یه مدل چسب باید زیر رنگ بزنن که نمیزنن و همین عامل کنده شدن رنگ روی سپر میشه
والا مدل های پایین اصلا یه همچین حالتی براشون پیش نمیاد
کوره ای نیست
اصلا اینکار رو نکنید. ماشین شما کارت طلایی داره و باید براتون انجام بدن
یه مدل چسب باید زیر رنگ بزنن که نمیزنن و همین عامل کنده شدن رنگ روی سپر میشه
والا مدل های پایین اصلا یه همچین حالتی براشون پیش نمیاد
کوره ای نیست
اصلا اینکار رو نکنید. ماشین شما کارت طلایی داره و باید براتون انجام بدن
دوست عزیز ممنونم از پاسخ خیلی جامع و خوبتون.
من به احتمال زیاد همین سمند EF7 رو می خرم. با توجه به تعریف شما اگه خدایی نکرده مشکلی هم پیش بیاد خب گارانتی داره ماشین و مشکل برطرف می شه.
یه سوال دیگه : از لحاظ هندلینگ هم بهتر از 405 هستش؟ من داییم 405 مدل 87 داره و دوستم مدل 93 که برای دوستم خیلی خیلی نرم تر بودش و به قولی تمام هیدرولیک بود فرمونش ، حالا سمند رو نمی دونم چجوره. و مورد دیگه اینکه چون 14 اسب بخار از سمند های معمولی قوی تره پس به نسبت باید شتاب و قدرت بیشتری هم داشته باشه ، این شتاب و قدرت نسبت به سمند های دیگه محسوس هستش؟ و سوال آخر چون من بنزینی می خوام برخم ، مصرفش چجوریه برای شهر؟ شنیدم که نسبت به سمند های قبلی مصرفش پایین تر اومده. درسته؟
باز هم ممنون که وقت گذاشتید و جواب کامل دادید![]()
Last edited by Hamid Hamid; 01-04-2015 at 10:21.
از نظر هندلینگ که سمند حرف اول را میزنه و باید حتما باهاش رانندگی کنی تا حرف بنده را بیشتر درک کنی. از نظر بالا بودن شتاب و قدرت هم ef7 کاملا محسوس است بخصوص در سرعت های بالا این قدرت و شتاب محسوس تر میشه مثلا اگه بخوای از 120برسونی به 180...! البته تو جاده های ایران بهتره از این کارا نکنی!
درمورد مصرف هم باید بگم مصرفش واقعا کمه و تو جاده و تو سرعت های ثابت و کمتر از 100 و 110 تو کمترین حالت مصرف هستش و این بیشتر به نوع رانندگی شما بستگی داره ولی در کل باید بگم مصرفش از سمندهای معمولی (موتور xu7) و 405 کمتر هست.
دوستمون بهترین پاسخ رو دادن و بنده هم نظرم رو مینویسم.
از لحاظ مصرف سوخت در سرعت متوسط 110 بهترین حالت رو خواهید داشت . توی جاده های بین شهری از مصرف راضی هستین 100% .
توی این رنج ماشین ، از لحاظ هندلینگ فوق العادست! تفاوت رو احساس میکنید وقتی باهاش رانندگی میکنید.
شتاب و سرعت هم خیلی خوبه و مثل 206 هستش توی لحظه ی حرکت .
مصرف بنزین توی شهر کمی بهتر از نوع معمولی هستش ، اما اگر 2 گانه گیرتون اومد بخرین خیلی خوبه .
حتما با رینگ رو سفارش بدید.
و در آخر توصیه میکنم روی سرعت گیر و چاله چوله و غیره باهاش مدارا کنید تا به سر و صدا نیفته..
در رابطه با مصرفش بگم که مصرفش خوبه. من که سیکل ترکیبی صدی 6 سوزوندم. شتابش هم که حرف نداره کاملا محسوسه. وقتی بشینی پشت ماشین متوجه میشی. موقعی که شتاب میگیری قدرت موتور رو کاملا حس میکنی. فرمون هم که نسبت به موتور پژوییا خیلی نرم تره( اینو رفیقم که موتور پژویی داره تست کرد و گفت).
دوستان ماشین من وقتی سرده صدای موتور خیلی نرمه تو دورای بالا...ولی همینکه گرم میشه بم میشه و انگار داره میلرزه و قیژ قیژ ریزی میکنه..
اگزوز ساز میگه مشکلی نیست..دسته موتورا سالمن..روغن هم ایرانول رونیا تازه ریختم..خلاصه نمیدونم چشه..کلا مکانیکم متوجه نمیشه ولی در مقایسه با سمندای دیگه مشخصه
ماشینم سمتد ef7 مدل 92
سلام
ماشن من تو دور موتور 3200 تا 3500 (حدودا) لرزش خفیفی داره. به طوری که تصویر تو آینه جلو میلرزه و بعد از بالا تر رفتن دور موتور لرزش هم از بین میره. در ضمن به نظرم در حالت خلاص لرزش داشبورد محسوسه. شاید هم من زیاد حساسم. آیا برای شما هم همینطوره؟ دلیلش از چی میتونه باشه؟ از دوستانی که اطلاعات مفید دارند ممنون میشم پاسخ بدهند.
پایه گازسوز 93 کارکرد 4400
هنوز سرویس اولیه نبردم.
با سلام و تبریک سال نو دوستان ماشین من وقتی توی حرکت مثلا سرپیچ از دنده سه به دو می روم و حرکت می کنم صدای قر قر می ده این طبیعی هست یا نه ؟
روغنو عوض کردید؟
بله رو کیلومتر 2000 توتال کوارتز 7000 ریختم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)