اینم حین دانلود.
دروغ که نمیگم که الکی جو بدم.یا اشکال از سیستم منه یا پارس آنلاین(به طور اتفاقی یدفه گفتم ببینم تک کانکشنم چقدره که با این صحنه ها روبرو شدم.)![]()
1 کانکشن
16 کانکشن
![]()
اینم حین دانلود.
دروغ که نمیگم که الکی جو بدم.یا اشکال از سیستم منه یا پارس آنلاین(به طور اتفاقی یدفه گفتم ببینم تک کانکشنم چقدره که با این صحنه ها روبرو شدم.)![]()
1 کانکشن
16 کانکشن
![]()
داداش بنده معذرت میخام شرمنده.
مشکل نداره این سو تفاهما پیش میاد.
گفتم حجم مصرف میشه متوقفش کردم آخه 460 مگابایت دیگه ندارم باید بخرم.
درضمن اساتید idm من رو 24 یا 32 کانکشن نمیره.یعنی میزنم رو 32 اما در حال دانلود حد اکثر تا 16 میره.اگه راه حلی دارید لطف کنید بگید فیض ببریم.
برای من که فرقی نداره تقریبا .حتی سرعت تک کانکشن یه کمی کمتر هم هست (البته من با 8 تا دانلود میکنم)
![]()
![]()
با سرورهای دیگه هم تست کن شاید محدودیت همین سایت باشه که با چندتا کانکشن سرعت کمتری میده
در مورد اون مشکل هم قسمت تنظیمات برنامه تب ارتباط با شبکه گزینه اول یعنی سرعت ارتباط رو روی حالت آخر تنظیم کن فکر می کنم حل بشه
حالا اگه من دیدم توساعات رایگان تک کانکشن اینطوری جواب میده از این به بعد دیگه تک کانکشنه دان میکنم.(تا الان من فقط یه روز سرعتم با 16 کانکشنه بالای 450 رفته بود.همیشه من با سرعت 300 تا 400 دان میکنم)
هر چی گشتم دیدم دکمه تشکر نیس گفتم همین طوری تشکر کنم.
ویرایش----------------------------------------
آقا گذاشتم رو high speed درست شد هر 32 تا وصل میشه.
فقط یه مشکل دیگه رو 32 که گذاشتم سرعت تا 300 350 میره بعد یه دفعه میشه 300 100 50 2 2 1 1 1 0 0 0 0 100 200 300 و...
مشکل چیه؟(فرقی نداره رو 16 هم خیلی وقتا اینطوری میشه با این تفاوت که تا 500 هم میره یهویی!!!)
Last edited by حسن110; 22-09-2014 at 22:04.
رفقا من میزارم روی 32 کانکشن ولی از سافت 98 بیشتر از 8تا کانکشن نمیگره.![]()
خواهش میکنم
این همون محدودیت موج دنده ایه که قبلا هم تو همین تایپک کلی راجع بهش بحث شد
سرورهای معروف رو محدود کردن حتی تو روز
سرعت چند ثانیه تا 300 میره بعد چند ثانیه کمتر میشه تا به صفر میرسه که اگه تو یه نمودار سرعتت رو نگاه کنی یه حالت موجی داره
مثل اینکه از سرور دانلود ها هست.یه فایل از حساب کاربریم تو مدیافایر دانلود کردم تک کانکشن 200 بود 16 کانکشن 500 بود به طور ثابت قطعی هم نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)