تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3886 از 4428 اولاول ... 288633863786383638763882388338843885388638873888388938903896393639864386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,851 به 38,860 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم که خطمو بزارن رو 16 مگ اولش طرف گفت که خطت باید بکشه گفتم الان رو 9 مگ راحت جواب داده SNR هم بالاست حالا شما یه تست کن شاید جواب داد بعد میگه بصورت تستی فقط روی یه سری کاربرهای خاص اعمال شده و اینطوری نیست که شما بگید بزار رو 16 و ما انجام بدیم !!!

ببین تو رو خدا چی میگه این یارو فقط میخوان از زیرش در برن !! کسی زنگ زده براش بزارن رو 16 مگ؟؟
    واسه من خودشون کرده بودن 16 مگ، زنگ زدم میگم آقا 3 روزه که سرعتم رو 60 کیلو هست ، جون ارواحتون بکنینش مثل قبل که 9 مگ بود و همه چی خوب بود. میگه ما نمیتونیم سر خود از 16 بکنیم 9 مگ !!! یعنی منی که بالاتر هم پایین تر نمی برند راحت ، چه برسه شما که پایینی و میخوای ببریش بالا سرعت رو !!
    آخر سر هم 4-5 بار دیگه زنگ زدم و دلیل و برهان آوردم ، اونا هم اومدن تو سیستم ام با چشمای نازشون دیدن که گند زده شده به سرعتم ، کردنش 9 مگ و همه چی تا حد زیادی بهتر شد ، اما باز هم مثل قدیم نیست

اینم بهت بگم ، که یکی از پشتیبانی هاشون گفت که سرویس 16 مگشون جدیده و عملا زیر تست هست و واسه همه خرابه سرعت دانلودشون. و گفت یا میتونی با همین اوضاع بسازی تا چند هفته دیگه که همه مشکلات رو رفع کنن ، یا بزاری روی 9 مگ تا زمانی خبر بهت برسه 16 مگشون ردیف شده و باز برگردونیمت رو 16 مگ.

2. 6 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
    مرکز قدوسی هستم.

چندین روز بود که مشغول درست کردن بودن مثلا و تست چند روز پیش من تو همین تاپیک هست که توی روز سرعت 80 کیلو به زور میداد ! دیشب نمیدونم چه اتفاقی افتاده که سرعت خوب شده بود و منم از فرصت استفاده کردم و 28 گیگ دان کردم با سرعت متوسط 1.8 مگابایت/ثانیه. فکر کنم این اولین و آخرین دانلود این حجمی من با شبانه پارس بود.

در کل گه گاه فقط نشون میدن که اگه بخوان میتونن بذارن دان کنی ، فقط نمیخوان !

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

واسه من خودشون کرده بودن 16 مگ، زنگ زدم میگم آقا 3 روزه که سرعتم رو 60 کیلو هست ، جون ارواحتون بکنینش مثل قبل که 9 مگ بود و همه چی خوب بود. میگه ما نمیتونیم سر خود از 16 بکنیم 9 مگ !!! یعنی منی که بالاتر هم پایین تر نمی برند راحت ، چه برسه شما که پایینی و میخوای ببریش بالا سرعت رو !!
    آخر سر هم 4-5 بار دیگه زنگ زدم و دلیل و برهان آوردم ، اونا هم اومدن تو سیستم ام با چشمای نازشون دیدن که گند زده شده به سرعتم ، کردنش 9 مگ و همه چی تا حد زیادی بهتر شد ، اما باز هم مثل قدیم نیست

اینم بهت بگم ، که یکی از پشتیبانی هاشون گفت که سرویس 16 مگشون جدیده و عملا زیر تست هست و واسه همه خرابه سرعت دانلودشون. و گفت یا میتونی با همین اوضاع بسازی تا چند هفته دیگه که همه مشکلات رو رفع کنن ، یا بزاری روی 9 مگ تا زمانی خبر بهت برسه 16 مگشون ردیف شده و باز برگردونیمت رو 16 مگ.
    وقتی ادم رو محدود میکنن چه بزارن روی 16 مگ یا بزارن روی 9 هیچ فرقی نداره !

