تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 506 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دوستان عزیز! نمیدونم اینجا جاش هست یا نه. من 206 اس دی دارم- وی یک مدل 89. اخیراً متوجه شدم که قسمت بالایی بلوری هر دو چراغ جلو پوست پوست شده و دست که میکشی میریزه و این حالت دوباره بعد از شستشوی محل تکرار میشه. فقط نیمه بالایی هر دو چراغ اینجوریه. ماشین هنوز تو گارانتیه. تقاضای راهنمایی دارم. با تشکر
    اینا یه لایه ای روش داره اگه اشتباه نکنم کروم هست به مرور بر اثر گرما لامپ کشیدن پارچه زبر خوردن سنگ ریزه از بین میره عوض هم بکنی بعد چند وقت همین جور میشه اگه دوست نداری از اون چراغا که قدیما رو 206 ها میزاشتن بگیر بزار

2. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام دوستان من ماشینم رو ( تیپ ۲ ) مدل اخر ۹۰ ، چهار ماه به داداشم قرض دادم و بس که بی تفاوت هست و بد می رونه و روی دست انداز ها پرواز میکنه و فرود میاد ، الان که ماشین رو گرفتم خیلی صدا میده حتی ستون و در راننده هم به صدا افتاده

خواستم بپرسم بخوام زیر و بند رو یه حال اساسی بدم و شبیه قبل بشه حدودا چقدر واسم اب میخوره تقریبی ؟

راستی این پلاستیک بالای داشبورد یه وجب سمته راسته لوگوی ایربگ شکاف خورده ، میشه تعویض کرد ؟ برای ایربگ که مشکلی پیش نمیاد که ؟

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

206 تو دست انداز میوفته جلوش تق تق میکنه
    از چیه؟؟؟
    هزینه تعمیرش چقدر میشه؟؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام خدمت تمام عزیزان
    من امروز که ماشین رو روشن کردم گیریوکس اتومات ۱ لقدی زد بعدش هم جفت چراغ های حالت برفی و اسپورت با هم خاموش و روشن می شدن !!!!
    مشکل چبه ؟؟؟
    ماشین ۴۰۰۰۰ تا کار کرده روغن گیربکس هم عوض نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی سوال من رو بلد نبود ج بده ایا !

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام خسته نباشید اساتید محترم در رابطه با پژو 207 خودم که میخواستم اون رو اتومات کنم سوال کنم :
    از قیمت یا مارک معروف از ...... مثلا قیمت گیربکس یا هزینه ی تعویضش تا .......راستی چه لوازمی باید بخرم؟
    الان شنیدم توی گناوه گیربکس استوک هست ! ؟؟؟؟این واقعیت داره؟اگه هست قیمت و کیفیتش چطوره ؟
    واین که مثل گاز سوز و کارخونه و دستی میشه هم قیمتش و هم نمای ظاهری کار > توی فروش ماشین چقدر تاثیر داره ؟ یعنی 207 من بعد از اتومات شدن قیمتش عوض میشه؟چند ملیون؟
    به نظر من اول با شرکت آپکو تماس بگیر مشورت کن اگر برات انجام بدن به صورت فابریک هست و عالی ( قیمت و مارک و همه رو بهت میگن اگر نه از طریق نمایندگی اقدام کن )
    انواع گیربکس و لوازم موتور در بندر گناوه هست اما نه اینکه همه جا باشه چون مجاز نیست.
    گیربکس اتوماتیک و دستی برای خودروی کارکرده 207 حدود 1 میلیون تومن خواهد بود.
    Last edited by mohamad skystar; 21-08-2012 at 21:31.

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    اقا ما میخوایم روغنشو عوض کنیم (تیپ2)تا الانم روغن کارخونه توش بوده موندیم چی بریزیم توش البته همه میدونن که بهترین روغن total quoartz7000 ولی جای مطمین که روغن تقلبی ندهسراغ ندارم اینجا توتال هم نمایندگی یا مرکز پخش نداره از بین این روغنای ایرانی چیزی هست مناسب 206 تیپ 2 باشه؟راستی نمایندگیا توتال دارن؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    اقا ما میخوایم روغنشو عوض کنیم (تیپ2)تا الانم روغن کارخونه توش بوده موندیم چی بریزیم توش البته همه میدونن که بهترین روغن total quoartz7000 ولی جای مطمین که روغن تقلبی ندهسراغ ندارم اینجا توتال هم نمایندگی یا مرکز پخش نداره از بین این روغنای ایرانی چیزی هست مناسب 206 تیپ 2 باشه؟راستی نمایندگیا توتال دارن؟
    تا میشه سعی کنید از روغن موتور توتال اصلی استفاده کنید اگر گیر نیاوردین روغن ایرانول رویال گزینه خوبی هست همچنین لیکومولی

برای موتور 1400 ، در صورت تخلیه با ساکشن 3.3 لیتر و برای تخلیه با پیچ تخلیه 3 لیتر روغن میریزین و برای موتور 1600 برای تخلیه با ساکشن 3.4 لیتر و برای تخلیه با پیچ تخلیه(کارتل) 3.2 لیتر

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

چند وقته هست دور پمپ هیدرولیک چرب شده البته چندباری خودم قبل از چرب شدن درشو باز کرده بودم
    ماشین 1200 کار کرده
    مشکل از چیه؟

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

چند وقته هست دور پمپ هیدرولیک چرب شده البته چندباری خودم قبل از چرب شدن درشو باز کرده بودم
    ماشین 1200 کار کرده
    مشکل از چیه؟
    نگاه کن در محکم بسته شده باشه (مثله در موتور قفل میشه دیگه نمیچرخه)اگه محکم بود احتمال داره از واشر درش هم باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •