سلام
كسي تا بحال تعجيل زده ؟ از نظر تقسيمات چون تعجيل زده مرز اينا نيفته خدمت؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
كسي تا بحال تعجيل زده ؟ از نظر تقسيمات چون تعجيل زده مرز اينا نيفته خدمت؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس مشکلی برای ثبت نام ترم مهر ماه بعد از کنکور دادن نباید داشته باشم درسته ؟
ببینید تاریخ فارع التحصیلی شما رو کی زده احتمالا همون خرداد زده باشه اگر تا آخر شهریور همین 96 یکسال از تاریخ فارغ التحصیلی شما نگذشته باشه مشکلی نیست. تاریخ فارغ التحصیلی معمولا خرداد هست. اگر خیلی شک داشتید برای محکم کاری برید نظام وظیفه شهرتون شرایط تون رو توضیح بدید براشون و بپرسید. اگر زمان ثبت نام نهایی دانشگاه یعنی نتیجه نهایی کنکور (معمولا شهریور نتیجه نهایی رو اعلام میکنند) قبل از این فرصت یکساله باشه مشکلی نیست.
Last edited by atp22; 23-03-2017 at 10:05.
ملاقات مردمی تمدید تضمین شده هست. با 197 تماس بگیرید.
سلام
با این شماره که تماس گرفتم، گفت برای انتقاد و شکایت کلید1، پیشنهاد و تقدیر کلید 2 رو بزنید و 3 هم آدرس و اینجور چیزا رو داد.
قبلا هم همین روال بوده یا جدیدا ملاقات مردمی رو حذف کردن؟
حذف نشده شاید روشش تغییر کرده، قبلا با این شماره تماس می گرفتید تاریخ و زمان ملاقات مردمی رو اعلام میکردند شاید تعطیلات هست کسی نیست جواب بده، ظاهرا یک سایتی هم دارند برای نوبت دادن ولی من یکبار ارسال کردم جواب نداد. اگر تهران نیستید بپرسید که تهران ملاقات مردمی کی هست چون ملاقات استان کاری رو راه نمیندازه.
سلام دوستان
با پایان مهلت یکساله فراغت از تحصیل شامل چه محرومیت هایی میشیم؟
ایا امکان بازداشت شدن هست؟
امکان شرکت مجدد در کنکور؟
در سفرهای با اتوبوس و هواپیما امکان گیر افتادن هست؟
در کل از روزی که وارد غیبت میشیم چه دردسرهایی برامون پیش میاد؟
Last edited by ELVIS PRESLEY; 23-03-2017 at 17:27.
سلام
تاجایی که بنده اطلاع دارم:
1- امکان دریافت مدرک از دانشگاه رو ندارید. دانشگاه تا زمانی که گواهی آماده به خدمت یا یک گواهی که وضعیت خدمت رو مشخص می کنه، نگیره، مدرک رو نمی ده. (اگه اسم این بند رو بذاریم بند تحصیلات، کنکور هم تو همین بند جا می گیره.)
2- امکان خروج از کشور رو نخواهید داشت.
3- امکان کار کردن در مشاغل دولتی رو نخواهید داشت (که البته نه کار مناسبی هست و نه اصلا استخدامی به اون صورت وجود داره.)
4- برای تمدید گواهی نامه حداقل تا سال 94 گواهی مربوط به خدمت نمی خواستن اما برای گرفتن گواهی نامه فکر می کنم می خواستن.
البته قوانین هر سال تغییر می کنه و ممکنه تغییر کنه و مواردی به موارد بالا اضافه بشه یا کم بشه اما تا جایی که من اطلاع دارم فعلا همیناست.
بهترین جا تو سپاه دوران آموزشی خدمت
فقط فقط المهدی بابل !![]()
سلام ببخشید یه سوال داشتم . من متولد 77 هستم ... روز تولدم 25 فروردین هست ...
من پیش دانشگاهی رو سال 95 نتونستم خرداد بگیرم ... شهریورم نشد ... ( سره لجبازی خودم نخوندم ) 5 تا درس داشتم دی ماه 3 تاشو با نمره بالای 15 پاس کردم
زیست تک ماده موند فیریک گفتند دوباره باید خرداد ماه بیاید امتحان بدید ... من 25 فروردین سنم هجده تمام میشه دوتا سوال داشتم ...
من ازین سن به بعد 6 ماه وقت معرفی دارم درسته ؟
من اگه خرداد بتونم مدرک پیش تجربی رو بگیرم میتونم برا ترم جدید مهرماه ثبت نام کنم دانشگاه آزاد ؟
تورو خدا جواب بدین دارم میمیمرم از ترس
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)