5. 2 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

وقتی ادم رو محدود میکنن چه بزارن روی 16 مگ یا بزارن روی 9 هیچ فرقی نداره !
    والا بعد از بند و بساطی که سر ما دراومد با این 16 مگ کردن و داستانش هم تو چند صفحه ی پیش نوشته بودم ، الان که شده 9 مگ تا حد زیادی درست شده.
    درسته مثل قبل 10-13 گیگ نمیگیرم هر شب ، اما الان شبی 5-8 گیگ رو شاخشه
    خداروشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دانمارک اولین کشور در جهان که اینترنت ۴۳ ترابیت بر ثانیه را تجربه می کند

همه ی ما در مورد سرعت های بالای اینترنت اخبار گوناگونی را شنیده ایم و می شنویم، ولی رقمی که این روزها در موردش صحبت به میان آمده یعنی ۴۳ ترابیت بر ثانیه، رقمی است که هر فردی را برای چند لحظه متعجب کرده و در فکر فرو خواهد برد.
    گروهی از تکنیسین ها در دانشگاه فنی دانمارک اخیراً اعلام کرده اند برای اولین بار توانسته اند راهی پیدا کنند تا دست به انتقال دیتا بر روی یک کانکشن با سرعت پنجاه و سه هزار گیگابایت بر ثانیه بزنند. برای اینکه موضوع را بهتر متوجه بشوید برای شما اینگونه توضیح می دهم که با چنین ارتباط اینترنتی شما می توانید یک فیلم کامل با رزلوشن تمام HD یا همان ۱۰۸۰P به حجم ۱۰ گیگابایت را در یک چشم به هم زدن دانلود کنید.
    بله دقیقاً دانلود فیلمی با رزلوشن مذکور، فقط به اندازه ی یک پلک زدن چشم انسان طول خواهد کشید. البته اگر فقط یک فیلم را دانلود کنید بخشی از سرعت اینترنت و پهنای باندی که در اختیار دارید هدر رفته است و ظرفیت واقعی در حد دانلود دو یا سه فیلم تمام اچ دی به صورت همزمان و تنها در طول یک ثانیه است.
    دانمارکی ها چطور توانسته اند چنین ارتباط سریعی را فراهم بیاورند؟ در حال حاضر ارتباط اینترنتی روزانه ی دو سوم شهروندان کل جهان از طریق فیبرهای نوری برقرار می گردد، ولی در دانمارک برای برقراری چنین ارتباط سریعی از نسل بعدی تکنولوژی فیبرهای نوری یعنی تکنولوژی فیبر چند هسته ای یا Multi-core fiber technology استفاده شده است.
    این گروه از تکنیسن های دانمارکی امیدوارند حاصل تحقیقاتشان نحوه ی دانلود محتوای دیجیتال توسط کاربران در سرتاسر دنیا را تغییر دهد و دیگر هیچ کاربری برای دانلود فایل های دیجیتالی از اینترنت نیازمند محاسبه ی دقایق باقی مانده بر حسب سرعت ارتباطیش نباشد.
    البته با دسترسی با چنین سرعتی به اینترنت در سطح وسیع جهانی سرویس های پخش آنلاین محتوای دیجیتال مانند نت فلیکس و موارد مشابه آن کاربران به مراتب بیشتر و وسیع تری پیدا خواهند کرد و بیش از گذشته محبوب خواهند گردید. جالب است بدانید با سرعت اینترنت یاد شده دانلود یک فایل موسیقی فقط چند نانو ثانیه طول خواهد کشید.
    اینترنت دیار کفر شیطانیست. باعث فساد می شود.

