یه سوالی ازتون داشتم. سرعت معمول دانلودتون با ADSL مخابرات چقدره؟ و اینکه آیا کسی هست خط 256 یا 512 از مخابرات خریده باشه؟اگه کسی هست سرعتتون رو ذکر کنین.خیلی خیلی ممنون.
یه سوالی ازتون داشتم. سرعت معمول دانلودتون با ADSL مخابرات چقدره؟ و اینکه آیا کسی هست خط 256 یا 512 از مخابرات خریده باشه؟اگه کسی هست سرعتتون رو ذکر کنین.خیلی خیلی ممنون.
با سلام
دوستان درست میگن اشکال باید از کارت بانکی باشه
کارتتون از هر بانکی باشه باید تاریخ انقضا و ... رو داشته باشه
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
[/COLOR]
آقای adsltce پس چی شد سیستم هنوز درست نشده (برای IE)
خبری نیست.
اگر شبانه بذارن باید رایگان باشه
اگه قرار باشه اونم پولی بشه فایده نداره
قبلا هم شبانه رایگان وجود داشته مشکلی هم از لحاظ سرعت نبوده
آقای adsltce لطفا دوباره بهشون بگین شبانه رایگان بذارن.
عکس ها رو هم گذاشتیم
این دو مورد رو پیگیری کنید
همچنین پرداخت قبض رو یه کم زودتر اگه میشه فعالش کنین.
با تشکر
Last edited by isfadsl; 14-01-2012 at 22:30.
شبانه رایگان باید باشه
اگه قرار باشه اونم پولی باشه فایده نداره
در ضمن میتونه روی سرعت هم هیچ تاثیری نداشته باشه
قبلا هم همینطور بوده و مشکلی نداشته
اگر شبانه بذارن باید رایگان باشه
اگه قرار باشه اونم پولی بشه فایده نداره
قبلا هم شبانه رایگان وجود داشته مشکلی هم از لحاظ سرعت نبوده
آقای adsltce لطفا دوباره بهشون بگین شبانه رایگان بذارن.
عکس ها رو هم گذاشتیم
این دو مورد رو پیگیری کنید
همچنین پرداخت قبض رو یه کم زودتر اگه میشه فعالش کنین.
با تشکر
مخابرات اصلا سرعتش معلوم نیست چند هست (تک تعرفه ای هست) الان یعنی اگه 64 هم بدن به ما حق نداریم حرف بزنیم چون اصلبا ذکر نکردن سرعت چقدره
سرعت هم حدود 1 مگ هست یعنی حدود 130 تا 140 برا دانلود
سلام
باید به مشترک بگید اقا اگر شبانه رایگان شود سرعت شما بر میگرده روی سرعت واقعی! یعنی اگر 128 داری دقیقا 16 دانلود داری! پینگ نباید بره بالا و ...!
مشترک باید بتونه خودش انتخاب کنه!
شما نمی تونی به کسی بگی چی کاری را انجام بده و چه کاری را انجام نده!
در مورد فیلم من خودم الان چند تا هارد پر فیلم دارم همشون هم یا 720p یا 1080p هستن حجم هر کدوم هم از 3 گیگ تا 22 گیگ متغیره! شما نمی تونی به من بگی برو فیلم با کیفیت دی وی دی بگیر و ببین! چون ان مربوط به نظر شخصی من میشه!
نرم افزار: من 80% کارم با لینوکسه! ان نسخه لینوکسی هم که من استفاده می کنم دی وی دی ان توی سوپر سر محل یا حتی توی کل اصفهان ممکنه بعضی افراد داشته باشن که ان ها هم سی دی فروش نیستن!
کلا باید مشترک حق انتخاب داشته باشه! فعلا هم فکر کنم بیشتر افراد فکر می کنند شبانه رایگان به نفع ان ها است! (البته به نظر من اگر واقعا کاری دارید که نیاز به نت پر سرعت داره اصلا نباید وقت خودتون را برای موارد رایگان هدر بدید! بهتره برید و خرج کنید و نت خوب و با پشتیبانی خوب تهیه کنید! نه این که وقت خودتون را با یک سری ... هدر بدهید . )
ببخشید تند روی کردم اما خوب این سخن شما حرفی است که از زبان بعضی از مسئولان جاری میشه که باعت خیلی از عقب ماندگی های حال حاظر است! با دیدن پست شما یاد ان حرف ها افتادم و دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم!
باز هم منو ببخشید!![]()
در درجه اول با صحبت شما موافقم .بعد از مدتی فرهنگسازی به خودی خود حل میشه نباید این حقوق کاربران دریغ کنند اگه اینطور فک کنیم که دیگه ......شما نمی تونی به کسی بگی چی کاری را انجام بده و چه کاری را انجام نده!
ماکه ده بار تا حالا رفتیم گفتیم ما شبانه میخایم اگر همه ی دوستان هم بگن ایشالا میذارن
خدایا شر این......را از سر ما کم بفرما![]()
Last edited by Jiraya_Sama; 15-01-2012 at 09:22.
سلام
شبانه که نداره هیچ!! تازه سرعت دانلود روزانش هم روز به روز گند تر از دیروز میشه!!! من الان دو تا مقاله میخوام دانلود کنم با سرعت 40 دانلود میکنه!!! وای به حال اونایی که میخوان فیلم و ... با حجم های بالا دانلود کنن!! شاتل که اینقدر همه میگفتن مزخرف شده و ... سرعت دانلودش تازگیا 250 تا 260 شده!! بعد این مخابرات هر روز داره یه بلای تازه سر مشتری هاش در میاره!!
من نمیدونم چرا اینقدر از اذیت کردن و ظلم کردن لذت میبرن!!؟ یکی رو نشوندن توی مرکز هر وقت عشقش کشید شیر فلکه اینترتو شل و سفت میکنه!!! همه اینا یه طرف وی پی هم که قطعه یه طرف !! بر داشتن سایت های علمی و مربوط به رشته های عمران رو هم شیلتر کردن!!! بعد هم هیچ جوره نمیشه وارد شد!! یا اگه هم بشه وارد شد ( با 10000 بدبختی!!) نمیتونی حتی یه فایل ورد هم دانلود کنی ازش!! حتی سایت چند تا دانشگاه های خارج از کشور رو هم چیلتر کردن!! من میخوام ایمیلاشون رو بر دارم باهاشون مکاتبه کنم ولی نمیتونم!! دیگه من نمیدونم به این خدا نشناسا چی بگم!! یه سری دیگه بر میدارم از نت استفاده های نادرست میکنن، اونوقت ما باید چوبشو بخوریم!!
Last edited by shab_2008; 15-01-2012 at 12:34.
جهت اطلاع کلیه مشترکین و متقاضیان شرکت مخابرات اصفهان
بـــزودی طرح زمــرد با شبانه رایگان ارائــه خواهد شد.
میتونی جزئیاتی از قیمت و سرعت سرویس هم بدی ؟! ای کاش منصفانه و با کیفیت باشه ! فک کنم دوباره باید خوشحال بشم !
تا کی حدودا ردیفه ؟! پارسال همین حدودا بود شبانه درست شد فک کنم ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)