تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 1045 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من متن زیر رو توی ورد 2007 نوشتم اما کیفیت خوبی نداره . میخوام مثل تایپ تو فوتوشاپ صاف و سیقلی یا به قول معروف Smooth کنم اما قسمتی براش پیدا نکردم . این متنی که من نوشتم :

اینم یه متن دیگه که از یه فایل PDF هست ولی کیفیت متنش بهتره و تمیز تر نشون میده :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    برای من مشکلی پیش اومده یه سری اطلاعات (کارت شارژ از اینترنت خریده بودم) و داخل فایل word ذخیره کرده بودم بعد یه نفر که تازه کار بود از شانس بد من همین فایل را باز می کند واطلاعات جدید وارد می کند و save هم می کند امروز که امدم کار کنم می بینم اطلاعات قبلیم نست و.........
    آیا می شود اطلاعات قبلی را بدست آورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    منتظر جواب شما هستم
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من متن زیر رو توی ورد 2007 نوشتم اما کیفیت خوبی نداره . میخوام مثل تایپ تو فوتوشاپ صاف و سیقلی یا به قول معروف Smooth کنم اما قسمتی براش پیدا نکردم . این متنی که من نوشتم :
    اینم یه متن دیگه که از یه فایل PDF هست ولی کیفیت متنش بهتره و تمیز تر نشون میده :
    منظورت از اينكه كيفيت خوبي نداره چيه ؟

مگه ميخواي باهاش چيكار كني غير از پرينت ؟؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان
    برای من مشکلی پیش اومده یه سری اطلاعات (کارت شارژ از اینترنت خریده بودم) و داخل فایل word ذخیره کرده بودم بعد یه نفر که تازه کار بود از شانس بد من همین فایل را باز می کند واطلاعات جدید وارد می کند و save هم می کند امروز که امدم کار کنم می بینم اطلاعات قبلیم نست و.........
    آیا می شود اطلاعات قبلی را بدست آورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    منتظر جواب شما هستم

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

در اين موارد بايد گفت كه هيچ راهي چاره ساز نيست چون اطلاعات در همان فايل تغيير كرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظورت از اينكه كيفيت خوبي نداره چيه ؟

مگه ميخواي باهاش چيكار كني غير از پرينت ؟؟
    خب آره میخوام پرینت بگیرم ولی کیفیت متنش خوب نیست . ببین مثلا اگه من همین متنو با فونت Tahoma بزنم و با اندازه 10 خیلی خوب می افته ولی من میخوام از این فونت که برای کتابهای درسیه استفاده کنم که با اندازه 16 مشکل داره ولی اگه با 28 بزنم خیلی کیفت خوب میشه اما اندازه بزرگ . میخوام عین فتوشاپ متنو Smooth کنم یعنی دورش نرم تر بشه . الان این تصویر نشون دهنده سه نوع کیفیته متنه که من میخوام یه چیزی مثل وسطیه در بیارم :

اگه مشکل نمیشه بگین که از یه فونت معمولی استفاده کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ببینم که چه جوری می تونم تو تصویر زیر نوشته های وسط رو همه و همه و یه کمی این ور و اونور کنم
    آخه هر کاری می کنم فقط یک سطر از اون جا به جا میشه

با تشکر
    منتظر هستم

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب آره میخوام پرینت بگیرم ولی کیفیت متنش خوب نیست . ببین مثلا اگه من همین متنو با فونت Tahoma بزنم و با اندازه 10 خیلی خوب می افته ولی من میخوام از این فونت که برای کتابهای درسیه استفاده کنم که با اندازه 16 مشکل داره ولی اگه با 28 بزنم خیلی کیفت خوب میشه اما اندازه بزرگ . میخوام عین فتوشاپ متنو Smooth کنم یعنی دورش نرم تر بشه . الان این تصویر نشون دهنده سه نوع کیفیته متنه که من میخوام یه چیزی مثل وسطیه در بیارم :

اگه مشکل نمیشه بگین که از یه فونت معمولی استفاده کنم
    سلام، نگفتين از چه فونتي استفاده ميكنين؟ هر چند كه فكر نميكنم كه توي word قسمتي براي smooth كردن باشه.

با سلام
    می خواستم ببینم که چه جوری می تونم تو تصویر زیر نوشته های وسط رو همه و همه و یه کمی این ور و اونور کنم
    آخه هر کاری می کنم فقط یک سطر از اون جا به جا میشه

با تشکر
    منتظر هستم
    سلام دوست عزيز .... ببخشين اما .... متوجه نميشم..... دقيقا ميخواين چه كار كنين؟ يه كمي اين ور و اونور كردن؟

===================

دوست عزيزم wordist ... سلام...
    من هم يه سوال داشتم... من روي كامپيوترم آفيس 2003 دارم... ميشه روي همين ويندوز بدون حذف كردن آفيس 2003 ، آفيس 2007 رو هم نصب كنم؟

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

با سلام

من می خواستم آفیس 2010 رو نصب کنم. اما ارور می ده.
    یه help ای به ما بنمایید.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان چطور میشه در 2007 تعیین کرد که با نگه داشتن کلید کنترل و کلیک روی قسمتی از فهرست، به صفحه مورد نظر بریم ؟ و اینکه این قابلیت بعد از تبدیل فایل به pdf هم باقی میمونه ؟

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چطور میشه در 2007 تعیین کرد که با نگه داشتن کلید کنترل و کلیک روی قسمتی از فهرست، به صفحه مورد نظر بریم ؟ و اینکه این قابلیت بعد از تبدیل فایل به pdf هم باقی میمونه ؟
    با سلام خدمت شما
    دوست گرامی در صورتی که شما از ابتدا فهرست‌ها را استایل‌بندی کنید می‌توانید فهرست اتوماتیک بوجود بیاورید. در این حالت با گرفتن کلید کنترل و کلیک روی آن فهرست می‌توانید به صفحه مورد نظر بروید.
    هنگامی که این فایل را به PDF تبدیل کنید نیز تنها کافی است که روی فهرست کلیک کنید تا شما به صفحه مورد نظر بروید، پس این قابلیت در فایل PDF نیز باقی می‌ماند.
    خدا نگه‌دار شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •