اینا یه لایه ای روش داره اگه اشتباه نکنم کروم هست به مرور بر اثر گرما لامپ کشیدن پارچه زبر خوردن سنگ ریزه از بین میره عوض هم بکنی بعد چند وقت همین جور میشه اگه دوست نداری از اون چراغا که قدیما رو 206 ها میزاشتن بگیر بزار
اینا یه لایه ای روش داره اگه اشتباه نکنم کروم هست به مرور بر اثر گرما لامپ کشیدن پارچه زبر خوردن سنگ ریزه از بین میره عوض هم بکنی بعد چند وقت همین جور میشه اگه دوست نداری از اون چراغا که قدیما رو 206 ها میزاشتن بگیر بزار
سلام دوستان من ماشینم رو ( تیپ ۲ ) مدل اخر ۹۰ ، چهار ماه به داداشم قرض دادم و بس که بی تفاوت هست و بد می رونه و روی دست انداز ها پرواز میکنه و فرود میاد ، الان که ماشین رو گرفتم خیلی صدا میده حتی ستون و در راننده هم به صدا افتاده
خواستم بپرسم بخوام زیر و بند رو یه حال اساسی بدم و شبیه قبل بشه حدودا چقدر واسم اب میخوره تقریبی ؟
راستی این پلاستیک بالای داشبورد یه وجب سمته راسته لوگوی ایربگ شکاف خورده ، میشه تعویض کرد ؟ برای ایربگ که مشکلی پیش نمیاد که ؟
مرسی
206 تو دست انداز میوفته جلوش تق تق میکنه
از چیه؟؟؟
هزینه تعمیرش چقدر میشه؟؟
ممنون
با سلام خدمت تمام عزیزان
من امروز که ماشین رو روشن کردم گیریوکس اتومات ۱ لقدی زد بعدش هم جفت چراغ های حالت برفی و اسپورت با هم خاموش و روشن می شدن !!!!
مشکل چبه ؟؟؟
ماشین ۴۰۰۰۰ تا کار کرده روغن گیربکس هم عوض نشده
دوستان کسی سوال من رو بلد نبود ج بده ایا !
به نظر من اول با شرکت آپکو تماس بگیر مشورت کن اگر برات انجام بدن به صورت فابریک هست و عالی ( قیمت و مارک و همه رو بهت میگن اگر نه از طریق نمایندگی اقدام کن )
انواع گیربکس و لوازم موتور در بندر گناوه هست اما نه اینکه همه جا باشه چون مجاز نیست.
گیربکس اتوماتیک و دستی برای خودروی کارکرده 207 حدود 1 میلیون تومن خواهد بود.
Last edited by mohamad skystar; 21-08-2012 at 21:31.
سلام خدمت اساتید محترم
اقا ما میخوایم روغنشو عوض کنیم (تیپ2)تا الانم روغن کارخونه توش بوده موندیم چی بریزیم توش البته همه میدونن که بهترین روغن total quoartz7000 ولی جای مطمین که روغن تقلبی ندهسراغ ندارم اینجا توتال هم نمایندگی یا مرکز پخش نداره از بین این روغنای ایرانی چیزی هست مناسب 206 تیپ 2 باشه؟راستی نمایندگیا توتال دارن؟
تا میشه سعی کنید از روغن موتور توتال اصلی استفاده کنید اگر گیر نیاوردین روغن ایرانول رویال گزینه خوبی هست همچنین لیکومولی
برای موتور 1400 ، در صورت تخلیه با ساکشن 3.3 لیتر و برای تخلیه با پیچ تخلیه 3 لیتر روغن میریزین و برای موتور 1600 برای تخلیه با ساکشن 3.4 لیتر و برای تخلیه با پیچ تخلیه(کارتل) 3.2 لیتر
چند وقته هست دور پمپ هیدرولیک چرب شده البته چندباری خودم قبل از چرب شدن درشو باز کرده بودم
ماشین 1200 کار کرده
مشکل از چیه؟
نگاه کن در محکم بسته شده باشه (مثله در موتور قفل میشه دیگه نمیچرخه)اگه محکم بود احتمال داره از واشر درش هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)