ببینید من یه جا پیدا کردم که انگاری ماله نصب لن هست ببینید درسته؟؟؟
بعدشم توی عکس دومی نگاه کنید اخرش یه ارور میده...
![]()
ببینید من یه جا پیدا کردم که انگاری ماله نصب لن هست ببینید درسته؟؟؟
بعدشم توی عکس دومی نگاه کنید اخرش یه ارور میده...
![]()
بعلت رفتن به صفحهی بعد و نخواده شدن پست در پست بعدی بخوانید
سلام
من حنوظ مشکلم هل نشده
مودم و سر PPPoE تنظیم میکنم. مودم هم درست وصل میشه تازه ای پی کانکشنشو مینویسه (وقتی وصل می شی یه ایپی میگیری دیگه ، اونو مینویسه) ولی Internet Gateway نمیاد. که من وقتی کامپیوترو روشن میکنم وصل نیستم باید از کانکشن ویندوز وصل شم
حالا چیکار کنم که Internet Gateway بیاد؟
راستی یه سوال دیگه...
فرض کنید من از طریق ADSL وصل باشم اما هیچ صفحه ای باز نکنم و اصلا کاری به نت نداشته باشم...
حالا میخوام بدونم از اون محدودیت حجمی من استفاده میشه؟؟؟یا فقط وقتی صفحه ای باز میکنم مصرف میشه...
امیدوارم توضیحم مشخص باشه...
فرق adsl و dialup تو همینه دیگه.
dialup زمانیه یعنی کار نداره شما چقدر داری دانلود میکنی کار داره که چند دقیقه یا ساعته که کانکت هستی و پول میندازه.
adsl کاری به این نداره که چند وقته کانکتی ( یه دقیقه یا یه ماه ) کار داره به اینکه چقدر دانلود کردی دانلود و آپلود.(البته برای شما که سرویس حجمی دارید اینطوره برای اونایی که نامحدودن که فقط کار داره به اینکه کی یک ماهشون تموم میشه همین)
پس وقتی صفحه باز نمیکنی و کاری نداری اونم کاری ندارهالبته ممکنه یه کوچولو بیفته در حد یکی دو کیلو در عرض چند ثانیه که طبیعیه.
با سلام دوباره.میدونم خیلی سوال کردم ولی من فقط میخوام بدونم سیستم وایفا باید داشته باشه کامپیوترم یا نه؟؟؟؟؟؟
اگه نیاز داره بهم بگو چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟واضح حرف بزن من هیچی از اینا نمیفهمم.ممنون.
از مدلهای زیر کدام را پیشنهاد می کنید:
1- comtrend(ct-5611
2- Asus-AM602
و این مدل Dlink (Dlink 322T)؟
من تعریف ASUS را خیلی شنیدم و می گویند با اکثر ISP ها مچ هست!!
دیگه وقتی به سیستمت خود مودم وصله، وای فای می خوای چی کار؟؟؟
آنتن وایرلس می دونی به چه دردی می خوره؟ مثلا اگه وقتی لپتاپ گرفتی با لپتاپ به اینترنت وصل بشی؛ یا اصلا چرا راه دور بریم؟؟؟ گوشی هایی که وای فای دارن ( مانند بیشتر مدل های سری N نوکیا ) هم می تونن از این روش به اینترنت وصل بشن.
در حقیقت آنتن وایرلس برای همین موضوع هست. البته تو باید روی آنتنت پسورد بگذاری که دیگران از اینترنتت مفتی سو استفاده نکنن![]()
---------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دفترچه اش كه نوشته 4 تا lan 100
وايرلس هم نوشته تا 32wireless device
ببين كلاً استاندارد ieee802.11g
براي فضاهاي داخلي برد استاندارد حدود 38 متر هست براي فضاي هاي باز حدود 140 متر مي باشد.
ا حالا بستگي به جنس محيط وديوار و نويزهاي و پارازيتهاي محيط داره كه روي برد تاثير مي گذاره .
قيمتش راهم گفتم 81000 تومان البته از نمايندگي اش كه ساخت سيستم هست.
ممكن كمتر هم گير بياري.
من میخوام وایرلس بگیرماااااا.یعنی از مودم وایرلس یک سیم به کامپیوتر وصله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)