چه حالی میده
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فرخزادى:«فقط همين قدر بگويم كه هواداران پرسپوليس روز شنبه منتظر انفجار خبرى باشگاه باشند. 90 درصد قرارداد سرمربى جديد نهايى شده و نام اين مربى پس از عقد قرارداد اعلام خواهد شد.» سخنگو و عضو هيات مديره باشگاه در پاسخ به اين سؤال كه آيا فرد مورد نظر قطبى است به اين پاسخ بسنده مى كند: «شايد ايشان هم يكى از گزينه هاى ما باشد. به هرحال آقاى قطبى نزد هواداران و رسانه ها مقبوليت خاصى دارند.»
شرط اصلي قطبي اينه كه مربي پروازي باشه و در نبودش يه دستيار خوب داشته باشه
Last edited by MeHrDaD_MeNaY; 26-06-2008 at 17:26.
با این شرطهایی که گذاشته من چشم آب نمیخوره برگرده
نورى: مشروط تمديد كردم
![]()
ايران ورزشى-درست يك روز بعد از طرح شايعه مذاكره پژمان نورى با ملوانى ها، او در باشگاه پرسپوليس حاضر شد و بعد از توافق با مديرعامل جديد، قرارداد دوساله جديدى را با پرسپوليس امضا كرد.
اقا من کل خبر ها را خوندیم به جان خودم خیلی خوشحال شدم .امیدواری دوباره به اردوی قرمز پوشان پایتخت برگشت. ما پس بریم ساکمون را ببندیم بریم حاضر شیم برای اسیا.
خداحافظ
بابا دیوون اینا دو تا دروازه بان خدا دارن میخوان یکی دیگه هم بگیرن بجاش برن هافک و مهاجم درست درمون بگیرن که خیلیلی و نیک بخت بره دیگه تیم تعطیله .
اولا قطبی کی باشه که برای ما شرط میزاره ...مربی پروازی نمیخوایم ...اگر من هوادار ، بازیکن ها واستیلی و کاشانی نبودند این آقا امپراطور نمیشد...خیلی قبولش داشتم ...اما این شرایط یعنی بی حرمتی به پرسپولیس و مردم ایران
تو این شرایط بهترین گزینه حمید استیلی بود...با نفوذ بین بازیکنها میتونست اسکلت تیم را نگه داره
وضعیت نقل و انتقالات اصلا جالب نیست....تا الان که 2 تا از سهمیه های لیگ سوخت
فرزاد آشوبی به پرسپولیس خدمت کرد ...ولی دیگه برای این تیم نمیتونست مفید باشه...انشالله موفق باشه
4 تا دروازه بان توپ داریم ..رحمتی دیگه چرا؟
فتح الله زاده این روزها یه تو دهنی محکم از علی آبادی میخاد
مثل اينكه تا همين چند روز پيش فرشته ي نجات و قديس ما بود ها ناسلامتي پس به اين سرعت خدمات و منش و رفتارشو فراموش نكنيم لطفا . ايني كه بخواد هر 2 ماه 1 هفته بره مرخصي كه مربي پروازي معني نميشه . اگه اين مربي پروازي باشه كلمنته چي بود كه ميخواست 1 هفته قبل از هر بازي بياد؟ اين آقا( به گفته ي شما ) بواسطه ي رفتار و اخلاق و دانشش امپراطور شد نه به خاطر استيلي و كاشاني. با حرفت راجع به حميد استيلي كاملا موافقم . جداي از واعظي و حقيقي منظورت از دو تا دروازبان توپ ديگه فرشيد كريمي و رودباريانه ؟ ( گل بياتي نيا از وسط زمين به فرشيد كريمي كه يادت نرفته ؟ گل عماد رضا به رودباريان روچي؟ )
مديرعامل باشگاه استيل آذين از سوي رئيس سازمان تربيت بدني به عضويت هيئت مديره پرسپوليس درآمد. به گزارش فارس، هيئت مديره اين باشگاه پس از بركناري حبيب كاشاني، با 4 عضو فعاليتش را آغاز كرده و براي تكميل شدن كادر مديريتي، فقط يك عضو نياز داشت كه مديرعامل استيل آذين به اين جمع اضافه شد.
براي معرفي عضو نهايي، محمد علي آبادي حسن هدايتي را انتخاب كرده و به زودي وي به عنوان يكي از اعضاي هيئت مديره فعاليت خواهد كرد.
وي در فصل گذشته ليگ دسته اول، مديرعامل باشگاه استيل آذين بود كه پس از راهيابي اين تيم به مرحله حذفي و با شكست مقابل سپاهان نوين، از صعود به ليگ برتر محروم شد.
اگه اینجور باشه که عالیه. طرف اینقدر خرپوله که نگو.مالک استیل آذین عضو هیات مدیره پرسپولیس شد !
Last edited by MORINIO; 28-06-2008 at 02:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)