لج نگردند حتما تا حالا همچین موردی براشون پیش نیومده، یک پیشنهاد دارم برای شما، یک سایتی بهتون معرفی میکنم اونجا هم سوال بپرسید شاید جواب دادند آدرسش رو زیر مینویسم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لج نگردند حتما تا حالا همچین موردی براشون پیش نیومده، یک پیشنهاد دارم برای شما، یک سایتی بهتون معرفی میکنم اونجا هم سوال بپرسید شاید جواب دادند آدرسش رو زیر مینویسم:
من به علت کمبوز وقت نمی توانم به تمامی پست ها جواب دهم
شما با یک جستجو ساده در اینترنت جواب خودتان را پیدا می کردید
سلام دوستان
من الان در تعطیلات میان دوره عید هستم و 1/12 به آموزشی اعزام شدم و یه سوال داشتم چند روز تا قبل از آموزشی تقسیمات انجام میشه؟!
آیا اگه تقسیمات انجام بشه یه پارتی توی تهران باشه میتونه تغییرش بده؟!یا نه دیگه نمیشه کاریش کرد؟!
چه معیاری درجه توی خدمت رو مشخص میکنه؟!
یک هفته قبل از پایین دوره شروع تقسیمات در مرکز هر نیرو در تهران آغاز می شود
شما باید پارتی در همان نیرویی و سازمانی که هستید داشته باشید و به میزان قردت و نفوذش می تواند پس از تقسیمات هم موثر باشد
در ارتش نمره ملاک نیست اگر دوره کد بروید شاید نقش داشته باشد
در ناجا نمره به میزانی نقش دارد اما به طور کلی درجه در خدمت یک لقب است از دید فرمانده و پرسنل کادر همه سربازند و فرقی بین سرباز صفر و افسر نمی بینند
متشکر
من ارتش هستم نیروی زمینی
پس یعنی تا 20-23 فروردین پارتی وقت داره درسته؟!
Last edited by maniya12; 31-03-2017 at 13:58.
بله
تقسيمات در ستاد نيرو زمينى در تهران انجام مى شود و مراكز اموزشى در ان نقشى ندارند
کسری سابقه جبهه به ازای یک ماه همون نه روز هست ؟
میگن کم شده و به ازای یک ماه هفت روز میدن درسته یا شایعست ؟![]()
سلام دوستان
اگه سازمان یا ارگانی که امریه میده برای سرباز اضافه خدمت بزنه , اون اضافه خدمت اعمال میشه ؟
دوستان تو اموزشیم ۱۹وم ترخیص ،یه امتحان ارزشیابی ازم گرفتن،به دلیل کمبود وقت تونستم نصفشو جواب بدم،مشکلی پیش نمیاد؟نمره تیرم اوکیه
ناجا خدمت میکنم
سلام 5 روز دیگ اموزشی مرزبانیم تموم میشه 3 ماه
پدرم 68 سالشه دیروز عمل مهره کمر داشته و بخاطر سن و عملش
میتونم معافیت بگیرم؟
باید برم کجا ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)