من دقیقا این مشکل رو با jet audio دارم! شما اول km player نصب کردی یا قبل از اون برنامه دیگه ای داشتی؟
من دقیقا این مشکل رو با jet audio دارم! شما اول km player نصب کردی یا قبل از اون برنامه دیگه ای داشتی؟
کسی میدونه توی ویندوز 7 چه جوری میشه فونت و زبان فارسی رو ریخت؟
همونطور که تو XP بود اینجا هم همینطوری میشه...
دو راه:
1- با استفاده از نرم افزارهای موجود فونتها مسقیما اکسترکت میشن تو پوشه فونت.
2- فونتهایی که از هرکجا گرفتی رو کپی کنی تو پوشه فونت موجود در ویندوز.
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
لطفا یه عکس بذارین تا کاملا بفهمیم که منظورتون از پیکسلی پیکسلی چیه!!!!
در مورد برنام Km Player اسکین برنامه رو کلاسیک کنید تا شاید مشکل حل بشه..
بعد از کلاسیک کردن حتما ری استارت کنید.
سعی کنید ویندوز رو آپدیت کنید بسیاری از مشکلات بدون اینکه متوجه بشین حل میشه![]()
با عرض پوزش
از بچه های این تاپیک ، کسی نبود جواب ما رو بده؟؟
![]()
فونت فارسی بریز تو کنترل پنل=>> فونت __مشکلت حل میشه
ویندوز سون همیشه در حال Update و نسخه های متعددی به بازار میده
اکثر شما ها با برنامه ها مشکل داشتید
یکی از خواص 7 اینه که تروبل شات داره
راست کلیک کن بزن ترابل شات
حله
یه چند روزی نبودم 4 صفحه افتادم عقب... ببخشید!
اینم جوابایی که من بلد بودم...
** BlueScreen
این برنامه رو تست کن ببین مشکلت حل میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآیکن ها یا گزینه هایی که این علامت(علامت سپر) روشون باشه فقط در ادمین اجرا میشن ونیاز به دسترسی سطح ادمین دارن!...فکر نکنم بشه برداشتش!
شما باید درایور کارت صدات رو نصب/آپدیت کنی...
دو فایلی که در پایین گفته شده پاک کن...
محتوای مخفی: >>
بعد از پاک کردن اون دوتا از کرک این پست استفاده کن (فقط گزینه دوم رو بزن..)_اگه خواستی یه بار هم بخونش...توی جایی مشکلی داشتی ، بگو...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه میتونی برو توی SafeMode واز کرک زیر استفاده کن..(سیستم رو ریستارت کن و قبل از لودینگ ویندوز کلید F8 رو چند بار بزن و SafeMode رو انتخاب کن)...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما DVD ویندوز رو بزار و تا صفحه انتخاب زیان (در نصب ویندوز) برو بعد روی Next کلیک کن و ...کارای زیر رو انجام بده..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا یه ویندوز بیا بالا بعد توی Run بنویس > "msconfig " در تب Boot روی گزینه ویندوزت کلیک کن واز پایین Delete رو بزن... از برنامه EasyBCD هم میتونی برای مدیریت صفحه انتخاب ویندوز استفاده کنی...
یعنی چی نتونستی بریزی؟؟؟ ارور میده؟کجاش؟ کدوم صفحه؟ یکم توضیح بده!!!
**پیغام windows explorer stoped working
این پیغام زمانی میاد که یه برنامه یا درایور یا... با ویندوز سازگاری نداشته باشه...
راه حل:
1.باید سعی کنی از برنامه هایی که ویندوز7 رو ساپرت میکنن استفاده کنی...
2. درایورهات رو آپدیت کنی...
3. ویندوز رو آپدیت کنی
یکم بیشتر توضیح بدی بهتر جواب میگیری... مشخصات ویندوزت + کجا این پیغام میاد + از کی این پیغام میاد
**مشکل بی کیفیتی(شطرنجی نشون دادن فیلم ها) kmplayer در ویندوز7
این روش رو من امتحانش کردم جواب میده...
روش حل:
Preferences (F2) > Video Processing
در تب Renderer ر بخش Renderer گزینه Enhanced Video Renderer (C/A) رو انتخاب کنید...
روی close کلیک کنید ... برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید...
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنصب فونت> کپی فونت ها در مسیر: C:\Windows\Fonts
فعال کردن زبان فارسی> احتاجی به نصب نیست .... این رو بخون....
محتوای مخفی: >>>
بفرمــا...
اینم خواستی نگاه کن(پست 3) ... برای دانلود پک آپدیته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------
موفــــق باشیــــــــــد!
Last edited by cdp; 11-02-2010 at 04:03.
توی msconfig هم رفتم فقط یک گزینه هست اونم windows 7
سلام بچه ها يه مشكل با 7 دارم لطفا كمك كنين برام حياتيههههه
بعد نصب 7 ، ويندوز كه ميخواد بالا بياد درست قبل از ورود به صفحه خوش آمد گويي (وقتي كه چنتا نقطه رنگي ميچرخند و ميان به هم وصل ميشن و علامت ويندوز درست ميشه) ناگهان سيستم ريست ميشه.از قبل ويندوز xp نصب شده و تنها كاري كه ميتونم بكنم اينه كه از محيط xp ميام و درايوي كه 7 رو نصب كردم رو چك ديسك كامل ميكنم و بعد اين، مشكل بالا حل ميشه و ويندوز 7 مثل بچه آدم بالا مياد ولي كافيه كه يه تغيير كوچيك مثل نصب يه نرم افزار جديد تو محيط 7 داشته باشم بازم همان آش و همان كاسه يعني بعد نصب نرم افزار تو محيط 7 (كه با سه ساعت چك ديسك از محيط xp، بالا اومده بود) اگه كامپيوتر رو خاموش كنم يا نرم افزار جديد نصب شده نياز به ريستارت داشته باشه ، با 7 كه ميخوام بالا بيام ،دوباره تو همون جايي كه نقطه هاي رنگي ميچرخن سيستم ريست ميشه و بايد باز برم از محيط xp چك ديسك كنم تا بتونم با 7 بالا بيام حتي بعد بالا اومدن با 7 با خودش هم چك ديسك ميكنم ولي بازم با نصب نرم افزار جديد همون مشكل وجود داره و اين مشكل درست نميشه. چند بارم ديفرگ كردم فايده اي نداشت ديگه عقلم جايي نميرسه
بچه ها تو رو خدا زودتر كمك كنين كه سيستم ماله خودم نيست
شرمنده كه طولاني شد خواستم توضيح مبسوط بدم كه واسه خودش يه مقاله شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)