تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 1024 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها به نظر شما دانشگاه صنعتی اصفهان معتبر تره یا دانشگاه تهران؟
    سلام . خیلی ها بعد از صنعت شریف صنعتی اصفهان رو قبو ل دارن . ! در صورتی که رتبه هاشون قشنگ به تهران ومیخورد
    ولی خوب یک سری هم دانشگاه تهران از نظرشون بهتره
    میگم خوب میتونید بری رتبه های قبولی هارو از cd سامان رشته در بیاری ببینی کدومشون رتبه های بالاتری میگم حالا از الان.دنبال این چیزا نباش ..........

2. 2 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خب سینماتیک همون فصل 1 پیش هست ! مگه نمیتونی همونجا یاد بگیری ؟؟
    خوب من سال دومم وایسم تا پیش ؟ بعد تا جایی که میدونم سینماتیک پیش خیلی چیزا مثل مشتق و غیره قاطیشه که من هنوز بلد نیستم .

اگه کتاب خوب برای تست میخوای سینماتیک گاج برای سال دوم نداره تو پیش ارایه کرده در غیر اینصورت باید بری قلم چی بخری !
    ولی نه اگه میخوای مطلبو خوب بفهمی و مفهومی بخونی کتاب آقای غلامعلی محمود زاده ! انتشارات مبتکران ! فیزیک 2 !
    قلم چی خوب هست ؟
    من گفتم فقط یکم درسنامه میخوام تا سوالا رو حل کنم
    حوصله ی وراجی (: دی) های محمود زاده رو ندارم ... هزار تا مثال زده
    من سوم هستم ولی اطلاعاتم درباره کنکور بد نیست !
    از سال دوم در مجموع بین 7 تا 9 تا سوال میاد
    ببین متوسط از فصل 4 (کار و انرژی )فقط یه دونه سوال میاد از فصل 5 همون فشار و.. 2-3 سوال و از همه مهمتر فصل آخر که 3-4 بعضی مواقع 2 تا سوال میاد (88، 3 تا سوال اومد )
    مبین جان من کنکور برای چمه ... معلم فیزیک امسالمو حتی از پارسال هم مزخرف تره مثل چی موندم توی درس همین مدرسمون ... همین 3 شنبه هم مرآت داریم ...
    از کتاب "فیزیک پایه" گاج استفاده کن فیزیک 1 ، 2 و 3 داره دیگه راحتی
    این کتاب سینماتیک نداره

4. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم .
    برای فیزیک سال دوم شما چه کتابی رو میخونید ؟
    مساله اینه که من فقط باید تست بزنم برای یادگیری برای همین هم میکرو طبقه بندی برام اولین انتخابه معمولا . ولی گاج برای سال دوم کتاب نداره و اگه بخوام باید کتاب پیشش رو بگیرم .
    کسی راهی نمیشناسه ؟
    من در حال حاضر سینماتیک صفرم ... :(

خوب من سال دومم وایسم تا پیش ؟ بعد تا جایی که میدونم سینماتیک پیش خیلی چیزا مثل مشتق و غیره قاطیشه که من هنوز بلد نیستم .
    دوست گلم ببین من الان پیش میخونم. به جرات میتونم بگم اگه بتونی فیزیک 2 چهار فصل اولش (سینماتیک ، دینامیک و کارانرژی) رو خیلی عالی یاد بگیری فیزیک پیش تا حدی بهت کمک میکنه که حتی فکرش رو هم نمیتونی بکنی. درضمن توی فیزیک پیش بحث مشتق که گفتید ، مشتق توی سینماتیک فیزیک از ضرب و تقسیم هم آسون تره چون فقط باید از توابع کسیرالجمله ساده مشتق بگیرید ، اونم بعضی مواقع.(بعدا بیشتر آشنا میشی). البته این روز در نظر بگیر که سال دوم حتماروی مفاهیم فیزیک بیشتر کارکن تا تست.