8. 9 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WraithMaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان درمونده شدم من کمک کنید لطفا!
    میخوام از صبانت مزخرف کوچ کنم برم یه ISP دیگه تو مرکز مخابرات نبوت هم هستم.. زیادم دانلود شبانه ندارم بعضب شبها 1 گیگ حداکثر. بیشتر پینگ و پهنای باند ثابت مهمه برام (برا بازی میخوام) از پارس بگیرم خوبه؟!
    اگر کسی از مرکز نبوت پارس آنلاین داره راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

میخوام از صبانت مزخرف کوچ کنم برم یه ISP دیگه تو مرکز مخابرات نبوت هم هستم.. زیادم دانلود شبانه ندارم بعضب شبها 1 گیگ حداکثر. بیشتر پینگ و پهنای باند ثابت مهمه برام (برا بازی میخوام) از پارس بگیرم خوبه؟!
    ببین اگر مرکزت پشتیبانی میشه پاشو بیا فن آوا

11. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منکه موندم واقعا چرا روزانم داغون شده 3 روزه :( مرکز دستغیب تهران )
    Last edited by vahooli; 22-09-2014 at 16:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

لحظلات باورنکردنی
      محتوای مخفی: ping iran 

دانلود منیجری است تا 100 تا کانکشن اوکی کنه برای دانلود؟
    idm تا32 میره تا 100 تا لازم دارم.
    Last edited by master2014; 22-09-2014 at 16:43.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بابا. 16 مگ نخواستیم. همین 9مگ رو بدون دردسر و دغدغه بدن، من یکی راضیم.

تازه، فکر نکنم خطم بکشه. راستش چند وقت پیش زنگ زدم پشتیبانی گفتم که خطا رو روی 16مگ می‌بندن. می‌تونی خط منم رو 16 بذاری. طرف هم خط رو گذاشت روی 16 مگ. داون‌استریمم اومد روی 7مگ. یعنی از اولش هم بدتر شد. فکر نکنم خط من بیشتر از 12مگ رو بکشه. فعلاً هم این پروفایل رو ندارن. یعنی اون یارو پشتیبانیه می‌گفت ما نمی‌تونیم روی 12مگ ببندیم. یوزرمون اجازه و دسترسی این کار رو نداره. باید با مسؤول مستقیم مرکز مخابراتی‌تون صحبت کنی.

راستش، پر.و.کسی رو هم با یکی دو تا رایگان امتحان کردم، سرعت بیشتر نشد. یعنی بعضی وقتا کمتر هم می‌شد. می‌ترسم برم از این پولیا بگیرم بعدش اونم جواب نده.

پ.ن.: منطقه ما که کاشانی تهرانه. شما کجایی؟
    خط منم 10 مگ بیشتر نمیکشه.... تو تهران کلا 90 درصد خطها بیشتر از 10-12 مگ رو ساپورت نمیکنه.... یعنی فقط ببین هوش اقتصادی این مدیر پارس آنلاین چقده!!!

پ.ن: همون ورا... همسایتونیم!!!

منکه موندم واقعا چرا روزانم داغون شده 3 روزه :( مرکز دستغیب تهران )
    شک نکن مال 16 مگه!!!

واقعا فکر میکنید این کاربر کارمند صبانته؟؟؟
    این صحبت ها رو جدی نگیرید
    100 درصد موافقم!!! یه نفر پیدا شد دو کلمه حرف حساب بزنه... به نظر منم این یارو احتمالا فقط یه ادم بیکاره که میخواد جلب توجه کنه... آخه مگه این فروم چند تا کاربر داره؟؟؟

فن اوا نا محدوداش عالیه.
    گرونه یه کم!!!

دوستان،من در خلقت این پارس آنلاین در عجبم.تا همین دو دقه پیش سرعت دانلودم رو 650 بود یدفه دیدم دانلود متوقف شد.زدم ادامه دیدم سرعتم شده 130.اسپید تست که گرفتم دیدم اومده رو 1.12 قفل کرده.
    مثل اینکه دیشب از دستشون در رفته بود.من دیگه چیزی نمیتونم بگم.
    شما توی مرکزتون کمبود پهنای باند هست... احتمالا همسایه هاتون رفته بودن مسافرتی چیزی....

پارس برای نوع استفاده ی تو میشه گفت کیفیت متوسطی داره....پینگ و سرعت روزانه بد نیست..... البته اگه تو مرکزتون کمبود پهنای باند نباشه...

پ.ن: عجب پستی دادم!!! 18 چرخه!!!
    Last edited by netstat; 22-09-2014 at 16:50.

15. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •