تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3884 از 4428 اولاول ... 288433843784383438743880388138823883388438853886388738883894393439844384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,831 به 38,840 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

الان داشتم تایپک صبا رو مطالعه می کردم
    این طور که به نظر می رسه isp ها دارن به سمتی می رن که یکی دو نفر رو تو تایپکها داشته باشن تا بتونن حسابی تبلیغ کنن یا در مواردی جانب داری
    این پست رو ببینید خیلی جالبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رسما به اونایی که دانلود میکنن گفته مفت خور البته از آواتار و امضاش کاملا مشخصه چی کارس
    این پست رو دادم که اونایی که می خوان انتخاب کنن یکم چشمهاشون رو باز کنن و بنا بر تبلیغات یه عده خاص تصمیم نگیرن چون تو همین تایپک هم داستانی مشابه این داریم
    کاش حداقل یکم املا و نگارش باش کار میکردن بعد میفرستادنش اینجا

جالبه این شرکتها کاربری رو که از سرویسی که براش پول داده استفاده میکنه رو مفت خور خطاب میکنند ولی رفتار خودشون رو که با سرویس 12 مگابیت سرعت 15 کیلوبایت در شبانه میدن رو عین عدالت میدونن .....

الان تازه سرعتم اسمی شده دیشب هم حدود 3 گیگ دانلود کردم ( که تازه بهتر از قبل شده ) با سرویس 2 مگ که باید حداقل 4.5 گیگ میگرفت

2. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من هرشب دانلود شبانه میذاشتم(از سرور دانلود ها) سرعت روزانه اسمی و شبانه زیر اسمی شده بود.اما یه دوشب نذاشتم سرعت روزانم به600 700 میرسه و سرعت شبانه تا 200 250 میکشونه یعنی من یا اون سرور از محدودیت در اومدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (اگه اینطوری باشه خوبه از یه سرور مث چیز کار میکشیم بعد دیدیم سرعت داره میاد پایین یه دوشب دان نمیکنیم)

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من هرشب دانلود شبانه میذاشتم(از سرور دانلود ها) سرعت روزانه اسمی و شبانه زیر اسمی شده بود.اما یه دوشب نذاشتم سرعت روزانم به600 700 میرسه و سرعت شبانه تا 200 250 میکشونه یعنی من یا اون سرور از محدودیت در اومدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (اگه اینطوری باشه خوبه از یه سرور مث چیز کار میکشیم بعد دیدیم سرعت داره میاد پایین یه دوشب دان نمیکنیم)
    والا من 10 روز نبودم کلا شب و روز استفاده نکردم ولی باز هم سرعت همونطوریه .....

5. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حالا امشب ببینیم چی میشه.یا دیشب هواسشون نبوده یا واقعا اینطوریه.

7. 2 کاربر از حسن110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان داشتم تایپک صبا رو مطالعه می کردم
    این طور که به نظر می رسه isp ها دارن به سمتی می رن که یکی دو نفر رو تو تایپکها داشته باشن تا بتونن حسابی تبلیغ کنن یا در مواردی جانب داری
    این پست رو ببینید خیلی جالبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رسما به اونایی که دانلود میکنن گفته مفت خور البته از آواتار و امضاش کاملا مشخصه چی کارس
    این پست رو دادم که اونایی که می خوان انتخاب کنن یکم چشمهاشون رو باز کنن و بنا بر تبلیغات یه عده خاص تصمیم نگیرن چون تو همین تایپک هم داستانی مشابه این داریم
    جالب قضیه اینجاست که یارو برای توجیه اقدام احمقانه و خودزنی بسیار نادر و کمیاب صبانت، برگشته می‌گه:
    هر جا هم که برید میبینید چه اینترنت بی خودی دارند
    یعنی با این جمله‌اش، من یکی که متقاعد شدم سرویس پارس‌آنلاین داغون الآنم رو تخلیه کنم برم صبانت 12مگ بگیرم که بعد از یه شب دانلود از فردا شبش با سرعت 15 کیلوبایت بتونم حداکثر 260 مگ در هر 5 ساعت دانلود کنم.

آقا، یکی جلوی منو بگیره تا با سر نرفتم توی صبانت!

9. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جالب قضیه اینجاست که یارو برای توجیه اقدام احمقانه و خودزنی بسیار نادر و کمیاب صبانت، برگشته می‌گه:

یعنی با این جمله‌اش، من یکی که متقاعد شدم سرویس پارس‌آنلاین داغون الآنم رو تخلیه کنم برم صبانت 12مگ بگیرم که بعد از یه شب دانلود از فردا شبش با سرعت 15 کیلوبایت بتونم حداکثر 260 مگ در هر 5 ساعت دانلود کنم.

آقا، یکی جلوی منو بگیره تا با سر نرفتم توی صبانت!
    واقعا فکر میکنید این کاربر کارمند صبانته؟؟؟
    این صحبت ها رو جدی نگیرید

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم از روز اول محدود بودم از هر سروری که امتحان کردم داخلی خارجی حداکثر شبانه 100 بود
    تروکسی هم کارگر نشد

واقعا فکر میکنید این کاربر کارمند صبانته؟؟؟
    یه خبری شنیدم که اگه نمایندگی مشتری زیادی از دست بده نمره منفی میخوره
    همینطور تعداد شکایت از 195 حتی اگه مردود هم اعلام بشه نمره منفی داره
    شکایات زیادی به 195 شد و عده زیادی هم تخلیه کردند اندکی عصبانیت طبیعی ممکنه باشه
    مخصوصا اینکه تبلیغات علیه صبانت محدود به دنیای مجازی نیست و تو صحبت های دوست واشنا حرف این محدودیت هست

یکی از فامیل اشتراک adsl برای وایبر و تماس خارج میخواست
    اصلا هم دانلود شبانه نداشت
    شاتل بهش معرفی کردم !
    Last edited by sleeplessness; 22-09-2014 at 13:07.

13. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من، پارس‌آنلاین فعلاً منطقه به منطقه و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی وضعیت اینترنتش و محدودیت‌های شبانه‌اش فرق می‌کنه. اما، احتمالاً این تفاوت‌ها هم به تدریج و ظرف یکی دو ماه آینده از بین می‌ره و همه یا شبانه سرعت اسمی رو می‌گیرن یا زیر اسمی. احتمالاً هم سیستم مدیریت ترافیک رایگان پارس‌آنلاین هم دیگه جمع می‌شه و فرقی نمی‌کنه از چه سایتی و چه کسی داره دانلود می‌کنه. همه محدود می‌شن تا دیگه محدودیتی در کار نباشه.

15. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ای بابا هنوز سرعت من اسمیه ! چرا ایمطوری شده؟ :(

داداش شما از سرور اکسپرسلیچ یه تست بگیر برا من هم از این سایت اینجوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حالا شما برو خوش جدیدا اینجوری شدی مال من که از 3-4 هفته است تو این وضعیت
    دمتون گرم من از عید دیگه یه شب دانلود درست حسابی( بالای 1.5 گیگ)نداشتم
    قدر همین شبی 5 گیگم بدونید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •