تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3885 از 4428 اولاول ... 288533853785383538753881388238833884388538863887388838893895393539854385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,841 به 38,850 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واقعا فکر میکنید این کاربر کارمند صبانته؟؟؟
    این صحبت ها رو جدی نگیرید
    اسم کاربریش که نشون می‌ده نمایندگی آذربایجان صبانته. خیلی هم با توپ پر داره از اقدام صبانت تعریف و تمجید می‌کنه و استفاده کننده‌های رایگان شبانه رو با الفاظ زشت خطاب می‌کنه. باید خیلی علاف باشه که کارمند خود صبانت یا نمایندگیش نباشه و این جور دوآتیشه از صبانت طرفداری کنه.

در ضمن، من هم حرفای این جور کاربرا رو جدی نمی‌گیرم. یعنی من هم اگه جای صبانتی‌ها بودم ماهی 500 گیگ دانلود می‌کردم. اصلاً فلسفه شبانه رایگان واسه همینه. واسه کسایی که دانلود زیاد دارن و روزا نمی‌تونن به خاطر هزینه بالا دانلود کنن. شبا از این فرصتی که ISP روی زمان مرده اینترنتش می‌ده استفاده می‌کنن.

حالا این که یه ISP‌ نتونسته نتایج تصمیمش رو از قبل پیش‌بینی کنه و وسط کار پهنای باند کم آورده یا هر دلیل دیگه‌ای، مشکل از عدم برنامه‌ریزی خودشه. می‌تونست مثل آسیاتک از اول شبانه رایگان هر کسی رو حداکثر روی 2مگابیت فیکس کنه تا طرف با علم به این محدودیت سرویس رو بخره.

2. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسم کاربریش که نشون می‌ده نمایندگی آذربایجان صبانته. خیلی هم با توپ پر داره از اقدام صبانت تعریف و تمجید می‌کنه و استفاده کننده‌های رایگان شبانه رو با الفاظ زشت خطاب می‌کنه. باید خیلی علاف باشه که کارمند خود صبانت یا نمایندگیش نباشه و این جور دوآتیشه از صبانت طرفداری کنه.

در ضمن، من هم حرفای این جور کاربرا رو جدی نمی‌گیرم. یعنی من هم اگه جای صبانتی‌ها بودم ماهی 500 گیگ دانلود می‌کردم. اصلاً فلسفه شبانه رایگان واسه همینه. واسه کسایی که دانلود زیاد دارن و روزا نمی‌تونن به خاطر هزینه بالا دانلود کنن. شبا از این فرصتی که ISP روی زمان مرده اینترنتش می‌ده استفاده می‌کنن.

حالا این که یه ISP‌ نتونسته نتایج تصمیمش رو از قبل پیش‌بینی کنه و وسط کار پهنای باند کم آورده یا هر دلیل دیگه‌ای، مشکل از عدم برنامه‌ریزی خودشه. می‌تونست مثل آسیاتک از اول شبانه رایگان هر کسی رو حداکثر روی 2مگابیت فیکس کنه تا طرف با علم به این محدودیت سرویس رو بخره.
    این پست نگاه کن
    سرعت های شبانه به دلیل مدیریت خوب اینجوری بهبود پیدا کرده
    این زمانی بود سرعت ها باز بود دانلود سرویس 512 من شبی 2.5 تا 3 گیگ بود البته
    همون زمان هم بعضی وقتها سرعت به 20 کیلو میرسیدبعد توی تاپیک همچین پستی میدیدیم!

4. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این پست نگاه کن

این زمانی بود سرعت ها باز بود دانلود سرویس 512 من شبی 2.5 تا 3 گیگ بود البته
    همون زمان هم بعضی وقتها سرعت به 20 کیلو میرسیدبعد توی تاپیک همچین پستی میدیدیم!
    کلاً این «مدیریت خوب» رو خیلی خوب اومده طرف.

بازم این پارس‌آنلاین، محدودیتش رو آروم آروم و در چند مرحله کرد تو آستین خلق‌اله. این جوری هضمش آسون‌تره تا این که یه دفعه‌ای شوکه‌ات کنن.

یا فن‌آوا که از اول فقط روی یه سری از سرویس‌هاش رایگان شبانه می‌داد. دیگه تکلیف همه با خودشون معلوم بود.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کلاً این «مدیریت خوب» رو خیلی خوب اومده طرف.

بازم این پارس‌آنلاین، محدودیتش رو آروم آروم و در چند مرحله کرد تو آستین خلق‌اله. این جوری هضمش آسون‌تره تا این که یه دفعه‌ای شوکه‌ات کنن.

یا فن‌آوا که از اول فقط روی یه سری از سرویس‌هاش رایگان شبانه می‌داد. دیگه تکلیف همه با خودشون معلوم بود.
    فن اوا نا محدوداش عالیه.

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

الان داشتم تایپک صبا رو مطالعه می کردم
    این طور که به نظر می رسه isp ها دارن به سمتی می رن که یکی دو نفر رو تو تایپکها داشته باشن تا بتونن حسابی تبلیغ کنن یا در مواردی جانب داری
    این پست رو ببینید خیلی جالبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رسما به اونایی که دانلود میکنن گفته مفت خور البته از آواتار و امضاش کاملا مشخصه چی کارس
    این پست رو دادم که اونایی که می خوان انتخاب کنن یکم چشمهاشون رو باز کنن و بنا بر تبلیغات یه عده خاص تصمیم نگیرن چون تو همین تایپک هم داستانی مشابه این داریم
    به این بابایی که به دانلودرهای شبانه گفته مفت خور، باید گفت : دهنتو ببند و تو هم ........ نخور ( همون شکر نخور ! )
    خیلی هم بدتر صحبت کرد میشه بگی اگه ما مفت خور ایم ، تو هم میتونی بیای ............ ...............
    استغفرا... آدم نماهایی پیدا میشن که مجبور شی اینجوری جوابشونو بدیم ...

10. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان،من در خلقت این پارس آنلاین در عجبم.تا همین دو دقه پیش سرعت دانلودم رو 650 بود یدفه دیدم دانلود متوقف شد.زدم ادامه دیدم سرعتم شده 130.اسپید تست که گرفتم دیدم اومده رو 1.12 قفل کرده.
    مثل اینکه دیشب از دستشون در رفته بود.من دیگه چیزی نمیتونم بگم.

12. 2 کاربر از حسن110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    سرزمین خشک

پيش فرض

سلام
    دوستانی که ساکن تهرانن سمت اشرفی اصفهانی بلوار سیمون بولیوار، اون منطقه اینترنتش قط شده؟
    یکی از دوستام ساکن اونجاست میگه که براش اس اومده از پارس آنلاین که اینترنتش به مدت 60 ساعت قطعه، صحت داره همچین چیزی؟

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
    این پست هم بعد چند روز از اعلام رسمی بود
    باید کارت تبریک میفرستادیم یادمون رفته بود!

صبانت قطع و وصلی زیادی داشته و داره
    بعد هر قطع وصل مینویشت
    ضمن تبریم عید فطر تا چند ثانیه دیگر وصل میشوید
    یعنی انقدر این صفحه رو دیدم که حد نداشت

یه زمانی هم مشهد کلا یه روز قطع بود پشتیبانی اصلا وصل نمیشد!

قبل از اعلام رسمی محدودیت یک هفته قبل محدودیت 15 کیلو برای خیلی ها اعمال شده بود
    بعد نوشته بود به صورت ازمایشی روی چند نفر اجرا کردیم
    چه ازمایشی که دانلود شبانه شده بود 100 مگ!

15. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم که خطمو بزارن رو 16 مگ اولش طرف گفت که خطت باید بکشه گفتم الان رو 9 مگ راحت جواب داده SNR هم بالاست حالا شما یه تست کن شاید جواب داد بعد میگه بصورت تستی فقط روی یه سری کاربرهای خاص اعمال شده و اینطوری نیست که شما بگید بزار رو 16 و ما انجام بدیم !!!

ببین تو رو خدا چی میگه این یارو فقط میخوان از زیرش در برن !! کسی زنگ زده براش بزارن رو 16 مگ؟؟

17. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دانمارک اولین کشور در جهان که اینترنت ۴۳ ترابیت بر ثانیه را تجربه می کند

همه ی ما در مورد سرعت های بالای اینترنت اخبار گوناگونی را شنیده ایم و می شنویم، ولی رقمی که این روزها در موردش صحبت به میان آمده یعنی ۴۳ ترابیت بر ثانیه، رقمی است که هر فردی را برای چند لحظه متعجب کرده و در فکر فرو خواهد برد.
    گروهی از تکنیسین ها در دانشگاه فنی دانمارک اخیراً اعلام کرده اند برای اولین بار توانسته اند راهی پیدا کنند تا دست به انتقال دیتا بر روی یک کانکشن با سرعت پنجاه و سه هزار گیگابایت بر ثانیه بزنند. برای اینکه موضوع را بهتر متوجه بشوید برای شما اینگونه توضیح می دهم که با چنین ارتباط اینترنتی شما می توانید یک فیلم کامل با رزلوشن تمام HD یا همان ۱۰۸۰P به حجم ۱۰ گیگابایت را در یک چشم به هم زدن دانلود کنید.
    بله دقیقاً دانلود فیلمی با رزلوشن مذکور، فقط به اندازه ی یک پلک زدن چشم انسان طول خواهد کشید. البته اگر فقط یک فیلم را دانلود کنید بخشی از سرعت اینترنت و پهنای باندی که در اختیار دارید هدر رفته است و ظرفیت واقعی در حد دانلود دو یا سه فیلم تمام اچ دی به صورت همزمان و تنها در طول یک ثانیه است.
    دانمارکی ها چطور توانسته اند چنین ارتباط سریعی را فراهم بیاورند؟ در حال حاضر ارتباط اینترنتی روزانه ی دو سوم شهروندان کل جهان از طریق فیبرهای نوری برقرار می گردد، ولی در دانمارک برای برقراری چنین ارتباط سریعی از نسل بعدی تکنولوژی فیبرهای نوری یعنی تکنولوژی فیبر چند هسته ای یا Multi-core fiber technology استفاده شده است.
    این گروه از تکنیسن های دانمارکی امیدوارند حاصل تحقیقاتشان نحوه ی دانلود محتوای دیجیتال توسط کاربران در سرتاسر دنیا را تغییر دهد و دیگر هیچ کاربری برای دانلود فایل های دیجیتالی از اینترنت نیازمند محاسبه ی دقایق باقی مانده بر حسب سرعت ارتباطیش نباشد.
    البته با دسترسی با چنین سرعتی به اینترنت در سطح وسیع جهانی سرویس های پخش آنلاین محتوای دیجیتال مانند نت فلیکس و موارد مشابه آن کاربران به مراتب بیشتر و وسیع تری پیدا خواهند کرد و بیش از گذشته محبوب خواهند گردید. جالب است بدانید با سرعت اینترنت یاد شده دانلود یک فایل موسیقی فقط چند نانو ثانیه طول خواهد کشید.

19. 3 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •