سر چراغ قرمز ولوم رو 50 زمین لرزه ای بود برا خودش یکی زد به شیشه یه پسر گدا 12 ساله...گفت صداش کمه بلندگو بیارم برات....دیگه اینها گیر نداده بود که به یاری خدا.....
سر چراغ قرمز ولوم رو 50 زمین لرزه ای بود برا خودش یکی زد به شیشه یه پسر گدا 12 ساله...گفت صداش کمه بلندگو بیارم برات....دیگه اینها گیر نداده بود که به یاری خدا.....
آقاا داری حال میکنی با سیستمتااایه فیلمی از صدای سیستمت بگیر ببینیم چی در اومده ماهام از صداش لذت ببریم
![]()
Last edited by saman1367; 22-10-2010 at 22:54.
برای پخش هم 5150 مد نظرمه.به نظرت خوبه؟
این باند jbl رو توی تهران از کجا میشه گیر آورد"؟
آمپلیتون چی بود؟
گین رو چقدر باز کردی؟
گوشاتو به فنا ندی داداش؟حالا گوره بابای پلیس!!
اگه گیر بیاری واقعا چیزه خوبیه!
بر و بچ سیستم باز دیگه بی خیال ما شدید ها؟؟؟؟؟
نمیخواید به ما یه امپ 4 کاناله خوب معرفی کنید؟؟؟؟؟
سلام دوباره .
ممنون
راستشو بخوای اون موقع که ما رفتیم هم ثبت نام نمیکردن برای دوگانه سوزش ، ولی یکی از آشنا ها نمایندگی داره ، اون خودش پیگیر شد و یدونه ردیف کرد واسمون![]()
فقط یه سوال واسم پیش اومده ، اینکه پخش چقدر تو صدا تاثیر داره ؟
مثلا با همین پخش فابریکی ، اون باند ها خروجی خوبی میدن ؟ ( همون MTX 693 )
یه سوال دیگه اینکه این 20 تومن اختلاف قیمت تاثیرش محسوسه ؟![]()
سلام امير جان
نه بابا من يكي كه خيلي دنبال يه امپ درست و حسابي هستم برات،ولي با بودجه پائئين ميخوام گير بيارم كه
اون آمپ ساند هم تو فرومهاي خارجي چيز ديگه اي ميگن!!ولي خب حتما دوستان تست كردن و نظر دادن.نميدونم. پاور آكوستيك هم همانطور كه دوستمون گفت بد نيست،من خودم 2400DB رو دارم.البته به پاي آمپهاي برند دار نميرسه ولي تو قيمت خودش بد نيست.
مسلمه كه پخش خوب بسيار تو صدا موثره.مخصوصا اگر DAC 24Bit واقعي باشه،مثل p80 كه از
Ic Burr Brown
شركت زيمنس استفاده ميكنه و واقعا كيفيت پخش بالائي داره.![]()
فكر نكنم 5150 گير بياد 5250 اومده جاش كه من با ظاهرش حال نكردم اگه گيرت نيومد 7250 بگير خودم 7150 ميخوام اما قيمتش وحشتناك رفته بالا اينجا ( 260 تومن ) شايد منم 7250 بگيرم
شمارشو برات ميفرستم بزنگ اگه موجود داشته باشه واست ميفرسته
من نميدونم تا صحبت از باند ميشه يا 718 يا 6975 مگه فقط همين 2 تا باند هست ؟ تا وقتي برند هاي معتبر تر هستن و باند هاي خوش صداتر كه تو همه رنج قيمت هم باند دارن infinity - jbl - mtx
Last edited by sAeEd_kHaAn; 23-10-2010 at 10:56.
آقا آمپهای 4کاناله سانداستریم مدلهای زیادی برای انتخاب داره..
اینکه میگیم این مدلهای جدید از کیفیت ساخت خوبی بر خوردار نیست منظورمون در مقایسه با آمپهای سری قبله نه اینکه کلا" بد باشن شاید تو اون قیمتی که شما میخواین بهتیرن گزینه هم باشه.. به قول آقا علی بستگی به خودت داره که چه جوری میخوای ازش نگهداری کنی..
اینم چند مدل از آمپهای 4 کاناله ساند:
روی 4اهوم هر کانال 100 وات یا بیشتر میدن:
TRx4.880
TRx.640
TR500
PX4.760
PX4.580
RUB4.680--->قیمت 135.000
روی 4اهوم هر کانال 80 وات:
PCX4.540
STL4.500
DTR4.500
LW4.620
بهترین قیمتو به نظرم شرکت اسراالکترونیک بهتون میده.. حالا اگه دوستان جایی بهتر سراغ دارن معرفی کنن ماهم استفاده کنیم..زنگ بزن ببین کدوم این مدلها با بودجه شما همخوانی داره..موفق باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)