خوب سوني اگه Ps move رو بيرون نميداد عقب مي افتاد اما نبايد فراموش كرد كه بازي هايي با گرافيك بالا روي Moveجالب تره![]()
خوب سوني اگه Ps move رو بيرون نميداد عقب مي افتاد اما نبايد فراموش كرد كه بازي هايي با گرافيك بالا روي Moveجالب تره![]()
دقیقا درسته ، ولی انتظار شخص من از کمپانی مثل سونی که یک چیزی مثل این ها رو تولید کرده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی خیلی بشتر بود . مثلا همون لینک اول Mp3 پلیر رقصان سونی . یک نو آوری یونیک هست . امیدوارم سونی هم یک نو آوری مثل نتال در مورد کنسول خودش رو کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by sonixax; 13-06-2010 at 17:52.
من بالاخره بتمن رو خريدو و خوشبختانه اين بار سالم به دستم رسيد---آكبند هم هستش---50 تومن---گفتم تا 3 نشه بازي نشه---
دوستان چنتا سوال داشتم من قراره یکم یادوم ماه بعدیکps3بخرم حالااین نوع جدید 3که نسخه ی 45 نانومتری چیپ RSX جایگزین نمونه ی 65 نانومتری شده است که میادازکجابفهمم که 65نانومتری نیست اونی که خریدم بعد نظردوستان درموردledسامسونگ سری8چیه واسهps3می خوام (بهترین تلوزیونledواسهps3چیه ممنون)
تبریک میگم بلاخره به معشوقت(بت من)رسیدی!
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
آخه اگه بخوام به مانیتور وصل کنم چی؟منظورم با کابل hdmi to dvi ه!
ببخشید ps3 من مشکل پیدا کرده میخواستم ببینم کجا ببرم برای تعمیر ادرس دقیق بگید لطفا
چه مشکلی پیدا کرده؟بگو شاید کسی بتونه کمکت کنه!
سلام بچه ها ...
من تازه ps3خریده ام. چند ساعت میتوان بطور مداوم با آن بازی نمود؟
سلام داش
منم تازه خریدم،روزایی که امتحان ندارم 20 ساعت بازی می کنم راحت!!روزایی هم که امتحان دارم 5-6 ساعت.کلا هم مداوم بازی می کنم.به نظر چیز محکمی میرسه
بدبخت صدا هم ازش در نمیاد.فقط کار میکنه.
Last edited by foxyjanam; 14-06-2010 at 19:52.
اگه منظورت 3 چراغ شدن و...هست اصلا این چیزا حالیش نیست!البته یه حالت داره که خیلی کم پیش میاد!فکر کنم چراغش زرد بشه!
به اون بدبخت رحم نمی کنی به چشات رحم کن!20ساعتتتتتتتتتتتتتت
برای اطمینان بیشتر از محکم بودنش چندتا محکم باآجر بکوب تو مخش!ببین آخ میگه؟به نظر چیز محکمی میرسه![]()
راستی شما 2 نفر لاغر مردنی دارین یا تپل؟
Last edited by golabi2; 14-06-2010 at 22:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)