عجیب سرعت دانلود من رسیده به 300 کیلوبایت !!
قبلا 60 کیلوبایت به زور بود !... چه خوابی دیدن برای ما نمیدونم ..
اگه شب هم همین سرعت باشه به درد میخوره وگرنه اصلا ارزش نداره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عجیب سرعت دانلود من رسیده به 300 کیلوبایت !!
قبلا 60 کیلوبایت به زور بود !... چه خوابی دیدن برای ما نمیدونم ..
اگه شب هم همین سرعت باشه به درد میخوره وگرنه اصلا ارزش نداره![]()
از من از ترافیکم کم نشده ولی اون حجم شبانه هم برنگشته.دیگه طرف خواست بگه پستش کجاست و چقدر میتونه قدرت اعمال کنه یه شب درست کرد سرعت رو!!!
طرف کیه؟!...
اصلاح میکنم الان ساعت 8 شب .. سرعت مجددا شد 60 کیلوبایت .... ای تف به ق ب رپدرشون
ای تف![]()
همون که میاد اینجا اظهار نظر میکنه میگه نه اینطوریا نیست و دانلود قانونی و از این حرف ها...بعد یکدفعه یه شب درست میشه! بعد جواب کاربران! و تو سیستم مخابرات هم ثبت نمیشه دانلود!بعد انتقاد دوباره هم به حالت اول برمیگرده!دیگه خیلی واضح بود!با این حال اگر هم اشتباه کنم ازش معذرت میخوام ولی این وقایع را کنار هم بذاری چیزی جز این نیست!
منظورت من كه نيست احيانا؟![]()
اوایل آبان قرارداد یه سالم با مخابرات حروم زداه دزد تموم میشه 100% میرم تخلیه میکنم نه تنها خودم بلکه چندتا از دوستام هم همین کارو میکنیم.
اون زمان که رفتیم یه ساله قرارداد بستیم به اون مسئول بی شعور گفتم تو این یه سال من سرعتم دیگه زیر 200 نمیاد مخصوصا تو تایم شبانه ؟؟ طرفم گفت نه سرویس 2 مگ دیگه از 200 سرعتش پایین تر نمیاد !!!
بعد از 2 3 ماه مسخره بازی شروع شد، حالام که اینطوری، قانونم از ما تحت شون در میارن که یه چی بدهکارم بشی !!
حالا بدبختی اینجاس که اگه یه شرکت خصوصی هم بری باز به طور غیر مستقیم داری به مخابرات پول پرداخت میکنی یه هزینه رانژه هم که میگیره. عملا تو بحث ADSL خصوصی سازی وجود نداره و در اختبار یه سری ..... دولتیه که دهن ملتو سرویس کردن
من بلاخره میرم از شر این نمک به حروم ها راحت میشم.![]()
دوستان یگ گروه تلگرامی درس کنید لینکشو بزارید اینجا تا راحت تر بشه بحث کنیم .
در حال حاظر من فقط از پی سی دانلود میتونم دانلود درس و حسابی داشته باشم از بقیه سایت ها سرعت در حد ۱۰ ۱۵ هست .
دوستان ، عجب تایپیک مفیدیه ،تا بحال ندیده بودمش
راستی منم از مخابرات دارم ،اما اکثرا سرعتش ثابته و شبا هم کم نمیشه
البته چند وقتیه ،سرعت دانلود شبا با بعضی سرور ها کم میشه ، که مجبور میشم آپلودشون کنم تو آپلودسنتر ها و از اونجا با سرعت 200 دانلودشون کنم،
البته برا شهر اراک گفتم ، ما هم به مرکز مخابراتی نزدیک هستیم که دیگه نویزشم کمتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)