صبانت مخابرات 512 میده ماهی 11600 صبانت میده 128 ماهی 13400![]()
صبانت مخابرات 512 میده ماهی 11600 صبانت میده 128 ماهی 13400![]()
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
![]()
یه قانون جدید داده این مخابرات استان خوزستان که ...
که هیچی فقط بخونید :
قانونش اینه که اگه بخوای از یه isp بری به یه isp دیگه باید یک ماه منتظر بمونی !!!!!!! در واقع خط شما وقتی از رانژه در میاد باید بعد از یک ماه بری دنبال یه شرکت دیگه ! از اونجایی هم که مخابرات تاریخ از رانژه در اومدن خط شما رو داره و رانژه کردن هم دست مخابرات هست پس عملا هیچ کاری نمیشه کرد به جز صبر ...
این قانون مثل این که مال یک ماه پیش هست که من اینو امروز وقتی پرس و جو کردم فهمیدم ...
اینو خود ای ای پی ها شایع کردن.......که اگه خواستی نت رو قطع کنی با مشکل مواجه بشی
خودم زنگ زدم به مخابرات.......گفت ش قررداد رو
پر کن...من یه روزه وصلش میکنم...
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:58 AM ----------
دوست عزیز شما حتما خطت نویز داره.......بم پیام خصوصی بده تا بت بگم چکار کنی![]()
بچه ها اهواز بعد رشت کمترین سرعت اینترنت تو ایران داره.اهواز توهمه زمینه ها از کلانشهرهای دیگه عقب تر و محرومتره اگه یه دفعه دید رتبش بیشتره باید شک کرد مثل الان که از رشت بیشتره.راستی رشت کلانشهر محسوب میشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من هم همچین فکری رو میکردم ! رفتم از شرکتی که اینترنت میخواستم بگیرم پرسیدم :
اولش بهم گفت شماره تلفن خونه رو بگو تا چک کنیم ببینیم مشکلی نداشته باشه ، گفتم خطم رانژه یه شرکت دیگس ، که بعدش در اومد اون قانون بالا رو توضیح داد
.....خب عزیزم چرا گفتی؟؟؟؟...اول زنگ بزن به شرکت بگو خطم رو غیر فعال کنیین.....بعد که چراغ adsl خاموش شد...بعد. برو سرغ یه شرکت دیگه![]()
توی اولین پستم توضیح دادم که ! مخابرات تاریخ از رانژه در اومدن خط شما رو داره ، نمایندگی که کاره ای نیست! ای اس پی فقط زنگ میزنه میگه خط اینو وصل کن خط اونو قطع کن اون از خداشه که یه مشتری به مشتری هاش اضافه بشه![]()
در حال حاضر شاتل بهتره یا مخابرات
برای دانلود شبانه میخوام
الان با صبانت شبی 300 400 مگ دانلود میکنم
سلام
بچه ها شاتل سرویس 1 مگ و 2 مگ رو با محدودیت دانلود شبانه ارائه میده ؟؟؟؟؟؟؟ یا دانلود شبانه رایگان هم دارن سرویس های فوق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)