عزيزم با ورژن جديد سكمن ميتوني هكش كني گمانم...به trk احتياج نداره...البته hellocarbide هم هيچوقت به trk نياز نداشته...
اگه با سيستم هم بكني بهتره...![]()
عزيزم با ورژن جديد سكمن ميتوني هكش كني گمانم...به trk احتياج نداره...البته hellocarbide هم هيچوقت به trk نياز نداشته...
اگه با سيستم هم بكني بهتره...![]()
ویرایش.....
Last edited by sinasafari; 18-11-2008 at 23:06. دليل: یه سوال پرسیدم که دیدم جاش اینجا نیست
آقا این Fp2 چیه؟ چجوری میشه رو گوشی نصب کرد؟
من گوشیم N95 ، یه تم نصب کردم که مربوط به Fp2 میشه و روو گوشیم درت کار نمیکنه
سیمبین 9.3 هست.
اصلا تا همین جاشم که نصب شده خیلیله!
چون مال n96 و n78 وبقیه 9.3 هاست.
آخییییش!بالاخره آپدیت شدم.سرعت ورژن 30 مقدار خوبی از ورژن 21 بالاتره به نظرم.کلا ارزششو داشت.ولی الآن هک شده نیستم.میگم باید اول Hello Carbide بریزم بعد SecMan نصب کنم،نه؟
-----------------------------------------
نه احتیاجی نبود.SecMan 1.1 به راحتی روش نصب شد.
Last edited by Arshia001; 20-11-2008 at 08:50.
همون hellocarbide كارش هك هست ديگه.
از لينك من استفاده كن.
خداحافظ N95 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها امروز گوشی رو فروختم دقیقا 1 ابان خریده بودم 30 آبان یعنی امروز فروختم
بنا به دلایلی
احتیاجی به Hello Carbide نیست.Secman 1.1 راحت نصب و اجرا میشه.حتی TRK هم نمیخواد.ولی گوشی بابام رو وقتی میخواستم هک کنم نتونستم SecMan روش بریزم.فیرمورش خیلی قدیمیه،از تابستون پارسال تا حالا آپدیت نشده...
گفتم شاید این عکس براتون جالب باشه:
دقیقا 100000 کیلو بایت!البته یه دور هم قبلا دقیقا 123456 کیلو بایت رو 5700 خدا بیامرز خالی داشتم که متاسفانه عکس نگرفتم.اینم با دوربین گوشی مادربزرگم گرفتم(6070) چون ترسیدم اگه Screenshot نصب کنم حافظش کم و زیاد شه،به خاطر همین یه کم داغونه.
Last edited by Arshia001; 20-11-2008 at 21:00.
سلام.
من یه منشی تلفن با امکانات خوب می خوام. یه چندتا برنامه مفید خوب دیگه هم می خوام. و یه بازی شطرنج (sis). کسی سراغ
داره؟ مر30.
منشی تلفنی بهت موبی جینی و شطرنج هم Real Dice Chess پیشنهاد میکنم که تو انجمن ها سرچ بزنی پیدا میشه.ولی نمیدونم منظورت از چند تا برنامه ی خوب دیگه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)