ممنون میشم یه مقایسه در نحوه عملکرد و کارایی و کیفیت lx3 و gf1 داشته باشید اگر کامل باشه ممنون میشم
نیکی پناهتان![]()
ممنون میشم یه مقایسه در نحوه عملکرد و کارایی و کیفیت lx3 و gf1 داشته باشید اگر کامل باشه ممنون میشم
نیکی پناهتان![]()
دوست عزیز. این دو تا با هم قابل مقایسه نیستن. مثل این می مونه بنز 100 میلیونی با بنز 200 میلیونی مقایسه شه. جفتش بنزه. ولی در دو رده ی متفاوت کار میکنن.
حدودا بين500 تا 700 هزار
میدونم مقایسه حرفه ای نمیشه انجام داد ولی بین پیکان و بنز هم میشه مقایسه داشت میشه بگی مثله ژیان میمونه در برابر لامبورگینی
منم همون در حد کارایی و امکانات و کیفیت در جاهای مختلف و اینکه در موارد مختلف استفاده چه تفاوتی از لحاظ عملکرد دارند واینکه عکاسی با GF1 سخته یا نه میخواستم
ممنون
نیکی پناهتان![]()
اگه تا 700 تومن میتونین هزینه کنین کنان EOS 450D
و با کمتر از 600 تومن هم میتونین EOS 1000D بگیرین
البته اینا دوربین های SLR و حرفه ای هستند. اولش ممکنه یه مقدار کار کردن باهاشون سخت باشه ولی اگه عکاسی باهاشونو بلد باشین کیفیتشون خیلی خوبه. البته اگه خیلی حرفه ای نمیخواین و بعدا قصد ندارین خرجش کنین یا این که عکاسی حرفه ای نمیکنین SLR-Like بگیرین بهتره. SX10 کنان قیمتش حدود 430 هست در این صورت.
ميشه يه ذره در مورد كاربرد تنظيمات دستي توضيح بديد؟
مثلا براي عكاسي معمولي (شخصي) چقدر از تنظيمات دستي استفاده ميشه؟(همينطور از زوم)
قيمتي از Canon PowerShot G11 و Panasonic LX-3 داريد؟
Last edited by setayesh_mj; 23-09-2009 at 10:25.
سلام
من دیروز رفتم برای خرید sx10 جمهوری و 2 مغازه sx20 داشتند به قیمت 485 که من خریدم و به شرط ژاپنی و می گفت گارانتی الرمس است که الکیه چون برچسب داشت ولی بیمه ایده ال _ کارآفرین داره ولی به هر حال چون لازم داشتم خریدم ولی به شرط ژاپن. اما با اینکه made in Japan زده ولی روی درپوش آن made in china زده و به احتمال زیاد چینی است و چون شرط کرده می خوام پس بدهم و همان sx10 بگیرم . قیمت sx10 با گارانتی آفومار 430 است .
حال با داشتن سریال نامبر چگونه متوجه شوم ساخت کجاست و به نظر شما پس بدهم یا به این قیمت به این شرایط می ارزه لطفا سریع تر پاسخ دهید . آیا ممکن است دچار مشکل شوم
الان سایت دیجیکالا رفتم دیدم آورده و به قیمت 510 به آدرس زیر
لطفا پاسخ پست بالای من را سریعتر بدهید . در اولین فرصت عکس گرفته شده با آن را آپلود می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگه اصل ژاپن نیست پس بده و سعی کن دوربین اصل بگیری. با اطلاعاتی که نوشتی حتما مونتاژ چینه و بعضی قطعاتش اصل و بعضی اش چینیه.
Nikon عرضه ميكند
دوربين عكاسي مجهز به ويدئو پروژكتور
بازار ديجيتال- شركت Nikon به تازگي يك دوربين عكاسي ديجيتال ويچه و منحصر به فرد را به بازار اين محصولات معرفي كرده است.
اين دوربين كه در اواخر ماه آگوست به بازار معرفي شده، با مدل S1000pj از سري دوربينهاي Coolpix اين شركت به بازار عرضه خواهد شد.
اين دوربين طراحي ساده با بدنه فلزي و براق دارد كه اين روزها مورد توجه اغلب خريداران قرار ميگيرد.
با اين همه، اما مهمترين ويژگي اين دوربين كه آن را از محصولات مشابه متمايز ميكند، مجهز بودن آن به ويدئو پروژكتور است. به اين ترتيب اين امكان را به كاربرانش ميدهد كه از مزاياي به اشتراكگذاري و مشاهده تصاوير و فيلمها با استفاده از پروژكتور بهره ببرند.
اين دوربين جديد داراي لنز شركت Nikon با نام Nikkor از نوع وايد است كه امكان زوم اپتيكال تا 5 برابر را به كاربرانش داده و مجهز به لرزشگير اپتيكال تصوير هم هست.
S1000pj امكان عكاسي با وضوح تصوير 1/12 مگاپيكسل را داشته و عكسهاي با حداكثر وضوح 3000×4000 پيكسل را ميگيرد. اين دوربين مبتني بر حافظه فلش بوده و ظرفيت حافظه داخلي آن به 36مگابايت ميرسد. اين در حالي است كه كاربران اين محصول قابليت ارتقاي حافظه آن از طريق كارتهاي حافظه SD و SDHC را در اختيار دارند.
حداقل فاصله كانوني اين دوربين برابر 28ميليمتر و حداكثر آن برابر 140ميليمتر است.
اين دوربين امكان زوم ديجيتال تا 4 برابر را داشته و حداقل فاصله فوكوس آن به 3سانتيمتر ميرسد.
اين دوربين داراي فلاش روي بدنه بوده و امكان نصب فلاش خارجي را هم به كاربرانش ميدهد. اين دوربين حداكثر ميزان حساسيتي برابر 6400 در هنگام عكاسي داشته و امكان فيلمبرداري در چهار حالت مختلف را دارد. جديدترين دوربين عكاسي ديجيتال Nikon قابليت فيلمبرداري با وضوح VGA و سرعت 30 فريم در هر ثانيه را هم در اختيار كاربرانش قرار ميدهد.
نمايشگر اين دوربين از نوع LCD با اندازه 7/2 اينچ است. اين نمايشگر مجهز به قابليت ضد انعكاس نور بوده و تصاوير را با وضوح 230000 پيكسل براي كاربرانش به نمايش ميگذارد.
S1000pj داراي يك پورت USB پرسرعت نسخه 2 بوده و امكان اتصال بيسيم را هم دارد. ابعاد اين دوربين برابر 23×62×96ميليمتر بوده و وزن آن به 175 گرم ميرسد تا به اين ترتيب اين دوربين در دسته محصولات ديجيتال شخصي و قابل حمل قرار بگيرد.
اين دوربين جديد قرار است به زودي به بازار جهاني عرضه شود. با اين حال اما هنوز اطلاعاتي درباره قيمت فروش اين محصول اعلام و منتشر نشده است.
![]()
Last edited by Your Friend; 23-09-2009 at 15:24.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)