تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3884 از 4105 اولاول ... 28843384378438343874388038813882388338843885388638873888389439343984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,831 به 38,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال داشتم . من متولد 77 هستم ... روز تولدم 25 فروردین هست ...

من پیش دانشگاهی رو سال 95 نتونستم خرداد بگیرم ... شهریورم نشد ... ( سره لجبازی خودم نخوندم ) 5 تا درس داشتم دی ماه 3 تاشو با نمره بالای 15 پاس کردم
    زیست تک ماده موند فیریک گفتند دوباره باید خرداد ماه بیاید امتحان بدید ... من 25 فروردین سنم هجده تمام میشه دوتا سوال داشتم ...

من ازین سن به بعد 6 ماه وقت معرفی دارم درسته ؟
    من اگه خرداد بتونم مدرک پیش تجربی رو بگیرم میتونم برا ترم جدید مهرماه ثبت نام کنم دانشگاه آزاد ؟
    تورو خدا جواب بدین دارم میمیمرم از ترس
    شما از تاریخی که آخرین واحد پیش دانشگاهی رو پاس کنید 1 سال وقت دارید. بله میتونید ثبت نام کنید مشکلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان روزی که توی دانشگاه از پایان نامه دفاع میکنی تا روزی که میشه دفترچه سربازی فرستاد چه قدر طول میکشه؟
    بعد یه سوال دیگه برای اینکه بخوایم توی یه ارگان پذیرش بگیریم مثل سپاه و یه بخش خاصش به نظرتون قبل از فرستادن دفترچه میشه رفت و این کار رو کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان روزی که توی دانشگاه از پایان نامه دفاع میکنی تا روزی که میشه دفترچه سربازی فرستاد چه قدر طول میکشه؟
    بعد یه سوال دیگه برای اینکه بخوایم توی یه ارگان پذیرش بگیریم مثل سپاه و یه بخش خاصش به نظرتون قبل از فرستادن دفترچه میشه رفت و این کار رو کرد؟
    جواب سوال اول یکسال از دفاع پایان نامه فرصت دارید.
    جواب دو باید ببینید چه ماهی رو میگیرند بعد دفترچه بفرستید اگر لازم شد تعجیل یا تمدید کنید

4. این کاربر از atp22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفتند، 1 سال فرصت دارین. اما این در صورتی هست که درس خوندنتون طولانی نشده باشه. (دقیقش رو نمی دونم ولی فکر می کنم لیسانس 4 سال باشه.)
    در صورتی که طولانی شده باشه، 6 ماه فرصت دارین.
    یکی از دوستان سر همین مورد غیبت خورد. چون فکر می کرد یک سال فرصت داره، حتی برای ارشد، دانشگاه هم قبول شد وقتی رفت برای ثبت نام، گفتن غیبت داری و نتونست دانشگاه ثبت نام کنه.

6. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیلی ممنونم از پاسختون ولی منظورم این بود که روزی که دفاع میکنیم از پایان نامه چند روز طول میکشه تا به من نامه نظام وظیفه و فارغ التحصیلی رو بدن که بتونم دفترچه رو بفرستم؟
    آخه من حدودا 15 مرداد دفاع میکنم خیلی تمایل دارم که اعزامم برج 8 باشه و آموزشی اون موقع برم... نه برج 10 و 12 ...یا اگه افتادم برج 10 تعجیل بزنم که بیفتم برج 8
    از قضا چند مدت پیش تونستم با یک بخش از سپاه صحبت کنم که پذیرش بگیرم اونا هم گفتن سه چار ماه قبل از اعزامت بیا تا کارات رو انجام بدیم که اگه از دو ماه گذشت و مثلا شد 45 روز قبل اعزام دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
    حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه فارغ التصیلی من میفته برای شهریور ....مثلا من میتونم قبل از فرستادن دفترچه(مثلا اول مرداد) باهاشون صحبت کنم و اونا کار رو انجام بدن یا حتما باید برگ اعزام داشته باشم؟
    ممنونم از پاسختون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان سلام من تاریخ اعزامم اول اردیبهشت هست 2 سوال دارم
    کی باید برم پلیس +10 برگه سبزمو بگیر
    و اینکه من امریه دارم آیا تو برگه سبز امریه نوشته که امریه کجا هستم

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جهت اطلاع دوستانی که دنبال امریه هستند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    با این شماره که تماس گرفتم (197)، گفت برای انتقاد و شکایت کلید1، پیشنهاد و تقدیر کلید 2 رو بزنید و 3 هم آدرس و اینجور چیزا رو داد.
    قبلا هم همین روال بوده یا جدیدا ملاقات مردمی رو حذف کردن؟
    امروز تماس گرفتم، متوجه شدم به صورت گویا ذکر نمی شه اگه هیچ عددی رو نزنید، به اپراتور وصل می شید.
    پس برای درخواست ملاقات مردمی، فقط کافیه هیچ عددی رو نزنید.
    ضمنا گفتند "جهت ملاقات مردمی بعد از تعطیلات یا حدود 17-18 تماس بگیرید و احتمالا تا انتهای فروردین ملاقات مردمی وجود نخواهد داشت"
    Last edited by SADEGH 7; 25-03-2017 at 10:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من هم اردیبهشتم، برگه سبز نه برگه سفید یا آبی منظورتون هست، توی این برگه می نویسه امریه دار این برگه رو باید حدودا از 10 روز مانده به اردیبهشت بگیریم، اگر خبری شد به من هم اطلاع بدید. راستی امریه کجا هستید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

خیلی ممنونم از پاسختون ولی منظورم این بود که روزی که دفاع میکنیم از پایان نامه چند روز طول میکشه تا به من نامه نظام وظیفه و فارغ التحصیلی رو بدن که بتونم دفترچه رو بفرستم؟
    آخه من حدودا 15 مرداد دفاع میکنم خیلی تمایل دارم که اعزامم برج 8 باشه و آموزشی اون موقع برم... نه برج 10 و 12 ...یا اگه افتادم برج 10 تعجیل بزنم که بیفتم برج 8
    از قضا چند مدت پیش تونستم با یک بخش از سپاه صحبت کنم که پذیرش بگیرم اونا هم گفتن سه چار ماه قبل از اعزامت بیا تا کارات رو انجام بدیم که اگه از دو ماه گذشت و مثلا شد 45 روز قبل اعزام دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
    حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه فارغ التصیلی من میفته برای شهریور ....مثلا من میتونم قبل از فرستادن دفترچه(مثلا اول مرداد) باهاشون صحبت کنم و اونا کار رو انجام بدن یا حتما باید برگ اعزام داشته باشم؟
    ممنونم از پاسختون
    بسته به دانشگاه شما و تسویه حساب داره اگر مشکل تسویه حساب نداشتید شاید یک هفته ای تموم بشه، قابل ذکر هست که تصحیح پایان نامه و اشکالات اون کهمد نظر استاد راهنما یا داوران هم کمی وقت گیر هست که بعدش باید صحافی کنید و تازه وارد مسیر تسویه حساب بشید. در حالت عادی تاریخ اعزام 6 ماه بعد و دیگه حداکثر 4 ماه بعد هست بعید میدونم شهریور تموم کنید بتونید آبان برید خدمت به نظر میرسه با نهایت تلاش تاریخ اعزام شما همون اسفند یا دی باشه، هرگز اتفاق نیافتاده که تاریخ اعزام 2 ماه بعد باشه، مگر پارسال که به مناسبت 22 بهمن یک طرح ضربتی زدند، تعجیل زدن رو خیلی سخت میگیرند ولی امتحانش ضرر نداره از ملاقات مردمی وارد بشید بهتر هست.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برگه اعزام معمولا ١٠ روز قبل از تاريخ اعزام براى شما پست مى شود خودتان هم مى توانيد از نيمه فروردين به پليس +١٠ برويد و درخواست پرينت ان را بدهيد. امريه داخل ان نيز نوشته شده است اما اطلاعات شما براى يگانى كه در ان مشغول به اموزشى هستيد ارسال مى گردد از جمله امريه اى كه داريد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •