تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 472 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

آیا رنگ سپر هم مثل بدنه ی خودرو شرکتی هست و با رنگی که بعدا بیرون میزنن فرق میکنه (مثلا میگن شرکتی کوره ای و ... هست)؟ یا اینکه اگه سپر را کامل رنگ بزنن اصلا فرقی با فابریک اولش نمیکنه؟
    بنظر شما نمیشه با اسپری و یا چیز دیگه فقط به اندازه 2 یا 3 سانت را رنگ کنن و بخاطر این چیز جزئی خودم را این همه دردسر نندازم؟
    یه مدل چسب باید زیر رنگ بزنن که نمیزنن و همین عامل کنده شدن رنگ روی سپر میشه
    والا مدل های پایین اصلا یه همچین حالتی براشون پیش نمیاد
    کوره ای نیست
    اصلا اینکار رو نکنید. ماشین شما کارت طلایی داره و باید براتون انجام بدن

2. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

1- برای من که تو گاز و بنزین هیچ مشکلی نداره و فقط اون اوایل رگلاتور گاز و شیر مخزن گازش مشکل داشت و با گارانتی عوض کردن و الحمدالله درست شد. اتفاقا به نظر من کیفیت بعضی از قطعات تو گاز سوزها بهتر هست و روشون زده بوش آلمان(البته این نظر شخصی من هست).
    2- درمورد سیستم مالتی هم باید بگم که بهتر هست و ظاهر و باطن نسبتا به روزتری داره و مال من نود fn یه مشکل جزئی (بعضی وقت ها و موقع دنده عقب گرفتن نشانگر بالا بودن آمپر آب بیخودی روشن میشد) داشت که اون را هم با گارانتی تعویض کردن و این مشکا هم برطرف شد و این که یه مشکل روشن شدن زیاد چراغ چک برای چیزای خیلی جزئی هم میتونه تو سیستم مالتی پلکس باشه که اگه اهمیت بهش ندی خیلی مهم نیست. در مجموع من از این سیستم راضی هستم.
    در کل باید عرض کنم اگر بخوایم از کیفیت پایین برخی قطعات تو اکثر ماشین های در حال حاظر ایرانخودرو بگذریم من دوباره اگر بخوام ماشین بخرم همین ( سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس) را انتخاب میکنم.
    البته ناگفته نماند شاید اگه ماشینم دوگانه و مالتی پلکس نبود این مشکلات جزئی را هم نداشت شاید هم اگر تک سوز و بدون مالتی پلکس بود مشکلات و قطعات دیگری ممکن بود ایراد داشته باشه حالا قسمت شما چی بشه،! ان شاء الله که یدونه خوش رکابش را بخرید.

دوست عزیز ممنونم از پاسخ خیلی جامع و خوبتون.

من به احتمال زیاد همین سمند EF7 رو می خرم. با توجه به تعریف شما اگه خدایی نکرده مشکلی هم پیش بیاد خب گارانتی داره ماشین و مشکل برطرف می شه.

یه سوال دیگه : از لحاظ هندلینگ هم بهتر از 405 هستش؟ من داییم 405 مدل 87 داره و دوستم مدل 93 که برای دوستم خیلی خیلی نرم تر بودش و به قولی تمام هیدرولیک بود فرمونش ، حالا سمند رو نمی دونم چجوره. و مورد دیگه اینکه چون 14 اسب بخار از سمند های معمولی قوی تره پس به نسبت باید شتاب و قدرت بیشتری هم داشته باشه ، این شتاب و قدرت نسبت به سمند های دیگه محسوس هستش؟ و سوال آخر چون من بنزینی می خوام برخم ، مصرفش چجوریه برای شهر؟ شنیدم که نسبت به سمند های قبلی مصرفش پایین تر اومده. درسته؟

باز هم ممنون که وقت گذاشتید و جواب کامل دادید
    Last edited by Hamid Hamid; 01-04-2015 at 10:21.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

من به احتمال زیاد همین سمند EF7 رو می خرم. با توجه به تعریف شما اگه خدایی نکرده مشکلی هم پیش بیاد خب گارانتی داره ماشین و مشکل برطرف می شه.

یه سوال دیگه : از لحاظ هندلینگ هم بهتر از 405 هستش؟ من داییم 405 مدل 87 داره و دوستم مدل 93 که برای دوستم خیلی خیلی نرم تر بودش و به قولی تمام هیدرولیک بود فرمونش ، حالا سمند رو نمی دونم چجوره. و مورد دیگه اینکه چون 14 اسب بخار از سمند های معمولی قوی تره پس به نسبت باید شتاب و قدرت بیشتری هم داشته باشه ، این شتاب و قدرت نسبت به سمند های دیگه محسوس هستش؟ و سوال آخر چون من بنزینی می خوام برخم ، مصرفش چجوریه برای شهر؟ شنیدم که نسبت به سمند های قبلی مصرفش پایین تر اومده. درسته؟

از نظر هندلینگ که سمند حرف اول را میزنه و باید حتما باهاش رانندگی کنی تا حرف بنده را بیشتر درک کنی. از نظر بالا بودن شتاب و قدرت هم ef7 کاملا محسوس است بخصوص در سرعت های بالا این قدرت و شتاب محسوس تر میشه مثلا اگه بخوای از 120برسونی به 180...! البته تو جاده های ایران بهتره از این کارا نکنی!
    درمورد مصرف هم باید بگم مصرفش واقعا کمه و تو جاده و تو سرعت های ثابت و کمتر از 100 و 110 تو کمترین حالت مصرف هستش و این بیشتر به نوع رانندگی شما بستگی داره ولی در کل باید بگم مصرفش از سمندهای معمولی (موتور xu7) و 405 کمتر هست.

5. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

دوستمون بهترین پاسخ رو دادن و بنده هم نظرم رو مینویسم.

از لحاظ مصرف سوخت در سرعت متوسط 110 بهترین حالت رو خواهید داشت . توی جاده های بین شهری از مصرف راضی هستین 100% .
    توی این رنج ماشین ، از لحاظ هندلینگ فوق العادست! تفاوت رو احساس میکنید وقتی باهاش رانندگی میکنید.
    شتاب و سرعت هم خیلی خوبه و مثل 206 هستش توی لحظه ی حرکت .
    مصرف بنزین توی شهر کمی بهتر از نوع معمولی هستش ، اما اگر 2 گانه گیرتون اومد بخرین خیلی خوبه .
    حتما با رینگ رو سفارش بدید.
    و در آخر توصیه میکنم روی سرعت گیر و چاله چوله و غیره باهاش مدارا کنید تا به سر و صدا نیفته..

7. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

در رابطه با مصرفش بگم که مصرفش خوبه. من که سیکل ترکیبی صدی 6 سوزوندم. شتابش هم که حرف نداره کاملا محسوسه. وقتی بشینی پشت ماشین متوجه میشی. موقعی که شتاب میگیری قدرت موتور رو کاملا حس میکنی. فرمون هم که نسبت به موتور پژوییا خیلی نرم تره( اینو رفیقم که موتور پژویی داره تست کرد و گفت).

9. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان ماشین من وقتی سرده صدای موتور خیلی نرمه تو دورای بالا...ولی همینکه گرم میشه بم میشه و انگار داره میلرزه و قیژ قیژ ریزی میکنه..
    اگزوز ساز میگه مشکلی نیست..دسته موتورا سالمن..روغن هم ایرانول رونیا تازه ریختم..خلاصه نمیدونم چشه..کلا مکانیکم متوجه نمیشه ولی در مقایسه با سمندای دیگه مشخصه
    ماشینم سمتد ef7 مدل 92

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    ماشن من تو دور موتور 3200 تا 3500 (حدودا) لرزش خفیفی داره. به طوری که تصویر تو آینه جلو میلرزه و بعد از بالا تر رفتن دور موتور لرزش هم از بین میره. در ضمن به نظرم در حالت خلاص لرزش داشبورد محسوسه. شاید هم من زیاد حساسم. آیا برای شما هم همینطوره؟ دلیلش از چی میتونه باشه؟ از دوستانی که اطلاعات مفید دارند ممنون میشم پاسخ بدهند.
    پایه گازسوز 93 کارکرد 4400
    هنوز سرویس اولیه نبردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو دوستان ماشین من وقتی توی حرکت مثلا سرپیچ از دنده سه به دو می روم و حرکت می کنم صدای قر قر می ده این طبیعی هست یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    ماشن من تو دور موتور 3200 تا 3500 (حدودا) لرزش خفیفی داره. به طوری که تصویر تو آینه جلو میلرزه و بعد از بالا تر رفتن دور موتور لرزش هم از بین میره. در ضمن به نظرم در حالت خلاص لرزش داشبورد محسوسه. شاید هم من زیاد حساسم. آیا برای شما هم همینطوره؟ دلیلش از چی میتونه باشه؟ از دوستانی که اطلاعات مفید دارند ممنون میشم پاسخ بدهند.
    پایه گازسوز 93 کارکرد 4400
    هنوز سرویس اولیه نبردم.
    روغنو عوض کردید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بله رو کیلومتر 2000 توتال کوارتز 7000 ریختم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •