تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 500 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه behzad.mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN-ABADAN

پيش فرض

دوستان یه نمایندگی مناسب فروش برای macbook PRO 17 اینچ مدل جدیدش میخواستم قیمت بهترین کانفیگش تو apple store حدود 2500 دلاره ولی من تو نت که چک کردم بالای 3 میلیون بود...
    بهترین جا برای خریدش تو تهران کجاست ؟ سایت هم معرفی کنید ممنون میشم...حدود قیمت این مدل تو بازار چقدره ؟؟!

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان یه نمایندگی مناسب فروش برای macbook PRO 17 اینچ مدل جدیدش میخواستم قیمت بهترین کانفیگش تو apple store حدود 2500 دلاره ولی من تو نت که چک کردم بالای 3 میلیون بود...
    بهترین جا برای خریدش تو تهران کجاست ؟ سایت هم معرفی کنید ممنون میشم...حدود قیمت این مدل تو بازار چقدره ؟؟!
    اگه منظورت 725 هست که حدودا 3.5 میلیون میشه.
    واسه خرید هم اگه با گارنتی می خوای بهتر بری طبقه دوم پایتخت و از نقش بگیری.
    اگه بدون گارانتی بخوای باید بگردی و از ارزونترین جا بگیری هیچ فروشگاه مشخصی نیست هر روز قیمت ها فرق می کنه.
    Last edited by arash59b; 13-06-2011 at 14:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    من برای خرید لپ تاپ بین اپل و یه برند دیگه شک دارم.
    میشه یه سری اطلاعات ، مزایا ، معایب و هر چیز قابل ذکر در مورد اپل رو بگین.ممنون میشم.
    یه چیز هم بگم که کلاس لپ تاپی که میخوام بخرم خیلی مهمه برام.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    من برای خرید لپ تاپ بین اپل و یه برند دیگه شک دارم.
    میشه یه سری اطلاعات ، مزایا ، معایب و هر چیز قابل ذکر در مورد اپل رو بگین.ممنون میشم.
    یه چیز هم بگم که کلاس لپ تاپی که میخوام بخرم خیلی مهمه برام.
    سلام
    مهمترین تفاوتش اینه که دیگه از سرو کله زدن با ویندوز و مشکلاتش راحت می شه و از یه سیستم عامل پایدار تر و راحت تر استفاده می کنی به خصوص تا چند هفته دیگه که جدیدترن سیستم عامل اپل به اسم lion به بازار میاد که ویژگی های منحصر به فردی داره که از حالا همه رو دیونه کرده.
    از نظر کیفیت طراحی و قطعات هم که بهترین لپتاپ دنیاست اولا تنها لپ تاپی هست که دارای بدنه یه تیکه المینیومی است که باعث شده انتقال حرارت لپتاپ از این طریق انجام بشه، دارای سوپر دیودی است و از پورت های بسیار سریع مثل firewire واسه انتقال اطلاعات استفاده می کنه و باتریش هم پلیمرلیتیوم است که به شما 7 ساعت اجازه استفاده از لپ تاپ رو می ده.
    Last edited by arash59b; 13-06-2011 at 22:48.

5. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN-ABADAN

پيش فرض

اگه منظورت 725 هست که حدودا 3.5 میلیون میشه
    ممنون از راهنماییتون نه نمیخوام تو 3 بره خیلی قیمت بالاست...تو کانفیگ های 17 اینچی قیمت پایینتر هست (Core I7)؟ نقش سایتشو چک کردم الان کلا رنج قیمتا همین قدره یا این داره خیلی بالا میده؟
    مدل های 17 اینچی و قیمتاشون رو بزارید ممنون میشم...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون نه نمیخوام تو 3 بره خیلی قیمت بالاست...تو کانفیگ های 17 اینچی قیمت پایینتر هست (Core I7)؟ نقش سایتشو چک کردم الان کلا رنج قیمتا همین قدره یا این داره خیلی بالا میده؟
    مدل های 17 اینچی و قیمتاشون رو بزارید ممنون میشم...
    یه مدل دیگه هم هست به اسم MD036 که اونم حدودا 3.700 در میاد.
    کلا مدل های مکبوک پرو 17 اینچی چه با گارانتی چه بی گارانتی زیر 3 نیست و نخواهد شد.
    مونیتور 17 واسه کارهای تخصصی و حرفه ای است.
    واسه چه کاری می خوای؟
    حدود قیمت با گارانتی همینه که دیدی بدون گارانتی شاید بتونی تا 300 هم پایین تر پیدا کنی.
    Last edited by arash59b; 13-06-2011 at 19:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من حقیقتش تو تاپیک مشاوره برای خرید پست دادم ام متاسفانه کسی جواب نداد.بالاجبار اینجا مینویسم:
    من بین دو برند سونی و اپل شک دارم. میخواستم ببینم کاربرایه حال حاضر مک خرید مک بوک پرو رو توصه میکنن ؟ یعنی خودشون راضین ؟ واضح تر بگم اگه دوباره بخواستن لپتاپ بخرن مک بوک میخریدن ؟
    واسه سیستم عامل من دوشنبه دارم میرم دوبی .قبلش هم میرم شیراز واسه قیمت گرفتن و اینا. اگه تا اون موقع mac lion نیاد میشه بعدا آپدیت کرد دیگه نه ؟و یه چیز دیگه : آیا می ارزه که به خاطر اختلاف قیمت دوبی با شیراز قید خدمات پس از فروش رو زد ؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من حقیقتش تو تاپیک مشاوره برای خرید پست دادم ام متاسفانه کسی جواب نداد.بالاجبار اینجا مینویسم:
    من بین دو برند سونی و اپل شک دارم. میخواستم ببینم کاربرایه حال حاضر مک خرید مک بوک پرو رو توصه میکنن ؟ یعنی خودشون راضین ؟ واضح تر بگم اگه دوباره بخواستن لپتاپ بخرن مک بوک میخریدن ؟
    واسه سیستم عامل من دوشنبه دارم میرم دوبی .قبلش هم میرم شیراز واسه قیمت گرفتن و اینا. اگه تا اون موقع mac lion نیاد میشه بعدا آپدیت کرد دیگه نه ؟و یه چیز دیگه : آیا می ارزه که به خاطر اختلاف قیمت دوبی با شیراز قید خدمات پس از فروش رو زد ؟
    مرسی
    کسایی که با چشم باز و تحقیق و بدون احساسات اپل رو انتخاب می کنن از انتخاب شون که پشیمون نمی شن هر روز هم بیشتر به اون عادت می کنن و لذت می برن.
    اگه می تونی تا حدود زیادی دل از ویندوز بکنی که هیچ ولی اگه میخوای فقط با ویندوز کار کنی اصلا طرفش نرو.
    خیالت راحت هر وقت که نسخه نهایی لیون ریلیز شد شما می تونید به راحتی نسخه ارجینالش رو نصب کنید. البته مطمئنا حداقل تا اوایل ماه بعدی میلادی نمیاد.
    به نظر من اگه اختلاف قیمت 100 یا 200 تومن باشه نمی ارزه، از خود ایران بخری به صرفه تره البته اگه می خوای با گارانتی بگیری.
    روزی که رفته بودم مک پرو رو بخرم یه نفر ایپدش رو اورده بود که ببینه واسه می تونن بفرستن دوبی یا نه اخه تازه گرفته بودش وقتی اومه بود ایران بعد از مدتی دچار مشکل شده بود.
    ولی اخرش خوب سبک سنگین کن و از هر جا که راحت تر بودی بخر.
    بعد هم بهتره قیمت تهران رو با دوبی مقایسه کنی نه شیراز!!
    Last edited by arash59b; 13-06-2011 at 23:01.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقا ممنون از پاسخ هاتون.
    اتفاقا من كليپهاي سايت اپل در مورد كار با مك روكه ديدم خيلي بهش علاقمند شدم.تنها چيزي كه هست اينه كه يه مشكلي پيش نياد كه پشيمون شم چون بابام ميگه هميشه دنباله چيزهايي هستي كه كسي نداره و اين حرفا.آخه سري اول n97 رو برام آورده بود از دبي بعد يه بار زبونكه قفلش رو برام برد تهران عوض كرد .شارجر تو كارتونش هم خراب بود زد سوكت گوشي رو خراب كرد دوباره عوضش كردم و ... (ببخشيد قصه نوشتم ) ميخوام اين قضايا پيش نياد.
    مرسي

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN-ABADAN

پيش فرض

بازم ممنون واسه راهنماییت...من رفتم سایت نقش رو چک کردم یه کانفیگ 17 اینچی گذاشته 2.700 تومن ولی فک کنم مدل 2010 باشه چون Core I5 روشهMC024...حالا به نظر خودم ارزش نداره 2700 پول داد واسه این کانفیگ میخواستم نظرتونو درباره این کانفیگ و قیمتش بدونم به نظرتون کم نمیاره برای کانورت های سنگین یا گیم...
    اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب اینجاست که قیمت کانفیگ 17 اینچی(آخرین مدل) تو خود سایت اپل 2500 دلاره اینم تو آمازون همین قدره
    ولی مدل 2011 رو 3700 میدن اینو 2700 !!! (نحوه قیمت گذاری تو ایران...)
    Last edited by behzad.mk; 14-06-2011 at 06:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •