خوش به حالتون كه فقط يك پيكسل هست و فقط با دقت ميشه متوجه شد.واسه من كه پايين LCD يك خط عرضي هست.
خوش به حالتون كه فقط يك پيكسل هست و فقط با دقت ميشه متوجه شد.واسه من كه پايين LCD يك خط عرضي هست.
سلام ،
من معمولا acrobat reader همیشه بازه تو گوشیم، که یا در ازش استفاده میکنم ، یا اینکه تو پشت زمینه باز میزارمش،
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چقدر باز گذاشتن یه همچین برنامه ای توی پشت زمینه تو مصرف باطری موثره؟
البته این گوشی واسه من 2 روز شارژ نگه میداره(با آهنگ گوش دادن و کلی اینترنت رفتن)
سلام به همگی
فکر کنم داره ورژن 31 برای آپدیت با موبایل آماده میشه.
آخه تا همین 2 روز قبل من هربار با گوشی چک می کردم، می نوشت ورژن 30 برای آپدیت اومده.
اما این 2 روزه هر بار چک می کنم می نویسه No Update یا Server ... . احتمالا دارن آپدیت رو آماده می کنن!! نه؟
من دیشب با خود گوشی آپدیت کردم به 31. فکر کنم بقیه هم بتونن. البته اولش چند بار اِرور داد و از سرور نوکیا دیس کانکت شد، منم گوشی رو اول خاموش کردم و بعد چند دقیقه که روشن کردم انجام شد. هنوز تفاوتهای زیادی دیده نمی شه جز این احساس که تاچ و سرعت دستگاه قدری بهبود پیدا کرده، و به نظر می آد که کیفیت عکسش هم بهتر شده. خوبه بقیه هم اگه آپدیت کردن بگن تفاوتها رو.![]()
آپدیت کردی؟ ایول
برای من هنوز وقتی چک می کنم ارور میده. گوشیم ورژن 21 فارسی هستش.
یعنی اگه پست سر هم چک کنم ممکنه آپدیت 31 رو تشخیص بده؟
یعنی چند روز قبل شما چک می کردین آپدیت پیدا نمی کرد؟
دوستان مال منم ورژن 21 هست .
میشه با NSU به ورژن 31 آپدیت کنم ؟
نه، همین دیروز صبح هم پیغام می داد آپدیتی نیست. اما شب پیغام دیگه ای که داد و وصل شد به سایت نوکیا واسه داونلود، دیگه معلوم بود آپدیت واسه سریال گوشی من آماده شده و ... بقیه اش رو هم که می دونید
یه سوال؟ گوشی شما فارسی بود که براش آپدیت ورژن 31 اومد؟
اخه برای من فارسی هستش و من هر چی چک می زنم میگه No Update !
خوب اگه برای فارسی ها اومده پس چرا برای من نمیاد؟!
شایدم برای یه سری کدهای فارسی خاص اومده باشه و برای بقیه تا چند روز آینده بیاد.
از خود گوشی آپدیت میکنی؟
انگار به این روش هنوز آپدیت جدید نیومده
داداش شما اینرنت وایرلس دارین که گوشی رو آپدیت می کنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)