اما در مورد کتاب ،من سال دوم گاج قرمز حل میکردم و معلم هم رفع اشکال میکرد و مرآتی که شرکت می کردیم من همیشه بالای 70 میزدم فیزیکش رو. حالا اگرمعلم به اشکالاتت از گاج قرمز جواب بده این کار رو حتما بکن. من کتاب دیگه ای سال دوم کار نکردم اما بچه ها میگن اندیشه سازان خوبه.
    اگرهم میخوای گاج یا قلم چی بگیری به نظر من با هم فرق نمیکنن. فقط گاج سوالات سازمان سنجش و سراسری خارج از کشور از قلم چی بیشتر داره. در کل خیلی فرق نمیکنن.

موفق باشی

6. 2 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

این کتاب سینماتیک نداره
    ببخشید
    حواسم به سینماتیک نبود

اما در مورد کتاب ،من سال دوم گاج قرمز حل میکردم و معلم هم رفع اشکال میکرد و مرآتی که شرکت می کردیم من همیشه بالای 70 میزدم فیزیکش رو. حالا اگرمعلم به اشکالاتت از گاج قرمز جواب بده این کار رو حتما بکن
    تایید میشه

ما معلممون مجبورمون میکرد که تمام سوالای این کتاب رو حل کنیم بعد خودش هم رفع اشکال میکرد
    هر هفته هم که یک جلسه 30 ساعنه داشتیم از همین کتاب امتحان میگرفت و 3 نمره پایین هم با شرینی اوردن برای کلاس تنبیه میشدن (خیلی حال میداد)

8. این کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خیلی ممنون از همه
    نشستم خوندم 3 ساعت
    همش به یک صفحه هم نرسید وقتی خلاصش کردم (کامل درس ندادیم)
    همش به معلمه فوش دادم با این طرز درس دادنش ... الان میفهمم مشکلم این بود که بیشتر ترسیده بودم

الان تو شیمیم باز همین مشکلو دارم ... با این معلممون
    اربیتال ها و عدد کوانتومی و آرایش الکترونی هیچی نفهمیدم ... از طرفی بسیار اضطراب هم درست میکنن برام وقتی چیزیو نفهمم .
    باز خدا رو شکر اینبار کتاب بازرگانی هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

باز خدا رو شکر اینبار کتاب بازرگانی هست
    برای شیمی دنبال هیچ کتابی به غیر از کتاب مهندس بازرگانی نرو ، جزوه ی معلمت رو هم برای کنکور بی خیال شو اما برای امتحانات مدرسه حتما بخون ...
    هرکی از دوستان توی کنکور اول شد یه تبلیغ رایگان واسه ی جناب مهندس بازرگانی بکنه !

برای بخش سینماتیک فیزیک توصیه میکنم کتاب جدید انتشارات فرید شهریاری رو بگیر ، کتاب آموزش فیزیک پیش یک و کتاب تمرین و تست فیزیک پیش یک ، خیلی عالی و مفهومی بررسی کرده ، من توی بخش دو فیزیک پیش یک ( نیرو ) و کمی هم بخش یکش ضعف داشتم ، با خوندن این کتاب تقریبا روی این بخشها مسلط شدم ، توصیه میکنم امتحانش کن ، واسه ی قسمتی که می گی روش صفری دنبال تست نرو ... ( مخصوصا کتابهای ... قلم چی ! )

درضمن ، اگر مشکلاتت توی فیزیک و شیمی جزئی هست توی یه بخش بپرس ( مثلا توی بخش مباحث علمی ) ، حتما جوابت رو می گیری ...

یک توصیه دوستانه میکنم ، حتما کتاب درسیت رو بخون ، تمام فکر کنیدها و آزمایشها و ... رو بررسی کن ، تمرینات آخر فصل رو هم حتما یک دور حل کن ( از تک تکشون ممکنه توی امتحانات کشوری و کنکور سئوال بیاد ، حتما از چند تاشون سئوال میاد ) ...
    بعضی از دوستان فکر می کنند خوندن کتابی مثل ریاضی فایده ای براشون نداره ، ام باور کنید خوندن کتاب درسی خیلی کمکتون می کنه ، واقعا حیفم میاد ، یک کتاب به ما دادن و از توی همین هم سئوالات کشوری و کنکور رو می دن ، بعد اکثر دانش آموزها منبع اصلی می زارن کنار میرن دنبال جزوه و کلاس و ...

خلاصه که حتما کتاب درسی رو بخونید ...

موفق باشی ...
    Last edited by Mahmood_N; 09-11-2009 at 03:00.

11. این کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها به نظر شما دانشگاه صنعتی اصفهان معتبر تره یا دانشگاه تهران؟
    اولا به قول رویا از الان به اینا فکر نکن دوما در مورد سوالت به نظر من دانشگاه تهران بهتره البته این نظر شخصیمه من دانشگاه تهران

رو از شریف هم بیشتر دوس دارم یعنی اگه 1 هم میشدم شریف نمیرفتم میرفتم دانشگاه تهران....

13. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام به دوستاي قديمي اميدوارم حالتون خوب باشه و با اراده اي مثال زدني به راحتون ادامه بدين
    همتون ميتونين پس تنبلي نكنين

15. 6 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

الان یکم درس خوندم و وسط درس خوندن یاد شماها افتادم گفتم شاید بعضی از شما توی درس خوندن شاید نوپا باشید و یا اصلا تجربه ی درس خوندن رو در مقیاس وسیعتر نداشته باشید گفتم از تجاربم بگم و شما هم استفاده کنید:
    اگه هر درسی رو می خونید چون ممکن سوالات رو پیچ بدن باید عمق مطلب رو بکشین بیرون یعنی دیدتون تو خوندن عمقی باشه
    حالا می خوام بهتون روش خوندن رو که مشاورمون تو فرانسه یادمون داد رو بهتون بگم:
    1 ابتدا اون فصلی از کتاب رو که می خواهید بخونید رو با سرعت تمام و بدون وقفه از رو بخونید
    2 در این مرحله فرض کنید دارید روزنامه می خونید
    3 در این مرحله نیاز به علامت گذاری نکاتی می رسه که مهم هستند
    4 در این مرحله باید دیدتون رو از ظاهر به باطن کتاب ببرید یعنی مو رو از ماست بکشید بیرون و کنار کتاب نکات رو یادداشت کنید
    5 این مرحله که اخرین مرحله هست مرور کردن جاهای علامت زده و چیزهایی که یادداشت کردید هست
    خوب وقتی که به سلامتی این مراحل گذشت مرحله ی تست زدن هست که اشکالاتتون مشخص و اینکه با نحوه ی تست اشنا بشید و من توصیه میکنک که تست رو دقیقا بعد از مرحله ی 5 انجام دهید
    شاید بگید این جور تست زدن یک جور کلاه سر خودمون گذاشتنه ولی این حرف اشتباهه بزرگیه چون با این تست زدن شما اطلاعات رو تثبیت میکنید
    خوب ما باید بعد از این مرحله تست زدن یک مرحله تست زنی دیگه نیز داشته باشیم که باید یک دو سه روزی به مغز فرصت برای سازماندهی اطلاعات به مغز بدیم و با این تستی که میزنیم مغز رو وادار میکنیم اطلاعات رو به ما بده ولی تو این امتحان به این نکته پی می بریم که یک سری اطلاعات رو به یاد نمیاریم که این مشکلی نیست این اطلاعات رو با یک رنگ دیگه تو کتاب علامت میزنیم
    حالا دیگه شما از این فصل خیالتون راحت باشه ولی گاهی اوقات یک مروریش بکنین
    این روش برای خوندن ریاضی هم جواب میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من مي خوام يه قسمتهائي رو از رياضيات حذف كنم
    مي دونم كار درستي نيستا اما كامل نمي تونم بخونم
    به نظرتون كدوم قسمتها رو حذف كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •