردم و اطلاعاتم هدر رفت
    پس بنظر من بحث امنیت اگر خطر اتوران گرفتن و از این جور ویروس های الکی باشه که دیگه اینقد مصیبت نداره که حالا آنتی ویروس و فایوال نصب کنی و هی آپدیت کنی و سیستمت سنگین بشه
    پس وقتی شما اینها رو انتخاب میکنی یا نا واردی یا اینکه معتقدی خطرات مهمتری هم در کار است
    حالا خطرات مهمتر چیه؟
    خود شما لطفا بگید
    ( لطفا اگر علاقه دارید به بحث ادامه بدید و اینو یه کل کل بی فایده حساب نکنید. واقعا قصدم این نیست که حرفم رو به کرسی بشونم ولی وقتی یه بحث جالب میشه که دو تا فکر متفاوت با هم بصورت منطقی حرف بزنن نه اینکه الکی همو تائید کنیم )

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1-بله وارد بیشتر اکانتهام از جمله ایمیل و.. میشه
    2-روی همین پک اینترنت سکوریتی هست یا پک جداگانه داره
    سلام

1-اون موردی که فرمودید علتهای زیادی میتونه داشته باشه و همیشه دلیلش این نیست که یک کیلاگر روی سیستمتون نصب شده....

2-بله، روی همین پک اینترنت سکیوریتی است.

درکل من اگر هر وقت به چیزی مشکوک باشم. یکبار لیست سفید کمودو را چک میکنم و بررسی میکنم فایل مشکوکی اونجا رفته یا نه. بعد هم رولهایی که برای فایلها در بخش فایروال و دیفنس ساخته شده/ساختم را هم چک میکنم، همین!

اگر یک Spyware-Key Logger وارد لیست سفید کمودو نشه، هیچ کاری نمیتونه بکنه. لیست سفید هم جلوی رویمان است و همیشه میشه اونو مشاهده و کنترل کرد.

Defense+ => Trusted Files

14. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا من میون اون همه فایل تو لیست سفید چطوری لاگر رو تشخیص بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •