من موندم 15 میلیون یورو کجاش پیشنهاد نجومیه!!!! اگه اینجوره پس 100 میلیون یورو چه اسمی داره؟؟!!!
اما از دست این خبرگذاری ایرانی!
من موندم 15 میلیون یورو کجاش پیشنهاد نجومیه!!!! اگه اینجوره پس 100 میلیون یورو چه اسمی داره؟؟!!!
البته برا یه همچین بازیکنی زیاده ولی دیگه نجومی نیست حق با شماست امان از این خبرگزاریامن موندم 15 میلیون یورو کجاش پیشنهاد نجومیه!!!! اگه اینجوره پس 100 میلیون یورو چه اسمی داره؟؟!!!
بچه ها من به بابک پیغام خصوصی زدم در مورد دیوید
اگه جواب دادن براتون میذارم
باشد که جمعی از نگرانی بیرون بیان!![]()
دسستت درست داش زیزو -فقط یه چیزی این عکسو برا امضات گذاشتی؟ جان من کوچیکش کن صفحه سنگین شده
این خونه تو انگلیس است
تو یکی از محله های قدیمی و سنتی
بیشتر بازیکنان منچستر نیز اونجا خونه دارند
این منطقه اونقدر قدیمی وسنتی که وقتی رونالدو میخواست تغییراتی تو خونه اش ایجاد کنه با ورود تراکتور و .. ساکنان محل اعتراض کردند
اونا بیشتر دوست دارند بافت قدیمی محله شون حفظ بشه
حتی درصدند تا قانونی محلی رو تصویب کنند تا جلوی اینکارو بگیره
ارتفاع خونها تا حدی باشه...
داش کریس مطمئنی خونه هه 82 میلیون قیمت داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
باور کن خونه ما از این قشنگتره و یه استخر و جکوزی داریم ما که کف کنی ولی سرجمعش 1میلیارد تومن نمیشه حالا این خونه چطوری 82 تاست من گیچ شدم.
شوخی کردم ولی خدایشش 82 تا نمیرزه مگه قصر ناتینگام هستش ولی گرچه قشنگه ولی باورم نمیشه که اینقدر بیرزه.
خوب دیگه بگم که دوستان عزیز در مورد ارشاوین منم موافقم که بازیکن چندان خوبی نیست اگه بود تو بازی با اسپانیا نشون میداد و امیدوارم دیوید به جمع ما بپیونده بچه گلی بود
دستت درست ولی عجب محله باهالی دارن
تایید میشه - آقا کسی دیگه درباره دیوید پ خ به مدیران نزنه آخه داش زیزو زده فکر میکنن چه خبره-راستی احمد جان عجب خونه ای دارین بابا ای ول
ویا که 100 برابر از این آرشاوین بهتره.
بچه ها صبر کنید 82 میلیون چیه ؟؟درسته رونالدو اون قدر پولدار شده که با پولاش موشک درست می کنه اما نه دیگه بره 82 میلیون خونه بخره ...اشتباه شده ..اون نقطه بین 8 و 2 معلوم نشده درستش 8.2(8/2 میلیون)...دست درد نکنه که گفتی...
نه بابا گفتم که شوخی کردم ولی جکوز و استخرش بهتره از این عکس راستی اشنایدر جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم:سلام خوبی داش وسلی؟
و دیگر اینکه اقا این روبی نیست بدجوری تاپیک از رونق افتاده میگم راهی نداره که یه پ.خ به ستاد ارتش بزنیم و معافیت ممد رو بگیریم دلم واسش تنگ شده.
راستی فکر کنید ممد میره یه بچه خوشگل و لطیف و وقتی برمیگرده کچل و سرباز وای ممد تسلیت میگم.(من که معافم اونم واس دانشگاه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)