نه اشتباه تایپی بود داداش(منظورم این بود که 3Dmarkندارم). GPU-Zمشخصات کارت گرافیک منو نشون میده ولی مثلا نشون نمیده که چقدر از حافظه گرافیکی اشغاله و ... ایشالا فنش واست بیصدا بچرخه!
نه اشتباه تایپی بود داداش(منظورم این بود که 3Dmarkندارم). GPU-Zمشخصات کارت گرافیک منو نشون میده ولی مثلا نشون نمیده که چقدر از حافظه گرافیکی اشغاله و ... ایشالا فنش واست بیصدا بچرخه!
آره مال منم همینجور نشون میده
مرسی
نرم افزارش رایگانه....100% Free......![]()
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
دو سه روز پیش داشتم با ساپورت اچ پی chat میکردم. از یارو پرسیدم خب من که دی وی دی ریکاوری رو درست کردم، میتونم درایو ریکاوری رو فرمت کنم، گفت آره میتونی فرمت کنی. منم فرمتش کردم و فضاشو پخش کردم به یه درایو دیگه و عادی به کارم ادامه دادم و کلی هم دعاش کردم طرفو، اما وقتی لپتاپو خاموش کردم و بعدا اومدم دوباره روشن کنم دیدم همه چیز به گند کشیده شده و ارور بوت میده و میگه باید ریکاور کنی!!منم مجبور شدم ریکاور کنم و لعنتی خودش دوباره پارتیشن بندی کرد و اون درایو کذایی ریکاوری رو درست کرد و باعث شد هروقت میبینمش هم یارو رو فحش بدم هم خود درایو رو
به این نتیجه رسیدم که پشتیبانی اونوریا هم مثل اینوریا الکیه!!!!!
(نکنه فرمت کردن درایو ریکاوری روش خاصی چیزی داره؟؟
)
خب حتما سوالتو خوب نپرسیدی!؟
و اونم گفته میتونی فرمت کنی و شما هم کردی....
ولی شما نپرسیدی که آیا مشکلی بعدش پیش میاد و باید کار دیگه ای کرد!؟؟![]()
من هفته گذشته یه HP ProBook 4530s خریدم و دیروز خواستم روش ویندوز xp نصب کنم که هر کاری کردم نشد. اطلاع دارید که علت چیه؟
چرا بابا صدبار از یارو پرسیدم گفتم خب من که دی وی دی های ریکاوری رو درست کردم دیگه نیازی به درایو ریکاوری دارم یا نه؟ میتونم فرمتش کنم؟ اونم گفت اگه دی وی دی هایی که درست کردی سالم رایت شدن آره میتونی بزنی درایو ریکاوری رو فرمت کنی. منم همین کارو کردم..
دوستان نظرشون در باره این مدل چیه HP Pavilion DV6-6160
تو رنج قیمت همین لب تاپ چیزه بهتری گیر میاد؟
راستی گارنتی دار بگیرم یا بیخیالش بشم؟
من 6160se دارم. خیلی لپتاپ خوبیه. اصلا هم تعصب ندارم.
کانفیگش:
Ci5 2nd generation 2430M 2.4 GHz up to 3.0 GHz, 4 GB DDR3 1333 RAM, ATI 6770 2.5 GB GDDR5, 500 GB HDD 7200rpm
قیافشم قشنگه. کیبوردش واسه تایپ خیلی حال میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)