علی خوب موندیا نه؟؟!!!بازیش قشنگه؟میگن البته دو سه تا آدمه ... میخوام از زبونه خودت که اگه نباشی جات خالی میشه بشنوم.
در ضمن شپش جون بازی مشکلت چیه.بازی هم همونطور که گفتی از اون خفنا نیست که خفنی بخواد.
علی خوب موندیا نه؟؟!!!بازیش قشنگه؟میگن البته دو سه تا آدمه ... میخوام از زبونه خودت که اگه نباشی جات خالی میشه بشنوم.
در ضمن شپش جون بازی مشکلت چیه.بازی هم همونطور که گفتی از اون خفنا نیست که خفنی بخواد.
PC GAMES عزیز وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم don't send میده..
هم کرک رو کپی کردم و هم دایرکس رو ریختم موندم از چیه؟؟؟؟ولی من خونه ای دوتان نصب کردم راحت اجرا شده اونم سیستم خفنی نداره...
منم ایم بازی رو خیلی دوست دارم...
با نظر شما don't send رو واسه چی میده از ویندوز هست یا سخت افزار؟؟؟؟
عزیز بازی رو ری پر کردی.اینجور ارورا معمولا که واسه زمانی میاد که سیستم نخونه اما میخونه سیستمه تو.
ری پر بکن تا اگه نشد کار دیگه بکنیم
در ضمن گفتی که واسه کامپیوتر دیگه اومد بازی نه؟؟؟؟
آره اومده
سی دی مورد نداره...
تا حالا چند بار ریختم ...
امروز صبح به خاطرش ویندوز عوض کردم.
ولی باز همون don't send میده...
Last edited by shepesh; 23-08-2007 at 15:30.
رو این لینک کلید کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ری پیر یعنی یه بار دیگه نصبش کنم....
خیلی ممنون یه سوال دیگه داشتم برای این که بتونم بازی رو درست اجرا کنم حتما باید یک کارت گرافیک و رم بالا بخرم یا راه دیگه ای هم هست؟
دوست من متاسفانه یا خوشبختانه این بازی به سیستم خیلی بالایی نیاز داره . یعنی باید همه ی قطعاتت بالا باشه . ولی من با سیستم خودم که این زیر میزارم هر 2 تا ورژن رو راحت و بدون مشکل بازی میکنم :خیلی ممنون یه سوال دیگه داشتم برای این که بتونم بازی رو درست اجرا کنم حتما باید یک کارت گرافیک و رم بالا بخرم یا راه دیگه ای هم هست؟
VGA : 7300GS
Ram : 1gIg Kingstone
CPU : 3.0 Full With 2MB Cache
خیلی راحت و روون واست میاره . به نظر من یه ارتقا سیستم بدی بهتره ولی یادت باشه گرافیک هیچوقت GS نگیر ! درسته GT یه 20 ، 30 هزار تومن گرون تره ولی قدرتشون خیلیییییییییی باهم فرق داره . هر سئوال دیگه ای بود درخدمتیم !
من بازی هری پاتر محفل ققنوس رو دارم ولی در وسطای بازی قفل می کنه مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)