دوست عزیز ممنون
ولی قیمت 100 تومن بالاتر از سقف من هست
و فک کنم تولید 2009 باشه من تولید 2010 بیشتر میپسندم چون نیاز هامو بیشتر ساپورت میکنه
بازم تشکر
دوست عزیز ممنون
ولی قیمت 100 تومن بالاتر از سقف من هست
و فک کنم تولید 2009 باشه من تولید 2010 بیشتر میپسندم چون نیاز هامو بیشتر ساپورت میکنه
بازم تشکر
مگه خودت نگفتیولی قیمت 100 تومن بالاتر از سقف من هست
اینی که گفتم 250 تومن پایینتر از سقفیه که گفتیخلاصه الان تصمیم گرفتم یه لپتاپ از یک میلیون تا 1.5 میلیون بگریم
این CPU سال 2010 از طرف اینتل معرفی شده بعد چطور ممکنه لپتاپش مدل 2009 باشه!! و شما اصلاَ چجوری متوجه شدی تولید سال 2009 هستش؟؟!!
منکه آخرش نفهمیدم شما دنبال چی و با چه قیمتی هستی ولی خودت برو به این صفحه و انتخابت را بکن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ی i7 ها 8 هسته ای نیستن
مثل 620m
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
الان که پستم رو خوندم کلی خندیدم .
منظور من 1,150 بود که یادم رفته یک رو تایپ کنم که بدین وسیله اصلاح میشود
نکته دوم اینه که این مدل رو 3 ماه پیش از یکی از رچه ها شنیدم که به دوست پیشنهاد می کرد و من هم از نحوه معرفی این مورد کلی ذوق زده شده بودم پس ببخشید
دو تا سوال
1.مدل 1558 دل چطوره؟
2.تفاوت این عدد که بعد از سی پی یو میاد (منظورم 720Q یا 620M) چیه ؟کدوم ها سرعت شون بیشتره و در کل چه فرقی با اون I3 I5 I7 می کنند.مثلا I5 720Q بیشتره یا 620M I7؟(نمیدونم شاید عدد ها رو اشتباه نوشته باشم)
سلام دوستان.
من قصد خرید لپ تاپ F115 سونی را دارم.
لطفا راهنمایی کنید از کجا بخرم تا مطمئن باشه و اینکه گرافیکش را دستکاری نکرده باشه
من نظرم رایان صبا است. شما تائیدش میکنید؟
اگر نه از کجا بخرم؟ تو تهرانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه میشه لطف کنید کانفینگ + قیمت مدل های زیر رو بزارید
sony fw56gj/b
sony fw520f/b
hp dv6 1225
dell studio 1555
ممنون
در مورد دل : اصلا انتخاب به صرفه ای نیست الآن شما با همین قیمت (شتید کمی بیشتر) میتونید 1558 بگیرید که سی پی یو Core i7 داره در حالی که 1555 سی پی یو core 2 duo داره.
دوستان نظرتون در مورد DELL STUDIO 1745 چیه؟
سونی Vaio CW2 QGX/B میگن که امریکا هستش ولی من تو کیش آشنا دارم که کاسب هستن تند تند هم میره چین و دبی میگه اصلا امریکا نیستش همه لپ تاپ ها چینی هستن. حالا میگن کلا سونی سری I7 امریکایی نداره چون بالای 2 میلیون در میاد تو دبی هم گرون هست ولی اینجا میگن 1.500 هزار تومان اصلا موندم چی بگیرم بلاخره چیکار کنم؟!!! الان لپ تاپ Hp 2192 رو یه خانم مهندس که کارش شبکه و اینا هستش خرید میکن اون امریکا هستش و خیلی عالیه کسی نمیتونه تخصصی راهنمایی کنه؟؟؟؟ میخوام بگم آشنامون از چین بیاره چون همه چی نصف قیمت اینجاست الان برای خودش ال سی دی سامسونگ 42 اینچ آورده 500 هزار تومان بعد من 40 اینچ رو اینجا گرفتم 1 میلیون و 900 هزار تومان. لپ تاپ Vaio CW2 QGX/B رو میگه اونجا 500 هزار تومان هست.
مدل 1558 دل؟
تا کانفیگش را اینجا نذاری که نمیشه نظر داد! دقیق باید سخت افزارش را مقایسه کرد
راجع به مقایسه ی پردازنده ها به این صفحه بری همه چی دستت میاد
اون حرف Q یعنی Quad Coreکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)