ممنونم عزیز
از برند سامسونگ و ال جی و سونی چی هست؟؟
قیمتش بالاتره مسلما ولی مشکلی نیست...
ممنونم عزیز
از برند سامسونگ و ال جی و سونی چی هست؟؟
قیمتش بالاتره مسلما ولی مشکلی نیست...
Mr-Ryan اگر ممكنه يه نگاهي هم به پست بنده بندازيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه من در مورد شبكه شدن و اينا اطلاعي ندارم.
اسپيكر هم اگر بخوايد بگيريد بايد اسپيكري بگيريد كه داراي آمپلي فاير و چندتا ورودي اپتيكال داشته باشه و يا سينمايي كه ورودي هاي خوبي داشته باشه.
سينما تنها وظيفه ي پخش فرمت هاي مختلف رو به عهده داره ؟
من براي پخش فايلهام مشكلي ندارم و هر فرمتي كه نياز باشه با هر كيفيتي حتي 1080 به صورت بيسيم از رو كامپيوتر بر روي LED پخش ميكنم.
پس فكر ميكنم اسپيكر به تنهايي نياز من رو رفع ميكنه ، پيشنهاد شما چه مدلهاييه كه 1 تومن و كمي بالا پايين باشه و كيفيت صداي بسيار خوبي داشته باشه ؟
كابل اوپتيك هم در صدا تاثير زيادي داره ؟ اكثر فايلهاي من صداي dts دارند
خب شما بایستی یه ست اسپیکر به همراه یک آمپ مناسب تهیه کنید.با توجه به بودجه شما بهترین انتخاب به نظرم خرید بلندگوی مدل 426 jamo
و خرید یه آمپ مناسب،البته برای امپ گزینه های مختلفی هست.من چنتا لینک می دم و خودتون ببینید با کدوم راحت ترید.
آمپ 567 yamaha
آمپ 1911 DENONکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمپ 508 onkyoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزینتون بین 1200 الی 1300 میشه.البته اگر مبلغش زیاد میشه می تونید آمپ کمی ضعیفتر هم انتخاب کنید.اگر هزینش زیاد بود بگید تا من آمپ ارزونتر بهتون معرفی کنم ولی این ترکیب ها بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابلیت هایی که شما مد نظرتون هست همه سینما بلوری ها دارند.شما یک نگاه به لینک زیر بندازید.مشخصات همه برندها با قیمت هاشون هست.
شما بایستی سینمایی تهیه کنید تا ورودی اپتیکال داشته باشه(اگر بخواید صدای مدیاتون رو یا کیفیت بالا انتقال بدید)
که تو بودحه شما سینمایی نیست که این قابلیت رو داشته باشه و کیفیت صدای خوبی داشته باشه.
مدل 1090 ال جی هست که ورودی HDMI داره.
یا بایستی بودجتون رو ببرید بالاتر یعنی حدود 500 تومن و یا قید انتقال صدای 5.1 کانال رو بزنید یعنی به صورت آنالوگ و 2.1 کانال انتقال بدید و یا این مدل از ال جی رو تهیه کنید،البته مدل 1090 ال جی صدای بدی نداره و تو قیمت خودش با توجه به داشتن ورودی خروجی HDMI گزینه خوبیه.
دوستان من یه سینما خانگی گرفتم حالا میخوام صدای تلویزیون رو بهش وصل کنم
از طریق AUX اینکارو کردم ولی فقط 2 تا بلندگو صدا داره .
چکار کنم از همشون صدا بگیرم ؟؟؟
من فقط برای این خریدم که بتونم فیلمهای که USB تلویزیون پخش میکنه رو با صدای دالبی 6 کانال ببینم .
سینمای خانگی : سامسونگ - C555
تلویزیون : سامسونگ - LCD - سری 5 - C550
جان مادرتون کمک کنید .
Last edited by Abolfazl3007; 16-05-2011 at 13:22.
من تصمیم گرفتم آمپ Onkyo SR308 بخرم . دقیقا اون چیزی بود که دنبالش بودم.
حالا موندم اسپیکر چی بخرم .
لطفا یه ست اسپیکر معرفی کنید که جمعا با Onkyo 308 رو هم 600 بیشتر نشه . فقط برای صدای Surrond میخوام و اصلا موزیک گوش نمیدم. برای گیم و فیلم میخوامش.
ورودی aux به صورت دو کانال انتقال میده دیگه.از طریق ورودی خروجی اپتیکال و یا کواکسیال فقط امکان پذیر هست.در غیر این صورت کاری نمیشه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)