تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 416 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در تکمیل حرفای بهزاد ، با تمرین میشه بر چندین عنصر مسلط شد ولی استفاده همزمان و ترکیبشون به صورت ژنتیکی هست . بعضیا دوتا رو میتونن ترکیب کنن بعضیا هم سه تا رو که همه این ها وابسطه به توانایی ژنتیکی و ککی گنکای(یا ککی توتا) داره . البته افراد بسیار کمی ککی توتا دارن مثل سوچیکاگه که سه عنصر زمین ، باد و آتش رو همزمان ترکیب میکنه و اون قدرت ذرات رو میسازه . ککی گنکای هم مثلا اون قدرت مواد مذاب میزوکاگه از ترکیب زمین و آتش .
    تا جایی که یادمه فقط یه نفر هست که میدونیم ککی توتا داره و اونم همین سوچیکاگست .
    یعنی در کل استفاده جداگانه چند عنصر چیز خاصی نیست ولی خوب ترکیبشون فقط ژنتیکی هست .(البته سوچیکاگه قبلی هم مثل اونوکی قدرت ذرات رو داره و معلوم نیست که آیا اینا رابطه خونی دارن یا نه)
    بعضیا مثل میزوکاگه چندین ککی گنکای دارن .(مواد مذاب و مه داغ)
    Last edited by Arrowtic; 05-09-2013 at 17:52.

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    مانگای 646 زودتر اومد و به نظرم همه چیز رو در مورد داستان اصلی ناروتو برملا کرد،الان احساس بدی نسبت به ناروتو پیدا کردم.فقط یه پیش زمینه ای در مورد این داستان بگم:
      محتوای مخفی: The origin 
    داستانش از یک داستان مذهبی دینی گرفته شده به نظرم
    موفق باشید
    Last edited by footballist; 10-09-2013 at 11:59.

4. 4 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کلی چیز میز درباره داستان فهمیدیم .
    هفه بعد هم 21 صفحه ای هست مانگا !

6. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم خیلی چیزا فهمیدم و جالبه که یک داستان مشترک در عقاید بسیاری از مردم جهان در قالب ادیان و باورها مختلف نقش بسته .
    به هر حال مانگای امروز از خیلی جهات از دو مانگای گذشته بهتر بود .

ناتوانی کیوبی و هاچیبی توی این وضعیت جالب توجه بود . . . .فقط یک سوال :

مگه ساروتوبی از بین نرفته بود ؟! چی شد که یکدفعه اومد ؟!

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مگه ساروتوبی از بین نرفته بود ؟! چی شد که یکدفعه اومد ؟!
    اره این ساروتوبی کجا بود یهو پیداش شد؟؟ .. در ضمن فکر کنم احضار یا چیزی کرده بود .. منظورم همون میمونه هستش که به یه چوب دستی تبدیل میشه ..که حنی لرد اوروچی هم از قدرتش می ترسید ..توی فصل اول هم تونست با اون میمونه جلوی اروچی بایسته و لرد اروچی هم نگران بود که اون میمون رو احضار کرده... به نظرم این ساروتوبی یه چیزی داره باز نسبت به بقیه و حالا داستان افتاده رو گردنش ...
    .........................
    بالاخره این داستان لوح اوچیها هم معلوم شد .. کشته شدیم از بس حدس زدیم در موردش .. کی فکر می کرد همچین چیزی نوشته شده باشه روش .. واقعا داستان جالبی برای وجود نینجاها و حضورشون گفته شد .. خداییش هم برام سوال بوده که این نینجاها چه جوری به وجود امدن و الان معلوم شد .. یه چیزی کسی سابقه ای در مورد این "درخت خدا" نداره ؟؟؟
    یه جورایی شبیه به داستان آدم و حوا خودمون بود !!! خشم اون درخت و خشم خدا....
    .......................
    ناروتو کلا درمونده شد .. با اون چاکرایی که به بقیه داد تقریبا همه رو به کشتن داد !!! حالا معلومه حسابی حرص می خوره ..
    ...........................
    من موندم اون چطور مادارا می تونه اون درخت و میوه اش رو کنترل کنه !!! حتی فکر کنم اوبیتو هم نمی تونه فکر اصلی مادارا رو بخونه و یه جورایی بازیچه مادارا بشه اخرش ..
    .................................
    ساساکه هم که کلا پشم شده .. هیچ کاری نمی تونه بکنه ..اون همه قدرت چشمی هم براش سودی نداشت و باز داره به ناروتو حسودی می کنه .. دیکه همه به سوسانو عادت کردن !! چیز جدیدی نیست .. وقتی ایتاچی برای اولین بار زد کف کردم گفتم دیگه قدرت از این بالاتر نیست ...
    ..............................
    از 5 کاگه و لرد اوروچی خبری نشد ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم مادارا بتونه اون درخت رو کنترل کنه . چون توی مبارزه با هاشیراما این درخت به هر دوی اونا حمله میکرد که با جا خالی دادن از اون فرار میکردن .
    در ضمن این میوه طبق گفته مادارا هر هزار سال یک بار بوجود میاد و باید دید آیا همچین زمانی سپری شده که این چرخه دوباره طی بشه یا نه !؟

از طرف دیگه اوبیتو روی جوبی کنترل داره و اون بوده که درخت رو بوجود اورده و فکر نکنم مادارا بتونه کاری بکنه .
    درخت خدا هم هر کسی که نزدیکش باشه رو با مکیدن چاکرا از بین میبره . از طرف دیگه خود اوبیتو هم حواسش هست و مادارا هم قدرتی نداره که بتونه روی اوبیتو تاثیر بذاره .

اگر هم اون میوه بوجود بیاد فکر کنم نصیب ناروتو بشه

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت elmira.saadati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض سلام من عضو جدید هستم

سلام بچه ها من تازه عضو شدم این هم اولین باره که دارم متن ارسال می کنم . ناروتو رو دیدم الان دارم شیپودن نگاه می کنم یه سوال دارم مانگا چیه؟ مگه ناروتو شیپودن ادامه ناروتو نیست؟
    من هیچی از چیزایی که شماها میگن رو حالیم نمیشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام بچه ها من تازه عضو شدم این هم اولین باره که دارم متن ارسال می کنم . ناروتو رو دیدم الان دارم شیپودن نگاه می کنم یه سوال دارم مانگا چیه؟ مگه ناروتو شیپودن ادامه ناروتو نیست؟
    من هیچی از چیزایی که شماها میگن رو حالیم نمیشه
    ببینید انیمه ها از روی مانگا ساخته میشن . مانگا یه کتاب مصور ژاپنی هست(که به زبونای دیگه هم ترجمه میشه) و هر هفته ازش یه چپتر میاد . ناروتو شیپودن انیمش دنباله رو مانگا هست . الآن اینایی که ما میگیم هنوز انیمه بهشون نرسیده و شاید مثلا در 50 اپیزود دیگه تازه برسه به اینجا .(مانگا همیشه از انیمه جلوتره)

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت elmira.saadati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مرسی . یعنی از روی کتاب دارن این کارتون رو میسازن ؟ کتابش رو میشه اینجا پیدا کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در اصل کتاب نیست . مثل یک هفته نامه میمونه که هر چهارشنبه منتشر میشه و کلا 17 صفحه است .
    هر قسمت انیمه از روی دو عدد مانگا ساخته میشه که در کل میشه 34 صفحه مانگا .

مانگا رو اینجا نمیتونید پیدا کنید و در سایت های دیگه موجوده ... به زبان انگلیسی و فارسی .

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •