براى درخواست امريه شما بايد برگه اعزام يا برگه اى كه هنگام ثبت اطلاعات پليس +١٠ پرينت مى گيرد و به شما مى دهد را داشته باشيد ، با اين برگه هر سازمان يا ارگانى مى فرستد به نظام وظيفه و درخواست ثبت امريه شما را مى كند ،
براى درخواست امريه شما بايد برگه اعزام يا برگه اى كه هنگام ثبت اطلاعات پليس +١٠ پرينت مى گيرد و به شما مى دهد را داشته باشيد ، با اين برگه هر سازمان يا ارگانى مى فرستد به نظام وظيفه و درخواست ثبت امريه شما را مى كند ،
الآن دیگه هیچ چیزی پست نمیکنند باید حتما رفت پلیس 10
Last edited by atp22; 25-03-2017 at 14:54.
سلام داداش اگه خودتون خبری از ملاقات مردمی داشتین بی زحمت میزارین تو تاپیک . دو ماه تمدید میخوام از 4 به 6 ...خیلی برام مهمه .. یه بار هم از +10 زدم .... دمت گرم![]()
سلام
اگه خبری شنیدم حتما اطلاع می دم.![]()
سلام.عیدتون مبارک.تاریخ اعزامم 96/1/19 هست امروز رفتم پلیس +10 ببینم آموزشیم کجا افتاده تو برگه نوشته پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا-گروه پدافند تبریز.کسی از دوستان میدونه چجور جایی هست؟؟؟مال سپاه هست یا ارتش؟؟؟کدش چنده؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی.
Last edited by aref2017; 26-03-2017 at 14:14.
سلام. عید شمام مبارک رفیق.
پدافند زیر نظر ارتشه و چندسال پیش از نیروی هوایی جدا شده. یعنی شما به سلامتی شدی سرباز ارتش
در مورد اینکه چجور جاییه چیز زیادی نشنیدم متاسفانه نمی تونم کمکت کنم. (البته خودمم سال 92 مجبور شدم دفترچه بفرستم و از کردستان افتاده بودم اونجا که دانشگاه قبول شدم و نرفتم)
با سلام
بالاخره بعد از ۹ روز پست ۲ ساعت ۶ ساعت استراحت مارو از زندان ازاد کردن
من قبلا همینجا راهنمایی گرفتم و اعزامم ۱۹.۱۱بود و ایشالا هجدهم همین ماه امریه رو میگیرم و از این پادگان خلاص میشیم.
شهید باهنر ناجا خدمت میکنم ،گردان ذوالفقار گروهان مازاد شهادت،شعارمون هم اینه :ایمان سست،انظباط صفر ،اموزش تعطیل
رژه تعطیل نظافتمونم دسته لیسانسه هاستبه غیر این نه روز پست،بازم پست ها دست لیسانسه هاست،من که راضیم
برعکسش بچه های گردان کربلا(کشتارگاه بش میگن)دهنشون سرویس شد
ایشالا میوفتین این پادگان فقط کربلا نیوفتین همینو بس فرماندهاشون واقعا آدمای سگین
سلام دوستان عیدتون مبارک
امروز رفته بودم بیمارستان برای معاینه پدرم دکتر قلب به بابام میگه چیزیت نیستبابام ماه دیگه باید بره قلبش رو عمل کنه بعد طرف میگه چیزیت نیست
کلاً امروز هرکس اومده بود به همه میگفت چیزیت نیست آخر یه یارو باهاش دعواش شد گفت من عمل رو باز قلب کردم میگی چیزیت نیست ؟ بابام قسم میخورد میگفت دستگاه اکوش سالم نبود همش قطع و وصل میشد اصلاً اکو نکردن
دفعه قبل (حدود 2 سال پیش) برای معافیت رفتم گفتن قلب بابام 50% از کار افتادگی داره به 55% معافیت میدیم بعد الان میگه سالمی
برای دیابت هم اقدام کردیم بابام قندش همیشه بالا 300 هستش و حتی رفته بیمارستان که انسولینی بشه ... به نظرتون احتمال معافیت وجود داره ؟
دوستان من میخوام بابت این پروندم اعتراض بزنم و شکایت کنم میشه دقیق بفرمایید چیکار کنم ؟ میدان سپاه تهران سازمان نظام وظیفه هست اما اونجا که کسی رو راه نمیدن من چی کار کنم ؟ میشه دقیق راهنمایی کنید ؟ با تشکر
Last edited by Ar1ian; 26-03-2017 at 21:28.
سلام.میخواستم بپرسم که بنده ارشد دفاع کردم البته توی بهمن ماه.الان من از تاریخ دفاع معافیت تحصیلیم به پایان میرسه یا زمانی که برم تسویه حساب کنم؟قبلا هم توی زمان مناسب لیسانس گرفتم و ارشد هم همینطور منظورم اینه که وقفه نداشتم حین تحصیل الان هم یه اصلاحیه خورد پایان نامه تا برم اشکالات متنی رو درست کنم.البته رفتم واسه معافیت تحصیلی نوشته بود که تا تیر 1396 اشتغال به تحصیل دارم.
مرسی از راهنماییت.1-من شنیدم اونایی که زیر دیپلم و دیپلم هستن تو پدافند تبریز میمونن و اونایی که فوق دیپلم تا دکترا هستن دوباره از تبریز میفرستن پدافند سمنان آیا حقیقت داره همچین چیزی؟؟؟2-آیا بعد آموزشی میشه بقیه خدمتم رو تو نیروی زمینی خدمت کنم امکانش هست؟؟؟خیلی برام مهمه هر کسی از دوستان راجب پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا تبریز اطلاعاتی داره راهنماییم کنه مرسی.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)