بچه ها احتمال اینکه قیمتش تا 1 ماهه دیگه زیاد بشه چقدره ... آیا کم هم میشه ؟ تغییری میکنه ؟
به خاطر کپی خور شدنش میگما ...
ممنون
بچه ها احتمال اینکه قیمتش تا 1 ماهه دیگه زیاد بشه چقدره ... آیا کم هم میشه ؟ تغییری میکنه ؟
ممنون
برای کپی خور کردن درایو باید حتما یک کارهای رو رویه مادربورد و درایو انجام بدی.. که این کارها یک جوریایی سخت افزاری میشه.. تعویض درایو هم که جدا هست و ربطی به کپی خور کردن لایتون نداره..سلام
من زنگ زدم آقا پیام گفت : ما کپی خور کردنشو فقط نرمافزاری انجام میدیم ...|... بهش گفتم که جریان این سخت افزاری چیه گفت: اونا خودشون یه سخت افزار میسازن که اینکارو میکنه ولی ما فقط نرمافزاری انجام میدیم ( درایوشو عوض میکنن ) و 30 هزار تا خرج برمیداره .
من میتونم خودم نرم افزاری اینکارو کنم و دیگه هزینه اضافی نکنم ؟! میتونی آدرس تاپیکشو بهم بدی
به الاوه اینکه گفت فقط پریمیوم داریم یه قیمت 350 تا ....
ممنون
شاید منظورت رو درست نفهمیده ولی اگر گفته برات کپی خور میکنم ..پس مشکلی نیست.. همون پریمیوم 60 گیگ رو ازش بخری خیلی خوب هست.. چون امکان داره قیمتها بره بالا.. البته فکر نکنم آقا پیام این کارو انجام بده..
http://----------.com/forums/showthread.php?t=9516
100 درصد قیمت دستگاهای که درایوشن لایتون هست میره بالا و همین جوریم اونهای که BENQ هست میاد پایین و تا یک حد واسطی قرار می گیره..بچه ها احتمال اینکه قیمتش تا 1 ماهه دیگه زیاد بشه چقدره ... آیا کم هم میشه ؟ تغییری میکنه ؟
ممنون
آقا واقا لایتون هک شده؟؟
منبع کجاست؟ کی کپی خور می کنه؟
آره بابا هک شد.. آموزش هم آقا پدرام تو سایت BC گذاشته میتونی از لینک زیر بری و بینی چه خبر هست اونجا.!
فکر کنم تا یکی دو روز دیگه همه فروشگاه ها این کارو انجام بدن.. چون کار زیاد سختی نیست..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
آقا این جریان 3 چراغه دیگه چه کوفتیه ؟ یکی توضیح میده .
من از یکی سوال کردم میگفت مدل elite هیچ وقت 3 چراغ نمیشه .... راسته ؟
حدودا چقدر قیمت ها بالا میره و طی چه مدتی ؟
بازم ممنون
نه دوست عزیز سخت افزار انواع xbox360 یکیه همه ممکنه سه چراغه بشن که بعضی مواقع علتش داغ کردن کنسوله دلایل زیادی داره.
موفق باشید.
1- الان سه مدل جدید تولید میشه که هیچکدومشون مشکلی ندارن.. یعنی همشون یکیه و فقط وسایل جانبیشون ا هم فرق داره (آرکد،پریمیوم،الیت)ممنون
آقا این جریان 3 چراغه دیگه چه کوفتیه ؟ یکی توضیح میده .
من از یکی سوال کردم میگفت مدل elite هیچ وقت 3 چراغ نمیشه .... راسته ؟
حدودا چقدر قیمت ها بالا میره و طی چه مدتی ؟
بازم ممنون
اگر شما دستگاه رو بعد از تاریخ10/2007 گیر جرزء مدل جدید ها حساب میشه .. ول اگر قل از این تارخ بخری هیچ تضمینی وجود نداره که کنسولت خراب نشه..
2- بستگی به فروشنده ها داره.. شاید حدود 50 تومن بالاتر بره..
ممنون دوستان عزیز
ببخشید که اینقده سوالای عجیب غریب میکنم . آخه میخوام جای ارتقاع سیستم اینو بخرم
یه سوال دیگه ->
این کپی خور که میگن ... این بازیهایی که توی پاساژها و وب سایتها برای فروش گذاشتن کپی هست یا اصل ... همونایی که 2700 $ تومان توی بازی سنتر به فروش میرسه ... و بازیهایی که برای دانلود توی سایتهای WAREZ گذاشتن وقتی رایتشون کنیم دیگه کپی محسوب میشه ... نه ؟
و اگه به دستگاهمون که کپی خور نباشه بزاریم اجرا نمیشه درسته ؟
سوال بعدی این baned بن کردن برای xbox یعنی چی ؟ میگن اگه بازی اصل نباشه و بخوای online بازی کنی میشناسدت و بعد بن میشی ! درست میگم یا اشتباه >؟
ممنون
Last edited by ms368; 25-12-2008 at 13:57.
1-بله همين 2700 هست.2-تو سايت هم بگري چون رو dvd9 خام رايت ميكني كپي هست و اگر دستكاه كپي خور
نباشه كار نميكنه .3-درسته وقتي بن ميشي ديگه نميتوني تو لايو بري و بازي انلاين بكني بازي كپي بگيري احتمال
بن شدن داره ولي بازي ارجينال بن نميشي.
سلام بچه ها
xbox permium 60 gig مين جاسپر در حال حاظر موجوده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)