اينم يه بوتر قوي!
**Sting_of_The_Scorpion_v9.by_Resident Evil**
Multi Login Booter,24 0ptions,Chat2,YTK,YahElite,MyChat-(NEW PACKETS ADDED FOR HARDER HITTING POWER )-[Paid Program
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه بوتر قوي!
**Sting_of_The_Scorpion_v9.by_Resident Evil**
Multi Login Booter,24 0ptions,Chat2,YTK,YahElite,MyChat-(NEW PACKETS ADDED FOR HARDER HITTING POWER )-[Paid Program
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام واسه اینکار برو اینجا بعد هم یاکوزا پس را دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط asimaa11@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی داشتین به این ایدی پی ام بدین مال خودمه jigsaw_shadow
سلام یعنی اینکه
یکی هست برای من اد میفرسته و منم قبول میکنم حالا میخوام بدونم اون کیه که برای من اد میفرسته
سلام یعنی اینکه
یکی هست برای من اد میفرسته و منم قبول میکنم حالا میخوام بدونم اون کیه که برای من اد میفرسته
قبلا یه سایتایی بود که ایدی طرف رو بهش میدادی نشون میداد ان هست یا نه حالا اگه میشه یکی دو تا از این سایتا معرفی کنید
سلام
xeeber.com
این هم هست :قبلا یه سایتایی بود که ایدی طرف رو بهش میدادی نشون میداد ان هست یا نه حالا اگه میشه یکی دو تا از این سایتا معرفی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب دوست من در قسمت عنوان صفحه ID شو نوشته .سلام یعنی اینکه
برای مثال :
Oracle Eldorado ( Oracle_Eldorado) X
( اون X رو نادیده بگیر )
اونی که بیرون از پرانتز هست نیک نیمش هست که توی روم نشون میده و اونی که داخل پرانتز هست ID اصلیشو نشون میده .
!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!! i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!!i!i!i!
ببخشید کسی یه برنامه ID میکر قوی نداره ؟ واقعا نیاز دارم . ممنون میشم .
ممنون واقعا عالی و کارامد بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)