بله از این زاویه حق کاملا با شماست...!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله از این زاویه حق کاملا با شماست...!
سلام بر همه دوستان
منم بالاخره رفتم امروز درخواست ADSL دادم.
رفتم اندیشه یه مودم معمولی گرفتم مدل TD-8811 tplink
داخل جعبش زده برو به TCP/IP Properties .....آدرس 192.168.* را وارد کنید و ....
من نمیدونم چجوری و از کدوم قسمت باید این کار رو بکنم؟!
لطفا اگه توضیحی بهتر و مفیدتر در رابطه با مودم یا اینترنت هم دارید منو راهنمایی کنید
راستی بنظر شما کی وصل میشه؟
ممنون از لطف شما
درسته ایرانه ! و از قدیم و ندیم گفتن جان فدای شکم !
ولی تا حالا که تو چند تا شرکت ISP پا گذاشتم و خواستم اشتراک بگیرم یا تمدید کنم کسی بهم چای با کوکی تعارف نکرده ! چه برسه بگم "فسخ" بعدش بهم چایی هم بدن !
حالا کجا میدن ؟!! ما هم هستیم . کارت دایل آپ با چایی هم بدن بازم قبوله !
اما در مورد 2 گیگ حجم اضافه اندیشه بخصوص برا کسی که روزا فقط دنبال وب گردی و دانلود فیلهای کم حجمه میتونه خیلی تاثیر گذار باشه ... شاید برای دانلود فیلم 2 گیگ هیچی نباشه اما بارها شده که تا آخر ماه به همین 2 گیگ تمدید حجم نیاز پیدا کردم .. یعنی شاید اگه اندیشه بجای 128 با حجم 8 گیگ ترافیک 10 گیگ رو برای اشتراک 128 هم میداد خودم هیچوقت نیاز پیدا نمیکردم که تو چند ماه اخیر حجم اضافه بخرم .
پس کوچ کردن واسه 2 گیگ بیشتر از 6 گیگ به 8 گیگ می تونه منطقی باشه .
مبارکه دوست عزیز ...
اگه خوش شانس باشی 3 روز اگه هم بد شانس بین 1 هفته تا 10 روز طول میکشه ...
در ضمن تنظیم مودم رو وقتی انجام بده که خطت وصل شده و چراغ ADSL رو دستگات روشن بمونه .
اون شماره آی پی رو باید تو اینترنت اکسپلور وارد کنی . البته صبر کن تا خطت وصل شه .
نحوه تنظیم و ساخت کانکشن رو از اینجا دانلود کن و قسمت تنظیم با کابل شبکه و ساختن کانکشن رو بخون .( البته زحمتش رو آقا سهیل کشیده بودن که چند وقته تو جمع ما نیستن ) خیلی خیلی سادست . موفق باشی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من منظور از این که گفته شد چای با کوکی...
من وقتی رفتم پارس برای فسخ همه زرد شدن ؛ شما کاربر قدیمی ما هستین. آخه چرا...؟
برای چی..؟ بعدشم پذیرایی..! فعلن من از پارس راضیم..!
برنامه ایی برای کنترل حجم ترافیک ماهیانه دانلود هست ؟
بعد از تست های بسیار زیاد متوجه شدم که مشکل PINGاز کجاست.(مادر جان)
عکسی از تست PINGبا IPایران:
عکسی از تست PINGبا IP USAسرور1:
عکسی از تست PINGبا IP USAسرور2:
عکسی از تست PINGبا IP GERMANY:
عکسی از تست PINGبا IP UK:
![]()
Last edited by jabarsink2000; 09-05-2010 at 22:40.
بله دوست من ؛ نرم افزار du meter
از اینجا دی اِلش کن........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه گیری در یک کلام :
تو 3 تا تست از 4 تا تستی که با فیل-شکن و تغییر آی پی انجام شده سرعت پینگ بهتر شده .
چرا ؟! چون سرور ایرانی دور زده شده و با این کار فیل-ترینگ و نرم افزارهای کنترل داخلی هم کنار گذاشته شدن ...
نتیجه این شده که سرعت پینگ بین 100 تا 200 میلی ثانیه بهتر شده که مقدار زیادی هست. یعنی از حدود 450 میلی ثانیه به حدود 250 میلی ثانیه رسیده که واقعا خوبه !
این تست نشون میده مشکل زیاد شدن زمان پینگ از کنترل های سرورهای داخل ایران و خود مخابرات ناشی میشه . ( البته تو این مورد که بعضی وقتا هم تقصیر خود ISP هاست شکی نیست . ولی فکر کنم آقا جابر هم الان پی برده باشه اندیشه هم 100% مقصر نبوده ! )
تو یه مورد هم سرعت تغییری نکرده . چون این نکته رو هم همیشه در نظر بگیرین وقتی از یه برنامه تغییر ای پی ( مثلا وی-پی - ان ) استفاده میشه مثل این می مونه که آدم قاشق غذا رو اول دور سرش بچرخونه بعدش بذاره دهنش ! به این معنی که یه تونل بین سرور ایرانی و خارجی زده میشه و اطلاعات اول باید توسط سرور خارجی گرفته بشه بعدش به کامپیوتر ما منتقل بشه در نتیجه اگه به هر دلیلی سرور خارجی پر ترافیک باشه یا مشکل سرعت داشته باشه ما هم افت کیفیت و سرعت خواهیم داشت .
آقای MOZ هم که پینگ بالای 2000 داشتن اگه به روشهای تغییر ای پی دسترسی دارن این روش رو حتما یه تستی بکنن ببینن نتیجش چی میشه .
در ضمن امشب سرعت رو اندیشه استاندارد کرده و تا این لحظه ( ساعت 1:40 شب ) سرعت برا اشتراک 128 از 20 کیلو بایت بیشتر نمیشه .دقیقا بین 17 تا 20 کیلو در نوسانه .
Last edited by birak; 10-05-2010 at 00:51.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)