تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 1081 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام همیلتون عزیز مثل همیشه شما در پاسخگویی یکی از اولین ها هستی.
    من تقریبا یک سال و نیم هست از کسپر استفاده می کنم و آز کی برای اکتیویت استفاده می کنم.از kis ورژن 7.0.1.325 استفاده میکنم.تقریبا 3 4 روزی هست این مشکل پیش اومده.نه خیر از هیچ محصول امنیتی دیگری استفاده نمیکنم.این مشکل دقیقا از زمانی پیش اومد که یک پیغام در مورد باقی موندن تنها 7 روز از اعتبار کی به من داده شد شایدم بی ربط باشه.مرسی از راهنماییتون.
    با سلام و ممنون از لطف شما.
    در مورد ارتباط بين ايجاد مشكل بعد از پيغام 7 روز باقي مانده به اعتبار Key و ريست شدن سيستم ارتباط منطقي وجود نداره.در مورد ريست شدن بي دليل و ناگهاني سيستم بايد به فكر مشكلات سخت افزاري سيستم نيز بود.مثلا اگر فن CPU بدرستي كار نكنه بدليل بالا رفتن سريع دماي CPU براي جلوگيري از بروز مشكل و سوختن CPU سيستم ناگهان ريست ميشه يا اگر منبع تغذيه دچار مشكل شده باشه.
    من توصيه ميكنم براي اينكه مطمئن بشيد مشكل از طرف كاسپر نيست نسخه موجود خود را يكبار Repair كنيد.براي اين منظور مسير زير را دنبال كنيد:
    Strat....>All Programs...>Kaspersky Internet Security....>Modify,Repair or remove

اگر همچنان مشكل برقرار بود آنرا Uninstall كنيد و از آخرين نسخه كاسپر استفاده كنيد يا براي مدت خيلي كوتاهي از يك محصول امنيتي ديگه استفاده كنيد ببينيد آيا مشكل همچنان پابرجاست يا حل شده.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان من همونطور كه قبلا گفتم اين آنتي ويروسو روي دو تا كامپيوتر نصب كردم بعد يكي آپديت كردم(18مگابايت) حالا ميخوام اين آپديتارو با كامپيوتر ديگه انتقال بدم ولي نشد طبق اول تاپيك فولدر bases در مسير
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases
    كپي كردم و روي دسكتاپ كامپيوتر دوم انتقال دادم بعد تو قسمت تنظيمات آپديت كاسپر سرور كاسپرو غير فعال و آدرس فولدر bases دادم وفعال كردم ولي بعد از زدن آپديت اتفاقي نميفته وآنتي ويروس آپديت نميشه مشكل از كجاست؟
    دوست عزيز اين روش براي آپديت كاسپر نسخه 8 درست نيست و مطمئنا اگر هم آپديتي صورت بگيره بصورت ناقص و Corrupt خواهد بود.براي اطلاع از نحوه آپديت دستي نسخه هاي 7 و 8 به تاپيك زير مراجعه نماييد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه samdeath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    تفاوت ورژن های مختلف kaspersky در چیه؟
    مثلا 8.0.0.357 با 8.0.0.505 چه تفاوتی داره؟
    آیا تفاوت فقط در update بودن نرم افزاره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    تفاوت ورژن های مختلف kaspersky در چیه؟
    مثلا 8.0.0.357 با 8.0.0.505 چه تفاوتی داره؟
    آیا تفاوت فقط در update بودن نرم افزاره؟
    در ورژنهاي جديد عموما باگها و اشكالات گزارش شده توسط كاربران و افراد حرفه اي برطرف ميشه يا احيانا موارد جديدي اضافه يا حذف ميشه و با ارائه نسخه هاي جديد معمولا برنامه كارايي بهتري پيدا ميكنه بخصوص اگر ورژن Final يا نهايي باشه.اين مورد در نسخه هاي Beta صادق نيست و نسخه هاي Beta داراي باگها و اشكالاتي هستند و استفاده از آنها به هيچ وجه به كاربران عادي توصيه نميشه.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چرا وقتی این آنتی ویروس رو نصب میکنیم اینترنت رو قطع میکنه ؟؟؟؟ بعدش وصل میشه ولی میشه تنظیماتش رو بگین که درست نصب کنیم اینترنت مشکل نخوره ؟؟؟؟ قطع و وصل اینترنت من بخاطر این بود هر وقت هم exit میکنیم اینترنت رو قطع میکنه

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    این هم لینک گزارش من :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز گزارش سیستم شما را مطالعه کردم و مورد خاصی رو ندیدم

در واقع این اولین باری است که چنین موردی را مشاهده میکنم

شما از usb جلو بهره می برید یا پشت ؟ آیا از usb دیگر هم امتحان کردید ؟

آیا با فلش یا کول دیسک دیگری هم امتحان کردید که چنین موردی پیش می آید یا خیر ؟

این مورد قبلا هم بود یا به تازگی رخ میدهد ؟ با آنتی ویروس دیگر تست کردید ؟

8. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا وقتی این آنتی ویروس رو نصب میکنیم اینترنت رو قطع میکنه ؟؟؟؟ بعدش وصل میشه ولی میشه تنظیماتش رو بگین که درست نصب کنیم اینترنت مشکل نخوره ؟؟؟؟ قطع و وصل اینترنت من بخاطر این بود هر وقت هم exit میکنیم اینترنت رو قطع میکنه
    از کدام نسخه و چه ورژنی استفاده میکنید ؟ ویندوز ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز گزارش سیستم شما را مطالعه کردم و مورد خاصی رو ندیدم

در واقع این اولین باری است که چنین موردی را مشاهده میکنم

شما از usb جلو بهره می برید یا پشت ؟ آیا از usb دیگر هم امتحان کردید ؟

آیا با فلش یا کول دیسک دیگری هم امتحان کردید که چنین موردی پیش می آید یا خیر ؟

این مورد قبلا هم بود یا به تازگی رخ میدهد ؟ با آنتی ویروس دیگر تست کردید ؟
    سلام
    از USB های جلو استفاده میکنم !
    در ضمن چرا از وقتی که پاک کردن اتوماتیک کسپر رو طوری کردم که از من سوال کنه برای برنامه های تاییدی من هم سوال میپرسه !
    مثلا برای اجرای POWERDVD.EXE هم میگه Disinfect در حالی که ویروسی نداره !

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

لطفاً سریع کمک کنین عجله دارم ممنون
    1)اون فایل مربوط به Key در پستی که برای دانلود کسپر اینترنت سکوریتی هست دانلود نمیشه
    2)از وقتی برنامه کسپر اینترنت سکوریتی رو نصب کردم CPU Usage همش روی 100 هست و هیچ کاری نمیتونم بکنم

لطفاً راهنمایی بفرمایین....

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

لطفاً سریع کمک کنین عجله دارم ممنون
    1)اون فایل مربوط به key در پستی که برای دانلود کسپر اینترنت سکوریتی هست دانلود نمیشه
    2)از وقتی برنامه کسپر اینترنت سکوریتی رو نصب کردم cpu usage همش روی 100 هست و هیچ کاری نمیتونم بکنم

لطفاً راهنمایی بفرمایین....
    1-آدرس فايل و پست مربوطه را دقيق بفرماييد.
    2-از كدام نسخه استفاده ميكنيد؟چند وقته از كاسپر استفاده ميكنيد؟مشخصات سخت افزاري سيستم شما چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •