بابا بی خیال 20 روز دووم بیارید این پچ های کیفیت پایینو دانلود نکنید ....
بابا بی خیال 20 روز دووم بیارید این پچ های کیفیت پایینو دانلود نکنید ....
ببینم این پچ نیازی رو که دان کردی مثل پچ برزیل عمل میکنه یا باید یه کار دیگه بکنی؟
سلام دوست عزیز
چی جوری میتونم با شما تماس بگیرم و ازتون بازیرو بگیرم؟
بچه های تهران من ميتونم دمو رو بهتون بدم
هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم فكر نمي كنم باشه !
up-snake جان لطف كن شماره تماستو بده تا بتونيم بازيرو ازت بگيرم . مرسي من منتظرم
الان 11 روز از زمانیکه دمو بازی منتشر شده میگذره و حتما همه اشراف کاملی روی بازی پیدا کردن من میخواستم چند تا سوال از دوستان عزیز بپرسم :
1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .
3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟
4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
......
اینو هم یادآور میشم این نسخه نهایی بازی نیست و توی نسخه نهایی تغییراتی ( البته نه در سطح وسیع )در گیم پلی , انیمیشنها , دروازه بان , سرعت بازی , زمان پاسخ دهی , سیستم پنالتی و همینطور پاسهای تودر اعمال خواهد شد .
ضمنا یکی از کسانیکه هفته پیش پلی تستی از نسخه جدیدتر بازی داشته امروز عنوان میکرد درجه سختی سوپر استار هم به بازی اضافه شده .
Last edited by 4039; 28-09-2009 at 16:45.
با سلام خدمت حسین آقای گل1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .
3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟
4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
1- من اولش از این بازی بیشتر خوشم اومد. ولی الآن ... یه کم دلزده شدم.
2- من هم آمارم شبیه شماس آقا حسین. البته بستگی زیادی به تیمی که انتخاب میکنم داره. مثلا تقریبا با بارسلونا یا اسپانیا هیچوقت نمی بازم. ولی با آلمان چرا.
3- دوست نداشتم اینو بگم. ولی یه استارت سریع از حفره های دفاعی و تک به تک و گل.
4- بیشترین نکته منفی همینه که گفتم. هنوز هم سرعت و توانایی سوپر استارهایی مثل مسی و تورس بیش از حد زیاده. برای اینکه دریبل زدن رو سخت کنن به جای این که توانایی مدافع ها رو زیاد کنن، یه کم مهاجم ها رو کند کردن. اونم موقع چرخیدن، ولی سرعت عجیبشون توی موقع استارت زدن هنوز هم هست. و این به نظر من مشکل خیلی بزرگیه.
بهترین تغییر هم فکر میکنم چهره ها و استیل بازیکنا باشه که دیگه روی بهترین حالت ممکنه. به نظر من اگر این زمان رو روی گیم پلی بازی میذاشتن خیلی بازی جذابتر میشد![]()
نه همه لینکا خرابه اینم خیلی گشتم تا پیدا کردم
سلام دوست من.
1-بازی از همون اول برای من جذابیت خاص خودش رو داشت.
2-توی 10 دقیقه بازی من حدود 2-3 بتونم بزنم و از 10 بازی حدود 6 تا رو میبرم و 3 تا رو میبازم و 1 مساوی میدم.
3- بیشتر روی حرکات از عمق.
4-اول ضریب هوشی پایین بازیکنان خودی و دروازبانان و بعد هم داوری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)