كسي نيست جواب منو بده؟
كسي نيست جواب منو بده؟
با سلام به همه دوستان
من بازی آزادا (یه بازی فکری) رو می خواستم.
البته ممنون می شم اگه هر بازی دیگری هم به این شکل باشه معرفی کنید یا برام بذارید.
با تشکر.
سلام..من یه بازی برای دانلود بهت معرفی می کنم ولی ماشین سواری یا موتوری نیست
اسمش Worms reloaded هست
لینک دانلود پارت1
لینک دانلود پارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش 360 mg هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Azada
طريقه فعالسازي : بعد از نصب و اجراي برنامه بر روي Already Paid کليک کنيد. سپس بر روي I'm not connected to the internet کليک کنيد. کد برنامه را در کي جن قرار دهيد. کد جواب را گرفته و به برنامه منتقل کنيد و بر روي Submit کليک کنيد.
دانلود :
حجم : 44 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/SIZE]
سلام من دونبال یه بازی قدیمی میگردم...نمیدونم اینجا باید بپرسم یا نه....اسم بازی یادم نیست....
بازی رو من 12 سال پیش داشتم.. سبکش جنگی بود....2 تا گروه بودن...یکی آبی بود اون یکی فکر کنم نارنجی...بعد یه پایگاه داشتیم.....4 تا وسیله هم داشتیم بااینا پرچم رو میرفتیم میزدیم توی پایگاه حریف.....تا اونجایی که یادمه تانک بود و هلی کوبتر و یه چیپ با یه چیزه دیگه که یادم نیست.....بازی بچه گونه بامزه ای بود اگه راهنمایی کنید یه سری به دنیای بچگیم میزنم...خیلی ممنون
are aziz battle field bad company hast ke cope call of 6ishe.
tashakor yadet nare.
سلام . من دنبال یه بازی میگردم شبیه twisted metal ولی برای pc که بشه بصورت lan بازی کرد . اگه کسی چیزی سراغ داره لطفا اسمشو بگه . متشکرم.
سلام دوستان من بازي Age Of Empires III رو براي دانلود مي خواستم كامل باشه.
اگر مقدور بود لينك مستقيمي يا از رپيد شير باشه...
.
دست همگي درد نكنه.
.
بازي استراتجيك حجم كم و يا جديد هم اطلاعي داشتيد تو سبك همين بازي بود بهم معرفي كنيد.
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
بفرمایید ( پچ هم توش هست )
جای --------------------- بنویسید pc online.ir بدون فاصلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اگه امکان داره یک بازی توپ تو مایه هایه nfs:carboonکه مسابقاتش تو خیابون بود پلیس داشت و...به من معرفی کنید.ممنون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)