زیر نویس می کنی این رو ؟؟؟ :ديماشالله ! اولین روزی بود که یه 24 سر نزدم و چند صفحه جلو رفت !!!
زیر نویس می کنی این رو ؟؟؟ :ديماشالله ! اولین روزی بود که یه 24 سر نزدم و چند صفحه جلو رفت !!!
احتمالا BDR به دلیل inactivity به زودی دیسبند میشود.
گفتنی است این ترایب از ابتدای ورلد10 تاکنون برقرار بوده است و فقط در مقطعی نام ان به Skull 5 تغییر یافته بود.
یو ها ها ها !! :دياحتمالا bdr به دلیل inactivity به زودی دیسبند میشود.
گفتنی است این ترایب از ابتدای ورلد10 تاکنون برقرار بوده است و فقط در مقطعی نام ان به skull 5 تغییر یافته بود.
خودم لینکش رو گذاشته بودم !![]()
Allies
Pits
FEMA-S
DNY
NMA
FEMA-M
FEMA-C
Non-Aggression-Pact (NAP)
-SN-
FUSION
NAVY
~DKR~
JV
FM-A
PM00
Enemies
B-SW
Access
Denied
BS=W
DevilK
|+|
ERROR
MW-F
TITS
TEABAG
B/SW
TES
[-?-]
LEGION
B=SW
~BRL2~
~BRL3~
~BRL~
من که حسش رو ندارم ولی اگه پریمیوم من رو تامین کنی شاید بیام...![]()
امشب کبری11 هم داره !
(اخه اینم اسم بود واسه این فیلم انتخاب کردن ؟
کبری11 ، صغری12 ،اکبر 65 ،وحید56 ....)
LOL!!! WOOHOO and a big HUZZZAAHHHH!!!
This is terribly exciting because for the first time on W12...drum roll please.
FEMA made a declaration of WAR against a top tribe....FIRST.
Usually we respond to someone else declaring war on us. It is weird not being defensive off the hop for once.
Well Huzzah FEMA and a Huzzah for us being the oldest tribe in W12.
It will be nice to be fighting GAM,R,R2,Elite,TD,DCBH,virus villages all over again. Though all of our enemies of the past are now in one family...B-SW
Just so you guys know there is no where to run now. This will be a war of annihilation of all members of that family. And by golly if you beat FEMA than hats off to you. But you did not succeed the first4-6 times so don't hold your breath.
(official trash talk delivered)
Shadowzilla...Ancient Sword of FEMA <<<<---dat's me
میگه تیم ما خوب بازی کرد ما تو این 24 تا بازی از حریف سرتر بودیمزیر نویس می کنی این رو ؟؟؟ :دي)
مصطفی تسلیت میگم.غم آخرت باشه...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)