تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 503 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

محمد جان منظورم اینه هر لول چیا بزنم

5 تا wis
    1 Rec
    1 int
    سعی میکنم rec و int iم از آیتما بگیرم . این برای pvp و راید هم خوب هست دیگه فکر کنم .

راستی یه سوال دیگه بعدا میشه اینا رو ریست کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ای بابا چه داستانی دارم من ... رفتم با اکانت دیگه ام توی سرور 4 یه تاپ legend adamas bootsفوول لپیس خوب خریدم 3.8 بیل ... اومدم برم توی بتل زون برای ترنسفر به اکانت اصلیم که یهو هنگ کرد الان لوگین کردم دیدم legend adamas که خریدم توی inv ام نیست .
    حالا چه خاکی تو سرم کنم ؟
    ای بابا تو چرا همه کارات رو سرخود انجام میدی؟اخه کی میره رو اون Boot بدون سونیک اینقد پول میده.با این کارات فکر مارو خراب کردی دیگه خودت رو نمیدونم.
    وقتی میای اینجا میگی با پولم چیکار کنم واستا بهت بگیم چرا میری خودت خرج این اتااشغالا میکنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ای بابا تو چرا همه کارات رو سرخود انجام میدی؟اخه کی میره رو اون Boot بدون سونیک اینقد پول میده.با این کارات فکر مارو خراب کردی دیگه خودت رو نمیدونم.
    وقتی میای اینجا میگی با پولم چیکار کنم واستا بهت بگیم چرا میری خودت خرج این اتااشغالا میکنی.
    دیر جواب دادی حاجی بعد من هیچوقت پول زیاد دستم نبوده که. مثل اینه که به یه فقیر بدبخت یه عالمه پول بدی و بفرستیش توی یه بازار شیک ....

این تاپ legend adamas boots رو اشتباهی کپی پیست کردم از نوشته بالایی منظورم همون تاپ آرمر بود . بووت نخریده بودم که تاپ آرمر .
    سه تا لپیس لول 5 داشت Craft و Shrewd و Fortune+ داوول کرفت لول 1 و داول Fortune لول 1
    800 hp و 900 sp و [3]
    فوق العاده نبود ولی فکر کردم چیز خوبیه بعد چون توی ah بود خریدش هم بدون دردسر بود >.< فقط بدشناسی آوردم دیگه ... تقریبا دو ماه بود حسرت پوشیدن یه تاپ آرمر leg رو داشتم به خاطر رنگش حیف شد

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

او کی هدفمو مشخص کردم

میخوام بعد اینکه این pagan لول 30 م 40 شد برم یه orc بسازم و تا 58 hm برم بعد که فارم کردم یه um و 60 فکر کنم 1-2 سالی طول بکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دیر جواب دادی حاجی بعد من هیچوقت پول زیاد دستم نبوده که. مثل اینه که به یه فقیر بدبخت یه عالمه پول بدی و بفرستیش توی یه بازار شیک ....

این تاپ legend adamas boots رو اشتباهی کپی پیست کردم از نوشته بالایی منظورم همون تاپ آرمر بود . بووت نخریده بودم که تاپ آرمر .
    سه تا لپیس لول 5 داشت Craft و Shrewd و Fortune+ داوول کرفت لول 1 و داول Fortune لول 1
    800 hp و 900 sp و [3]
    فوق العاده نبود ولی فکر کردم چیز خوبیه بعد چون توی ah بود خریدش هم بدون دردسر بود >.< فقط بدشناسی آوردم دیگه ... تقریبا دو ماه بود حسرت پوشیدن یه تاپ آرمر leg رو داشتم به خاطر رنگش حیف شد
    بازم زیاده.4.5 میدی یه دونه ele دارشو میگیری تازه تو درمورد سونیک از ما پرسیدی نه تو مورد upper.

ارزش گلد داره کم میشه پول رو نگه ندار.از من میشنوی چند تا conti ارزون بگرد پیدا کن نگهشون دار چون هیچوقت ارزششو conti از دست نمیده.1500 تا 1700 قیمت متعادلشه واسه 15 روزه.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بازم زیاده.4.5 میدی یه دونه ele دارشو میگیری تازه تو درمورد سونیک از ما پرسیدی نه تو مورد upper.

ارزش گلد داره کم میشه پول رو نگه ندار.از من میشنوی چند تا conti ارزون بگرد پیدا کن نگهشون دار چون هیچوقت ارزششو conti از دست نمیده.1500 تا 1700 قیمت متعادلشه واسه 15 روزه.
    4.5 نمی تونی ele top پیدا کنی.الان زیر 6 بیل پیدا نمیشه مگه اینکه فقط ele لیتک شده باشه.
    بهترین چیز هم برای حفظ ارزش گلد OP هست.همیشه OP بخرید اگه می خواید ارزش گلدتون رو حفظ کنید.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها اگه UM تو مبارزه هم بمیره دیلیت میشه؟منظورم مبارزه با یه دارک هست که معمولا تو gliter بازیکنا انجام میدن.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بچه ها اگه UM تو مبارزه هم بمیره دیلیت میشه؟منظورم مبارزه با یه دارک هست که معمولا تو gliter بازیکنا انجام میدن.
    نه.تو battle نمیمیره.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

save کردن Gold با Conti راه خوبی بود ولی نه الان . من هم همین کارو می کردم ولی قیمت Conti زیاد اضافه نشد در حالی که قیمت Op Hammer سه تا چهار برابر شد . بهترین AP Item برای سیو کردن گلد همون Op هست.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محمد جان منظورم اینه هر لول چیا بزنم

5 تا wis
    1 Rec
    1 int
    سعی میکنم rec و int iم از آیتما بگیرم . این برای pvp و راید هم خوب هست دیگه فکر کنم .

راستی یه سوال دیگه بعدا میشه اینا رو ریست کرد؟
    اصلا نگرفتی چی گفتم.
    دقیقا منظورم همین بود که هر لول چقدر چی رو اضافه کردن معنی نداره .
    شما بگو تو کدوم PvP بازی می کنی تا بهت بگم چی کار کنی .
    اون 1 دونه Int هیچ اثری نداره . Full Int هم کنی باز باید تو Gear کلی Int داشته باشی تا بتونی یه چیزی بکشی تو pvp .
    Int رو کلا بیخیال . همون Healer باش .
    اگه می خوای به سبک Nob ها جواب بدم که بنظرم 3wis/4rec برو و با لباس هاتم باز Rec/wis رو بیشتر کن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •