تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 416 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میتونی ولی الافیه (علافی؟! )
    همینایی هم که گفتم نصفش اضافی بود
    بی طرف بی طرف بخوام بگم همونی بود که اول گفتم: شما ببین بازیهای انحصاری کدومش بیشتر به دلت میشینه تموم شد رفت!

حالا من بیام بگم سخت افزار ps3 چند درصدی قویتره ولی تقریبا تو هیچ بازی مشترکی تفاوت قابل اعتنایی ندارن فایده ای داره؟!

2. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان قیمت پلی استیشن 2 و 3 الان چنده؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ماکرو گفته تا 2015 از 360 ساپورت میکنه
    یعنی تا سال 2015 هر بازی جدیدی بیاد هم برای 360 و هم برای x1 تولید میشه؟
    ps3 چطور اونم تا 2015 جواب میده؟
    بعد یه سوال دیگه
    اینکه بعد از کپی خور شدن هر دو دستگاه بازی ها برای هر کنسول هم زمان به بازار میان؟ مثلا هر بازی که میاد بعد چه مدت تو مغازه ها میشه کپیش رو با قیمت 4.5 تومن پیدا کرد؟ ( هم xbox هم ps)
    x1 تا بیاد و کپی خور شه و خلاصه مثل 360 عمومی بشه چقدری طول میکشه؟ تا زمستون امیدی هست؟ که این دوتا کنسول عمومی بشن و کپی خور

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی تا سال 2015 هر بازی جدیدی بیاد هم برای 360 و هم برای x1 تولید میشه؟
    ps3 چطور اونم تا 2015 جواب میده؟
    بعد یه سوال دیگه
    اینکه بعد از کپی خور شدن هر دو دستگاه بازی ها برای هر کنسول هم زمان به بازار میان؟ مثلا هر بازی که میاد بعد چه مدت تو مغازه ها میشه کپیش رو با قیمت 4.5 تومن پیدا کرد؟ ( هم xbox هم ps)
    x1 تا بیاد و کپی خور شه و خلاصه مثل 360 عمومی بشه چقدری طول میکشه؟ تا زمستون امیدی هست؟ که این دوتا کنسول عمومی بشن و کپی خور
    نه الزاما
    حداقل تا بعد از e3 (سه هفته دیگه) چیزی معلوم نیست
    باید ببینیم بعد از معرفی کامل کنسولها چی میشه و چه سیاستی رو پیش میگیرن
    فعلا یه جعبه گنده از ماکروسافت دیدیم و یه دسته از سونی! پس چیز خاصی نمیشه گفت
    در مورد کپی خور هم هیچ چیز معلوم نیست
    یه دفعه دیدی یه ماهه ه ک شد
    یا شایدم چند سال طول کشید!

ضمنا در حال حاضر بازی که لانچ بشه بلافاصله میاد تو نت و اگه یه مغازه بروز باشه میتونه فرداش بذاره برای فروش (تازه اگه مثل خیلی از بازیها چند روز یا چند هفته قبل از عرضه رسمی لیک نشده باشه)

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ضمنا در حال حاضر بازی که لانچ بشه بلافاصله میاد تو نت و اگه یه مغازه بروز باشه میتونه فرداش بذاره برای فروش (تازه اگه مثل خیلی از بازیها چند روز یا چند هفته قبل از عرضه رسمی لیک نشده باشه)
    اخه شنیدم که وقتی بازی جدید میاد برای 360 بعد چند روز میشه راحت تو بازار پیداش کرد
    ولی ps3 چند ماه بعد میاد ( ینی بازی از مد بی افته و همه 360 دارها برن بازی کنن بعدش تازه برای ps3 بیاد درسته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره اینم که گفتم برای 360 بود
    راستش از حک ps3 زیاد اطلاعی ندارم
    تو تاپیک خودش بپرس

9. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آره اینم که گفتم برای 360 بود
    راستش از حک ps3 زیاد اطلاعی ندارم
    تو تاپیک خودش بپرس
    اومدن نسخه کپی بازی به ه ک کنسول مربوط میشه مگه؟

Sent from my xperia Z using Tapatalk 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اخه شنیدم که وقتی بازی جدید میاد برای 360 بعد چند روز میشه راحت تو بازار پیداش کرد
    ولی ps3 چند ماه بعد میاد ( ینی بازی از مد بی افته و همه 360 دارها برن بازی کنن بعدش تازه برای ps3 بیاد درسته؟
    قبلا وضعیت تقریبا اینطوری بود که گفتید ولی الان خیلی بهتر شده و بازی ها همزمان با 360 نسخه PS3 آن در اختیار کپی بازان عزیز قرار میگیرد!
    اکثر عناوین حتی زودتر از 360 هم نسخه PS3 ایش در دسترس قرار میگیره...
    در ضمن این دو پست رو هم بخون به جواب خیلی از سوالات میرسی ...
    + بقیه ی پست های صفحه 386 ...

سلام دوستان عزیز
    یه مقدار تو فروم گشتم و در مورد xbox360 slim و PS3 تحقیق کردم ولی هنوز چند تا سوال مبهم واسم مونده! واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

1-آیا بنظرتون خرید کنسول ارزش داره یا پی سی؟
    اگه بخوام سیستم رو تعویض کنم حدود 3 تومن هزینه داره ولی کنسول خیلی کمتره! با این وجود کیفیت اجرای بازی خیلی واسم مهمه. آیا کیفیتی که کنسول میده با پی سی برابری میکنه؟ بطور مثال یه بازی پس سی 9تا دی وی دی میشه ولی کنسول یکی هست!! از طرفی سخت افزار کنسول رو که دیدم واقعا تعجب کردم خیلی ضعیف بنظر میاد! چطوری بازی های روز رو اجرا میکنه؟!!

2- ظرفیت هارد کنسول چقدر اهمیت داره؟ حتما بازی باید مثل پی سی رو هاردش ریخته بشه؟ اگه اینجوره xbox 250gb یا PS3 320gb خیلی بهترن چون تعداد بازی بیشتری میشه همزمان رو هاردش داشت درسته؟

3- بازی های کپی رو کدوم کنسول بهتر اجرا میشه؟ اینطور که فهمیدم هردو رو میشه کپی خور کرد ولی گویا PS دردسر زیاد داره

4- با توجه به تجربه دوستان سهولت بازی با کیبورد و موس رو میپسندین یا جوی استیک کنسول؟ مثلا من تمام ورژن های GTA رو روی پی سی بازی کردم و وقتی فکرش رو میکنم میبینم که با دسته واقعا خیلی سخت میشه!

5- بنظرتون صبر کنم تا سری جدید xbox و PS4 بیاد یا الان خرید کنم؟ (8گیگ رم، پردازنده 8هسته ای! باید اعجوبه ای باشه!) اگه سری جدید بیاد یه مدت طول میکشه تا کپی خور بشه درسته؟

6- xbox از سال 2005 وارد بازار شده یعنی 8سال پیش من تو این مدت سه بار سیستم ارتقا دادم چون بازی های جدید سخت افزار قوی تر میخاستن! یعنی بازی های کنسول پیشرفت گرافیکی نداشتن یا شرکت های سخت افزار پی سی بازار گرمی کردن؟!
    قصد جسارت ندارم ولی میبینم که تا این زمان کنسول های نسل هفتم یا همین نسل کنونی رو نداشتید ، به نظرم توی این مدتی که تا عرضه ی کنسول های نسل بعد مانده ، با PC بازی کنید بهتره البته عوامل زیادی هستش که تو تصمیم شما دخیل هستش :
    شرایط مالی : اگر کنسولی میخواید بخرید که اولین و آخرین باشه یعنی چیزی که تا چند سال از بابت بازی با کیفیت به روز خیالتون راحت باشه و دغدغه ارتقا سیستم نداشته باشید ، مسلما کنسول های این نسل راضی کننده نیستند چون حداکثر این کنسول ها یک و در بهترین شرایط دوسال دیگر توسط کمپانی ها ساپورت کامل شوند ، پس با توجه به قیمت های کنونی و وضعیت ارز خرید این کنسول ها خیلی عقلانی نیست ، مگه مثل من به خاطر چند تا بازی انحصاری
    توی همین آخر عمری هم قیمت بالایی واسه کنسول بپردازی! یا تو بالشت پول گذاشته باشی
    1-سخت افزار کنسول ها صرفا برای بازی طراحی شده و استدیو های بازیسازی هم تا جایی که میتوانند بازی هارو با اون سخت افزار وفق می دهند .
    این مورد برای بازی های انحصاری بیشتر رعایت میشه و سعی میشه از تمام توان کنسول بهره ببرند ...
    چیزی هم که روشن هستش اینه که کیفیت بازی ها خب به مراتب روی PC های High end بهتر از کنسول ها هستش ولی عوامل زیادی هستش که خیلی ها
    بازی رو کنسول رو ترجیح میدهند ...
    در مورد حجم بازی ها : کنسول PS3 که دیسکش بلوری هستش و مشکلی بابت این قضیه نداره ، کنسول Xbox 360 هم از DVD9 استفاده میکنه که اون هم در صورت نیاز از یک دیسک بیشتر میشه ... اون بازی ای هم که دیدی واسه PC تعداد 9 تا DVD هستش طرف کلاه برداری کرده واسه سود بیشتر ...
    وگرنه یه بازی 700 مگی رو هم من میتونم رو یه CD بزنم میتونم رو 20 DVD هم بزنم کاری نداره
    2- هارد مهم هستش مخصوصا اگه کنسولت PS3 باشه و کپی خور . واسه 360 هم مهمه که بازی رو روی هارد نصب کنی و به لنز فشار نیاد ...
    3-Xbox دردسرش کمتره گرچه PS3 هم کاملا ه/ک شده و همه ی بازی هاش موجود هست در کل در مورد PS3 باید یه خورد فنی باشی...
    4-GTA با موس و کیبورد؟ والله GTA رو کنسول خیلی بهتره با گیم پد مخصوصا با پورت هایی که واسه نسخه PC این بازی منتشر میشد.
    5-صبر کنی بهتره(صرفا نظر من هستش) حالا حتما باید کپی خور شه؟ شما که تو این چند ساله این همه ارتقا سیستم دادید ندارید بازی ها اوریجینال بخرید؟
    6-سخت افزار همون هستش ؛ پیشرفت گرافیکی بوده که روی همون سخت افزار اجرا میشه ... مثلا الان عناوینی مثل Forza Horizon , Forza 4 , Uncharted 3 , GOW III و ... در طول این سال ها پیشرفت زیادی داشتند ...
    همچنین یکی از مهمترین عواملی که این کنسول ها سرپا هستند وجود بازی های انحصاری هستش که PC باز ها از آنها محروم هستند!!!

12. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون خوندم مفید بود
    فقط چند تا سوال دارم که سوال نیست تقریبا راهنمایی هستش
    من الان هیچ عجله ای برای خرید کنسول و بازی ندارم اما خب دیگه کامپیوترم دیگه داره فرسوده میشه و بازی های جدید رو نمیکشه ( ضمن اینکه شایعات میگه جی تی ا برای pc زده نمیشه) بنابراین گفتم بجای ارتقای سیستم یه کنسول بگیرم
    شما الان پیشنهاد میکنی همین نسل 360 یا ps3 رو بگیرم یا که وایسم x1 و ps4 بیان ؟
    همونطور که گفتم عجله ای ندارم ولی خب چون از اون گیمر حرفه ای نیستم ساپورت کردن کنسول( تا چه زمانی) و دردسر کمش برام مهمه
    پول خرید بازی اورجینال هم ندارم پس کپی خور شدن و ه کش برام مهم هست
    نظرتون چیه؟

14. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم تابستون پلی استیشن 3 بخرم منتهی نمیدونم خوبه یا نه! اینجا دوستانی هستن که پلی استیشن 3 داشته باشن ؟! میشه بهم بگین این دستگاه چجور دستگاهیه ؟ مثل سونی 2 راحت بازی ها اجرا میشن ؟! یعنی دیویدی رو میذاری داخل دستگاه بعد بازی نمایان میشه ؟! اصلا چجور چیزی هست ؟! قضیه ه/ک و ... اینا چی هستن حتما باید صورت بگیرن ؟ من که ازه/ک زیاد سر در نمیارم... این کنسول چجور کنسولی هست ؟ اگه الان یدونه سونی 3 بخرم بازی های کپی روش نصب نمیشن ؟! واسه سرگرمی و اوقات فراغت میخواستم(بعضی اوقات بیکار میشم) حالا نمیدونم میگفتن لپ تاپ بهتره ولی چون پی سی دارم بی خیال لپ تاپ شدم ، من الان سونی 2 دارم 2 سال پیش یکی جدید خریدم به قیمت 150 تومن خیلی ارزان بود و راضی هستم ولی متاسفانه از بازی های سونی 2 خوشم نمیاد خیلی قدیمی هستن... میخواستم بدونم به نظرتون کامپیوترم رو ارتقا بدم خوبه ؟ یا سونی 3 بخرم ؟ ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •