تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3886 از 4105 اولاول ... 28863386378638363876388238833884388538863887388838893890389639363986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,851 به 38,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام.میخواستم بپرسم که بنده ارشد دفاع کردم البته توی بهمن ماه.الان من از تاریخ دفاع معافیت تحصیلیم به پایان میرسه یا زمانی که برم تسویه حساب کنم؟قبلا هم توی زمان مناسب لیسانس گرفتم و ارشد هم همینطور منظورم اینه که وقفه نداشتم حین تحصیل الان هم یه اصلاحیه خورد پایان نامه تا برم اشکالات متنی رو درست کنم.البته رفتم واسه معافیت تحصیلی نوشته بود که تا تیر 1396 اشتغال به تحصیل دارم.
    شما یکسال از تاریخ فارغ التحصیلی فرصت دارید، اول قبل از این تاریخ باید تسویه حساب کنید هر زمان تسویه حساب کردید معافیت تحصیلی باطل میشه اما تا همون تاریخ دفاع پایان نامه فرصت دارید برید پلیس 10 یعنی اگر برگه تسویه حساب رو تا اون تاریخ نبرید نظام وظیفه معافیت تحصیلی شما رو باطل نمیکنه اون باطل کردن اول که دانشگاه انجام میده یک نوع گزارش به نظام وظیفه هست که فلان شخص تا این زمان فرصت داره در این مورد مشکلی وجود نداره در ضمن این موضوع استفاده از معافیت تحصیلی لیسانس یا وقفه و فرصت یکساله فرقی نمیکنه شما اگر استفاده هم می کردید باز هم مشکلی نبود. در کل مشکلی ندارید تا یکسال وقت دارید اگر بعد از این یکسال نرید پلیس 10 غیبت خواهید خورد اگر هم دکتری پذیرش بشید دیگه نیازی به پلیس 10 نیست و دوباره همون معافیت تحصلی شما تمدید می شه.

2. این کاربر از atp22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام
    بالاخره بعد از ۹ روز پست ۲ ساعت ۶ ساعت استراحت مارو از زندان ازاد کردن
    من قبلا همینجا راهنمایی گرفتم و اعزامم ۱۹.۱۱بود و ایشالا هجدهم همین ماه امریه رو میگیرم و از این پادگان خلاص میشیم.
    شهید باهنر ناجا خدمت میکنم ،گردان ذوالفقار گروهان مازاد شهادت،شعارمون هم اینه :ایمان سست،انظباط صفر ،اموزش تعطیل
    رژه تعطیل نظافتمونم دسته لیسانسه هاست به غیر این نه روز پست،بازم پست ها دست لیسانسه هاست،من که راضیم برعکسش بچه های گردان کربلا(کشتارگاه بش میگن)دهنشون سرویس شد ایشالا میوفتین این پادگان فقط کربلا نیوفتین همینو بس فرماندهاشون واقعا آدمای سگین
    معاف از رزم بودید شما؟ امریه شما کجا هست؟

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان عیدتون مبارک
    امروز رفته بودم بیمارستان برای معاینه پدرم دکتر قلب به بابام میگه چیزیت نیست بابام ماه دیگه باید بره قلبش رو عمل کنه بعد طرف میگه چیزیت نیست
    کلاً امروز هرکس اومده بود به همه میگفت چیزیت نیست آخر یه یارو باهاش دعواش شد گفت من عمل رو باز قلب کردم میگی چیزیت نیست ؟ بابام قسم میخورد میگفت دستگاه اکوش سالم نبود همش قطع و وصل میشد اصلاً اکو نکردن
    دفعه قبل (حدود 2 سال پیش) برای معافیت رفتم گفتن قلب بابام 50% از کار افتادگی داره به 55% معافیت میدیم بعد الان میگه سالمی
    برای دیابت هم اقدام کردیم بابام قندش همیشه بالا 300 هستش و حتی رفته بیمارستان که انسولینی بشه ... به نظرتون احتمال معافیت وجود داره ؟
    دوستان من میخوام بابت این پروندم اعتراض بزنم و شکایت کنم میشه دقیق بفرمایید چیکار کنم ؟ میدان سپاه تهران سازمان نظام وظیفه هست اما اونجا که کسی رو راه نمیدن من چی کار کنم ؟ میشه دقیق راهنمایی کنید ؟ با تشکر
    سلام دوستان جواب سوال منو میشه بدید ؟

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر کسی معاف از رزم باشه میتونه در دوران آموزشی اقدام برای معافیت دائم بکنه؟
    Last edited by Hitman-Group; 27-03-2017 at 11:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    تاریخ اعزام 19-1 افتادم کد 89 : سازمان زندان کرج
    شهید کچویی کرج
    چطور جاییه؟
    Last edited by aalpsat; 27-03-2017 at 13:29.

