دیدی گفتم بزودی محدود میشی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیدی گفتم بزودی محدود میشی
من که چند ماهه که از شاتل اومدم بیرون و 1 ماه داتک گرفتم که سرعتش افتضاح بود در روز 120 بود و شبها هم سرعتش 15 بود که حتی نمیتونستم صفحه معمولی رو باز کنم و ساعت رایگانش از 1 هست تا 7 صبح که به نظرم شرکت اشغالی هست
داداش محدود بودم . البته سرعت قراردادم رو بهم میده که هیج اعتراضی نیست ! ولی دیروز سرعت رفت بالا دوباره امروز همینطوری شد . الان باید صبر کنم که سرعت برگرده![]()
سلام دوستان دیشب تو ساعت رایگان تا ساعت 4 صبح داشتم با سرعت240 دانلود میکردم یعنی اشک شوق تو چشام جمع شده بود احساس میکردم تو کره ی جنوبی زندگی میکنم ولی بعدش عادی شد شد 70 امشب هم همون70 هستش ولی خیلی نوسان داره. موفق باشید
سلام
خدمت دوستانی که دانلودر هستند و یا بیشتر دانلود میکنند بگم که:
الکی خودتون رو خسته نکنید( البته جوینده یابندست). در حال حاظر فقط باید دنبال سرویسهای نامحدود واقعی بگردید
که فعلا یا مخابرات میده (که همه جا خوب نیست و اول باید تست بشه) یا از شرکتهای کوچیک و بی نام و نشون و یا مطمئن
سرویس حجمی که شبانش هم با کیفیت باشه رو فعلا کسی سراغ نداره و شرکتها هم یه جوری کاربرهارو ترغیب میکنند که گیگ بخرند به جای اینکه از تایم رایگان استفاده کنند
اگر هم دانلودر نیستید و زیاد دانلود نمیکنید که هیچی!(بیخیال)![]()
من همچنان محدودم و سرعتم روی 13 هست.
جالبه که خیلی وقته دانلود ندارم.
اگرم قبلا داشتم شبی 200 مگ بود.
100% از شاتل میام بیرون.در ضمن به هر کس هم می شناسم تبلیغ میکنم که از این دزدا اشتراک نگیرن.
میخوام برم سمت نامحدود.
سلام دوستان
این درسته که اگر بجای دوره ی پرداخت یک ماهه دوره پرداخت بیشتر مثلا 3 یا 6 یا 1 سال انتخاب کنیم سرعتش از دوره ی یک ماهه کمتر میشه؟
پوریا بعد چقدر دانلود به این روز افتادی؟؟128اکو داری؟؟
سلام دوستان
من قبلا به مدت 1.5 سال مشترک شاتل بودم تا اینکه زد تو کاره دزدی در روز روشن !!! ( این قضیه برای ابتدای سال 90 ـه )
بعد از اون رفتم پارس آنلاین که به نظرم از همه بهتر میاد ، بعدش انقدر گیگ خریدم که رسما فر خوردم ( یه ماه نزدیک به 80 تومن گیگ اضافه خریدم )
از پارس آنلاین اومدم بیرون و رفتم مخابرات ( در حال حاضر ) ولی میبینم که واقعا اینا هم دزدی رو یاد گرفتن ( الان 6 مماهه که مشترک مخابراتم ) .
عادت کردم به اینترنت نامحدود . میخوام دوباره برگردم شاتل !!! . به نظرتون سرویس ART 3 یا ART 4 رو بگیرم ، مشکلی نداره ؟؟؟
اگر بچه ها میدونید که سرویس شرکت دیگری بهتره ، بفرمایید تا برم از اونجا بگیرم .
تازگی ها نمایندگی آسیاتک اومده تو شهرمون نمایندگی زده ، کسی اطلاعی از کیفیت سرویسشون نداره ؟
در ضمن اینو بگم که من مصرفم بیشتر از 20 گیگ در ماه نیست
ممنون میشم که یه راهنمایی سریع به من کنید ، چون احتمالا تا پس فردا باید از مخابرات کوچ کنم
صبانت فکر کنم خوب باشه سرعتش فقط ایرادش اینه که ساعت رایگانش از 3 تا 7 صبح هست ولی سرعتش رو بچه هایی که دارند میگن خیلی خوبه
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)