تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 389 از 2550 اولاول ... 2893393793853863873883893903913923933994394898891389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من کاملا موافق مخابرات هستم و اصلا راضی به شرکت های خصوصی نیستم . تو ایران از بس بهش خصوصی را اذیت می کنند که نگو تو همه چیر این جوری است .
    برای نمونه تورشته ما : فرق بیمارستانهای خصوصی و دولتی زمین تا آسمان است و همیشه نحوه سرویس دهی بیمارستان های دولتی بسیار مناسبتر از دولتی است هر چند که استثنائی هایی هم است .
    مخابرات دنبال سود نیست چون همه چیز دستش و فقط پورتو هم باز کنه براش سود داره و در واقع اگه بیاد خیلی زود پیشرفت می کند . هر چند که بحث های امنیتی و سپاه را مردم را گاهی مشکوک می کند ولی همین بعضی شرکتا کمتر از اینا نیستند چون وقتی قانون میگه IP باید در اختیار مقامات امنیتی قرار بگیرد در این صورت دولتی و خصوصی هم فرقی نداره .
    در کل در اولین فرصت که مخابراتی فعال شد من مشتریش هستم . به هر قیمتی

2. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما از برخورد همارا ناراحت هستید یا سرعتش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که از قیمتش

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببینید اگر با من هستید باید عرض کنم که تمام بحث ها مربوط به همارا در گذشته به تفصیل و با حضور دوستان انجام شده و تقریبا هیچ نتیجه ای نداشت و من هم دیدم چون بحث هیچ سودی برای کاربران ندارد خودمو کنار کشیدم و هر از گاهی از نظرات دوستان استفاده می کنیم .
    بحث پشتیبانی و یا بحث سرعت و قیمت و تقریبا زیر و بم همارا برای من تو این 2 سال مشخص است و مطمئن هستم و هستند که این بحث ها هیچ سودی ندارد . اگر توحید خان بودند (نمیدونم هستن یا نه) در مورد اون جلسه با جلیل زاده توضیح می دادند و می گفتند که چه دست اوردی داشت ؟؟؟؟؟!!!!!
    بیخیال داش همارا خوبه اما واسه من نه
    موفق باشید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببخشید شما رو حساب نکردم. این دفعه نظرسنجی رو میگم رو قیمت تموم کند.

7. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینید اگر با من هستید باید عرض کنم که تمام بحث ها مربوط به همارا در گذشته به تفصیل و با حضور دوستان انجام شده و تقریبا هیچ نتیجه ای نداشت و من هم دیدم چون بحث هیچ سودی برای کاربران ندارد خودمو کنار کشیدم و هر از گاهی از نظرات دوستان استفاده می کنیم .
    بحث پشتیبانی و یا بحث سرعت و قیمت و تقریبا زیر و بم همارا برای من تو این 2 سال مشخص است و مطمئن هستم و هستند که این بحث ها هیچ سودی ندارد . اگر توحید خان بودند (نمیدونم هستن یا نه) در مورد اون جلسه با جلیل زاده توضیح می دادند و می گفتند که چه دست اوردی داشت ؟؟؟؟؟!!!!!
    بیخیال داش همارا خوبه اما واسه من نه
    موفق باشید
    همون نظری که من رو شاتل می دم شما رو همارا میدید ولی خداییش شما تهران نیستید ببینید این شاتل چجوری دزدی میکنه اونوقت همون همارا رو حلوا حلوا می کنید. خود من دیدم طرف رفته همارا 1 گیگ ترافیک داشته چون 2 روز جلوتر رفته بود اون رو سوزونده بودند و بهش از 5 گیگ ترافیک داده بودند ولی خوب وقتی طرف همش از ترافیک شبانه استفاده میکنه که تا 2 روز مونده 1 گیگ اضافه میاره براش فرقی نمی کنه که اون 1 گیگ رو بدزدند یا نه.
    حالا شاید تو منطقه شما بد باشه.

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا کسه دیگه ای در مورد وایمکس ایرانسل نظری نداری؟؟؟
    یکی از دوستان استفاده می کنه. متاسفانه باید بگم با اون پارچ آب (آنتن رادیو !!!! ) اولا نمیشه همه جا استفاده کردش (باید یه پارچ زردو با خودت اینور انور ببری.
    قیمتها افتضاحه.
    کیفیت افتضاحه. قطع و وصلی زیاد داره.
    سرعت خوبه ولی همینشه که زود آدمو بیچاره میکنه.

در کل من دورو برش نمی رم. ایرانسل گند زده...

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

من کاملا موافق مخابرات هستم و اصلا راضی به شرکت های خصوصی نیستم . تو ایران از بس بهش خصوصی را اذیت می کنند که نگو تو همه چیر این جوری است .
    برای نمونه تورشته ما : فرق بیمارستانهای خصوصی و دولتی زمین تا آسمان است و همیشه نحوه سرویس دهی بیمارستان های دولتی بسیار مناسبتر از دولتی است هر چند که استثنائی هایی هم است .
    مخابرات دنبال سود نیست چون همه چیز دستش و فقط پورتو هم باز کنه براش سود داره و در واقع اگه بیاد خیلی زود پیشرفت می کند . هر چند که بحث های امنیتی و سپاه را مردم را گاهی مشکوک می کند ولی همین بعضی شرکتا کمتر از اینا نیستند چون وقتی قانون میگه IP باید در اختیار مقامات امنیتی قرار بگیرد در این صورت دولتی و خصوصی هم فرقی نداره .
    در کل در اولین فرصت که مخابراتی فعال شد من مشتریش هستم . به هر قیمتی
    مطمئن باش همین مخابرات و دولت کاری می کنن که شرکتهای دیگه بجا ADSL آب دوغ خیار بفروشن تا خودشون بیان بالا !!!! انقدر قطعی می دن و پورت می بندن که ...
    در ضمن مخابرات هم خصوصی شده ها گفته باشم.
    سپاه به اون عضمت یه کم خصوصی نیست البته

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

واسه من که همون سرعت شبای دیگست. البته نواسان داره.
    احتمالا از لینک دانلوده.
    من الان 4 ماهه که 120 تا فیلم دانلود کردم

10. این کاربر از ir_elf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله باورش سخته
    همین اقای فارس چون نتونسته بودن در عرض یه هفته مشکل پورتمون را حل بکنند و همیشه شانه خالی می کردند گفت گوشی و سپس به یکی از دوستان دیگش گفت که : یه باکتری است ..... بعدشو نشنیدم تا اینکه یکی دیگه جواب داد .
    می دونی دوست من. یه کم ایراد از ماست
    100% قبول دارم اون بی سوادایی که اونجا چیزی بارشون نیست فقط با توهین می تونن یه کاری کنن که ما فعلا از سرشون دک بشیم.

من اون مدتی که تهران داتک داشتمیه بار به خاطر سرعت که نواسان بین 2 کیلوبایت و 80 داشت و مدام تکرار می شد زنگ زدم.
    یکی از دخترایی که اونجا بود جواب داد (لازم به ذکره تا حدودی سواد حالیشونه) به ایشون گفتم سرعت نواسان داره. گفت نه درست شده. گفتن که نه واسه همه درست شده و ایراد برطرف شده. اصرار از ما و انکار از ایشون.
    یه فایل آپ کرد رو هاستشون و لینکو داد که دانلود کنم. دانلود کردم اینبار نوسان کمتر بود. گفتم شورشو درآوردین ایشون فرمودن که شما کورین حتما من اینجا دارم میبینم با چه سرعتی دانلود می کنی. اینو که گفت زنگ زدم مدیریت روابط عمومی. گفتن اشتباه شده.
    رفتم شرکت. گفتم اکانت من رو کنسل کنید وقتی نمی تونید یه جواب درست به مشتری ها بدین و توهین می کنید.
    سریعا اسم خانم رو پرسیدن. ایشونو احضار کردن.
    گفت من نگفتم کور گفتم نمیبینی.
    خلاصه به یک ... خوردنی افتاده بود که با هزار بار شرمندم ما رو راهی کردن.

یه کم خودمون رو نشون می دیم به این یاروها !!!

12. این کاربر از ir_elf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

>> ساختار بعضی سازمان ها در ایران طوری هست که حتی با خصوصی سازی هم تفاوتی در کارکردش نمیکنه ، فقط لایه بیرونیش رو عوض میکنه

>> بحث خصوصی سازی که در ایران میشه رو نباید با سایر کشور ها مقایسه کرد

>> تا حدودی میشه گفت که برای مباحث تکنولوژیک و روز باید روی شرکت ها حساب کرد نه دولت

>> به دلیل ملاحظاتی ! تکنولوژی های روز با تاخیر وارد کشور میشه و اگر در دست دولت قرار بگیره روندش کندتر هم میشه . در این میان بخش خصوصی هست که به دلیل کسب سود مقطعی ! - نه مانند دولت سود دراز مدت - خودش رو به آب و آتش میزنه

14. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم یه سوالی بکنم.ایا adsl دوستانی که از همارا گرفتن و سرویس محدود است در ساعات رایگان سرعتش چجوری ست؟
    چون من که سرویس 128 محدود دارم شبها اگه شانس داشته باشم از 20 بالاتر نمی یاد ولی وقتی از اون ساعات رایگان که می گئره سرعت دانلود تا 60 هم بالا می یاد. وقتی هم زنگ می زنم همارا میگه شما دیشب با سرعت 50 داشتید دانلود می کردید.کفر آدمو در می یارن.حالا آیا واقعا این جوری ا یا اینکه فقط مشکل مال من ا.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •