قصد جسارت ندارم ولی میبینم که تا این زمان کنسول های نسل هفتم یا همین نسل کنونی رو نداشتید ، به نظرم توی این مدتی که تا عرضه ی کنسول های نسل بعد مانده ، با PC بازی کنید بهتره البته عوامل زیادی هستش که تو تصمیم شما دخیل هستش :
شرایط مالی : اگر کنسولی میخواید بخرید که اولین و آخرین باشه یعنی چیزی که تا چند سال از بابت بازی با کیفیت به روز خیالتون راحت باشه و دغدغه ارتقا سیستم نداشته باشید ، مسلما کنسول های این نسل راضی کننده نیستند چون حداکثر این کنسول ها یک و در بهترین شرایط دوسال دیگر توسط کمپانی ها ساپورت کامل شوند ، پس با توجه به قیمت های کنونی و وضعیت ارز خرید این کنسول ها خیلی عقلانی نیست ، مگه مثل من به خاطر چند تا بازی انحصاری
توی همین آخر عمری هم قیمت بالایی واسه کنسول بپردازی! یا تو بالشت پول گذاشته باشی

1-سخت افزار کنسول ها صرفا برای بازی طراحی شده و استدیو های بازیسازی هم تا جایی که میتوانند بازی هارو با اون سخت افزار وفق می دهند .
این مورد برای بازی های انحصاری بیشتر رعایت میشه و سعی میشه از تمام توان کنسول بهره ببرند ...
چیزی هم که روشن هستش اینه که کیفیت بازی ها خب به مراتب روی PC های High end بهتر از کنسول ها هستش ولی عوامل زیادی هستش که خیلی ها
بازی رو کنسول رو ترجیح میدهند ...
در مورد حجم بازی ها : کنسول PS3 که دیسکش بلوری هستش و مشکلی بابت این قضیه نداره ، کنسول Xbox 360 هم از DVD9 استفاده میکنه که اون هم در صورت نیاز از یک دیسک بیشتر میشه ... اون بازی ای هم که دیدی واسه PC تعداد 9 تا DVD هستش طرف کلاه برداری کرده واسه سود بیشتر ...
وگرنه یه بازی 700 مگی رو هم من میتونم رو یه CD بزنم میتونم رو 20 DVD هم بزنم کاری نداره

2- هارد مهم هستش مخصوصا اگه کنسولت PS3 باشه و کپی خور . واسه 360 هم مهمه که بازی رو روی هارد نصب کنی و به لنز فشار نیاد ...
3-Xbox دردسرش کمتره گرچه PS3 هم کاملا ه/ک شده و همه ی بازی هاش موجود هست در کل در مورد PS3 باید یه خورد فنی باشی...
4-GTA با موس و کیبورد؟

والله GTA رو کنسول خیلی بهتره با گیم پد مخصوصا با پورت هایی که واسه نسخه PC این بازی منتشر میشد.
5-صبر کنی بهتره(صرفا نظر من هستش) حالا حتما باید کپی خور شه؟

شما که تو این چند ساله این همه ارتقا سیستم دادید ندارید بازی ها اوریجینال بخرید؟
6-سخت افزار همون هستش ؛ پیشرفت گرافیکی بوده که روی همون سخت افزار اجرا میشه ... مثلا الان عناوینی مثل Forza Horizon , Forza 4 , Uncharted 3 , GOW III و ... در طول این سال ها پیشرفت زیادی داشتند ...
همچنین یکی از مهمترین عواملی که این کنسول ها سرپا هستند وجود بازی های انحصاری هستش که PC باز ها از آنها محروم هستند!!!