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

معاف از رزم بودید شما؟ امریه شما کجا هست؟
    خیر هیچکدوم از بچه های گروهان ۵۰نفرمون معاف از رزم نبود ،فقط و فقط ما شانس داشتیم ،اونموقع که اومدیم پادگان چند روز با لباس شخصی تو پادگان میگشتیم ،بعد قرار بود مارو بندازن کشتارگاه که اونجا هم جا نداشت،تا اینکه یه اسایشگاه خالی تو ذولفقار برامون جور شد،کنار لیسانسه ها،امریه رو فعلا ندادن،روز ترخیص میدن،که نشون میده کدوم استان میوفتیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

مرسی از راهنماییت.1-من شنیدم اونایی که زیر دیپلم و دیپلم هستن تو پدافند تبریز میمونن و اونایی که فوق دیپلم تا دکترا هستن دوباره از تبریز میفرستن پدافند سمنان آیا حقیقت داره همچین چیزی؟؟؟ 2-آیا بعد آموزشی میشه بقیه خدمتم رو تو نیروی زمینی خدمت کنم امکانش هست؟؟؟خیلی برام مهمه هر کسی از دوستان راجب پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا تبریز اطلاعاتی داره راهنماییم کنه مرسی.

هریک از دوستان اگه چیزی میدونه بگه خیلی برام حیاتیه مرسی؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر کسی معاف از رزم باشه میتونه در دوران آموزشی اقدام برای معافیت دائم بکنه؟
    سلام
    اگر برای بیماری دیگه ای قصد دارید اقدام کنید قبل از آموزشی هم می تونید پرونده اعزام رو باطل کنید و برید دنبالش من قبلا این کار رو کردم اگر مطمئنید ارزش نداره که پاتون رو به پادگان باز کنید همین حالا هم میتونید، اما اگر همون بیماری که ازش معاف از رزم گرفتید رو مجددا می خواهید اعتراض کنید باید حداقل 6 ماه از تاریخ کمیسیون گذشته باشه و البته با دلایل و مدارک مستند باید ثابت کنید که بیماری عود کرده و شامل معافیت دائم می شود. در دوران آموزشی هم همین مواردی که ذکر شد صدق می کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

مرسی از راهنماییت.1-من شنیدم اونایی که زیر دیپلم و دیپلم هستن تو پدافند تبریز میمونن و اونایی که فوق دیپلم تا دکترا هستن دوباره از تبریز میفرستن پدافند سمنان آیا حقیقت داره همچین چیزی؟؟؟ 2-آیا بعد آموزشی میشه بقیه خدمتم رو تو نیروی زمینی خدمت کنم امکانش هست؟؟؟خیلی برام مهمه هر کسی از دوستان راجب پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا تبریز اطلاعاتی داره راهنماییم کنه مرسی.

قربانت. در مورد این که میفرستن سمنان الآن که اینو گفتی یادم افتاد که تو یه سایتی همچین چیزی شنیدم ولی منم مطمئن نیستم اینطوری باشه. اگه قرار بود بالای دیپلم رو فقط بفرستن سمنان که منطقی نیست شما کد تبریز بخوری بری اونجا بعد از اونجا دوباره بفرستنتون سمنان (البته کلا تو مقوله سربازی همیشه نباید انتظار دلیل و منطق داشت اینو منی که فقط یه هفته تو پادگان بودم کاملا درک کردم)

در مورد سوال دوم هم فکر نکنم امکان داشته باشه. مثلا کسی آموزشی نیرو هوایی باشه دیگه یگان هم نیرو هواییه. یا پدافند باشه یگان هم باز پدافنده. تا اونجایی که من بدونم جابجایی بین نیروها یه چیزی در حد غیرممکنه احتمالش.
    حالا شما هر جایی افتادی مراقب خودت باش و سخت نگیر که بهت خیلی سخت نگذره.

قاشق + چنگال + لیوان
    خوردنی (ترجیحا خشکبار، مخصوصا خرمای خشک که عالیه.)
    دارو به مقدار کافی
    اینا رو هم حتما با خودت ببر.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    اقدام كنيد هيچ مشكلى ندارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •